Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Ačiū visoms už vakarykštį apsilankymą pas vaikučius 4u.gif
Naujienos tokios, kad ,kaip jau buvo minėta, Maksimas perkeltas į kitą grupę, o į mūsiškę atkeliavo nauja mergaitė - Ugnė (13 m.). Jos gimtadienis bus gruodžio 22 d.
Dabar artimiausi gimtadieniai:
liepa
Virginija – liepos 4 d. (4 metai)
Edvinas – liepos 31 d. (3 metai)

rugpjūtis
Julija – rugpjūčio 11 d. (8 metai)

Tačiau vasarą vaikai būna išvažinėję į stovyklas, pas globėjus etc, tad organizuosimės vasarinukus pasveikinti jau tik rugpjūčio pabaigoje.

Bet kokiu atveju, gal dar šiaip ką nors vasaros metu sumąstysime, tad jei bus kokių įdėjų - prašom rašyti wink.gif
Atsakyti
Teko musu grupeles vardu sudalyvaut apklausoje smile.gif
Skambino is vaiku namu pavaduotoja ir klause, kiek cia musu mazdaug yra, ar cia savanoryste ar daugiau labdara, bendrom jegom sugalvojom suki (nes ten reikejo apklausoje uzpildyti, cia renkama pirmaujanti tokios gerosios patirties srityje savivaldybe smile.gif, tai tikiuosi, kad nieko pries, kad isrinkom suki: "Rupi kiekvienas vaikas!" smile.gif Manau, atspindi musu poziuri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2011 06 08, 11:42)
Teko musu grupeles vardu sudalyvaut apklausoje smile.gif
Skambino is vaiku namu pavaduotoja ir klause, kiek cia musu mazdaug yra, ar cia savanoryste ar daugiau labdara, bendrom jegom sugalvojom suki (nes ten reikejo apklausoje uzpildyti, cia renkama pirmaujanti tokios gerosios patirties srityje savivaldybe smile.gif, tai tikiuosi, kad nieko pries, kad isrinkom suki: "Rupi kiekvienas vaikas!" smile.gif Manau, atspindi musu poziuri wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
liuks smile.gif
Atsakyti
ojoj kaip senai buvau blush2.gif visai atitrukau, tikiuosi rugseji priimsit mane atgal 4u.gif
Atsakyti
Aš kai kalbėjau su vaikų namų globotiniais. Jie sakė, kad jiems drabužių daug prineša, o labiausiai norisi kosmetikos ir ką nors skanaus. Nes pyragais retai maitina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 08 23, 19:43)
Aš kai kalbėjau su vaikų namų globotiniais. Jie sakė, kad jiems drabužių daug prineša, o labiausiai norisi kosmetikos ir ką nors skanaus. Nes pyragais retai maitina. ax.gif

Visai netyčia aptikau šią temą ir susidomėjau. bigsmile.gif Kažkada seniai seniai esu lankiusis šiuoe globos namuose ir vis pagalvoju, kad reikėtų užeiti tų vaikučių aplankyti, bet vienai kažkaip nedrąsu... Kadangi jūs taip gražiai organizuojat vaikučių gimtadienius, gal ir aš galėčiau prisijungti? ax.gif
Kiek ten jūsų vienu kartu nueina? Kiek laiko būnate ir ką su jais veikiate? Gal yra galimybė juos nusivesti į kokį kiną ar šiaip kur nors, ar negalima? Viskas labai įdomu ir tikiuosi kaip nors prisidėti prie gražios jūsų iniciatyvos. thumbup.gif
Kada sekantį kartą ruošiatės žygiuoti į Minties 1? Rugpjūtis jau eina į galą, gal dar vasarinukų nepasveikinot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nilza_Wangmo: 24 rugpjūčio 2011 - 09:35
dėl lankytojų skaičiaus vienu metu tai įvairiai būna. šioje temelėje visos pasisako, kurios pasiūlytą dieną gali eiti.
išbūname gal apie valandą su trupučiu. Iš pradžių jubilijatų sveikinimai, žvakučių pūtimas ir vaišės, o po to kažkaip išssiskirstom: vienos su mažiukais žaidžia, kitos su vyresniais pakalba.
suderinus su auklėtoja gal ir yra galimybė išsivesti, bet mūsų grupė kažkaip nepraktikuoja.

kitas kartas tikriausiai bus jau rugsėjo mėn, nes kažkaip tylu čia. tai pasveikisimir rugsėjinukus ir vasarinukus tuo pačiu.

visada kviečiame prisijungti. mirksiukas.gif sekite šią temą.
Atsakyti
Mielai prasome jungtis 4u.gif dziaugsmelis jau apie viska informavo, o kai organizuosimes dabar rugsejo men, bus paskelbta temoje ir kartu visos derinsimes daugumai priimtina data, issiskirstysime, kas ka perka ir pan wink.gif
Atsakyti
Perskaiciau jusu temele, ir galiu tik padekoti tokioms saunioms mamytems, kurioms uztenka meiles ir rupescio ne tik savo vaikams, bet ir tevu paliktiems vaikuciams...Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Susikaupe nemazai gimtadieniu: dar nuo vasaros 3 vaikuciai nepasveikinti plius rugsejo 15 d. Justes svente, tad gal bandom organizuotis? Bus daug vienu kartu, taciau atsizvelgiant i tai , kad vasara nesilankeme, manau, viskas normos ribose smile.gif
Ir kiek dovanu reikia sugalvoti! smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as si karta greiciausiai pasuoju blush2.gif blush2.gif bet pinigeliais butinai prisidesiu, nes si karta gausis labai nemazai islaidu 4u.gif
Atsakyti