Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Sveikos visos,
ką tik prisijungiau prie temos, kadangi dariau namuose generalinę tvarką ir prikaupiau pilnus lagaminus savo dukrytės žaislų ir šiaip visokių niekučių - tai norėčiau viską atiduoti vaikų namams, tik nežinau, ar jie priims. Gal galite ką patarti šiuo klausimu. Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
yra toks tinklapis www.pagalbadaiktais.lt siūlyčiau ten pasieškoti tikslinės rinkos. to labiau, kad vaikų namai minkštų žaislų tikrai nepriima. o , pasirodo, kad daugelis tik tokiais ir nori atsikratyti.
Atsakyti
Kada mes dabar planuojames? Nes Dianos gimdienis geguzes 17 d., o Maksimo berods 27 d. (??? ar kita data, tiksliai nepamenu blush2.gif )
Atsakyti
na tai gal kitai savaitei ir planuokimės. kas kokias dienas siūlot? man kol kas tinka visos
Atsakyti
man kita savaite labai itempta, kruvos visokiu reikalu doh.gif zinau, kad pirmadieni ir antradieni tikrai tikrai negalesiu. treciadienis ir ketvirtadienis irgi tokie su dideliais klaustukais. todel ir si karta as labai pasyvi, prisijungsiu nebent paskutine minute blush2.gif
Atsakyti
man kol kas nesuplanuoti kitos savaites vakarai - tad kaip kitom patogiau, galim eiti treciadieni 18 d. ar ketvirtadieni 19 d.
4u.gif
Atsakyti
O aš galėčiau tik 24 ar 25 gegužės...
Atsakyti
na tuomet gal keliam į dar kitą savaitę. ir Spyrga gal bus laisvesnė.
Panther, ar jau sužinojai, ko norės Diana dovanų? smile.gif
Atsakyti
mums su kolege 24 d netinka - darbe vakarelis nusimato g.gif
Atsakyti
Tuomet gal 25 d.?
Dar perklausiu Dianos del dovanos wink.gif
Atsakyti
Man labai tinka 25 d. biggrin.gif.

Galiu paimt saldainius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo notitia: 13 gegužės 2011 - 08:43
Diana parase, kad Maksimas jau i kita grupe perkeltas, tad kaip suprantu, turesime tik 1 gimtadieni - Dianos.
Bet vis vien tada paliekame data ta pacia - 25 d., jei visoms patogiau butu wink.gif
Diana noretu Maximos dovanu cekio 4u.gif
Atsakyti