Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Auuu, kur visos dingote? smile.gif Kaip kitoms, kada galite, kokie pasiulymai? smile.gif
Atsakyti
Esam, esam, nedingusios smile.gif Busim. Laukiam kitu pastabu del laiko, kuria diena pasirinks kitos.
O gal rugsejo 15, ketvirtadieni ir planuojam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Man 15 d. tiktų 4u.gif .
Atsakyti
man 15 irgi tinka
Atsakyti
Man irgi berods tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš šiuo metu retai būnu Vilniuje, bet dėsiu visas pastangas 15 d. atvykti... Justė jau laukia gimtadienio, man parašė žinutę... ax.gif
Atsakyti
tai gal Justė parašė ir ko dovanų nori? smile.gif paklauskit. palengvinsit mums kūrybines kančias.
Papildyta:
o šiaip dar Julijos Edvino ir Virginijos gimtadieniai.
Tai Julytė vyriausia iš jų, jau gal irgi savo nuomonę apie norimą dovaną turėtų.
Edvinukui berods 3 metai sukaks, o Virginijai 5 ar 6 g.gif . Edvinukui, gal geriausiai mašiytė tiktų, O Virginijai gal lėlė. visai toks asmeniškas daiktas gautųsi. g.gif
Atsakyti
O kaži Virginija su lėlėm žaidžia? Ji vienok smarki mergiotė ax.gif . Gal mažajai pamaivai tiktų koks pažibutis - lankelis ar puošnesnių gumučių/segtukų rinkinukas g.gif .
Atsakyti
labai pasistengsiu , bet dar nepazadu, parasysiu arciau tos dienos smile.gif
Atsakyti
Susirašiau su Juste, ji labai džiaugiasi, kad 15 d. planuojam ateiti smile.gif ir norėtų sidabrinės grandinėlės...
Atsakyti
As tuomet galiu paieskot tradiciskai sidabrines grandineles, gal kokiu nuolaideliu kur nors bus, kad plius minus apie 30 Lt butu
Atsakyti
Nupirkau Justei sidabrine grandinele, su tuo aksominiu maisiuku gavosi 31 Lt wink.gif
Atsakyti