Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Labai smagiai vakar viskas praejo, aciu visoms 4u.gif
Del grandineles Arturui, tai as apsiemu paieskoti wink.gif
La Brone, as vakar jusu dukrytei daviau savo email, gal galit priminti, kad persiustu i ji nuotraukas, aciu 4u.gif
Atsakyti
mastau, gal reiketu vaikams atspausdinti tas nuotraukas? atsimenu vienu metu eidamos nunesdavom nuotrauku is praeito karto, tai vaikai labai dziaugdavosi. juk visi turi savo nuotrauku albumus ir visiems patinka susideti tas nuotraukas i savo albumus biggrin.gif La Brone, gal tavo mergaites apsiimtu kazkur uzsakyti ir padaryti tas nuotraukas? mes paskui sumestume pinigelius 4u.gif
Atsakyti
Nupirkau Artūrui sidabrinę grandinėlę, kaip tik pataikiau ant nuolaidų, tai kainavus 41 Lt, o dabar už ją dar kartu su tuo aksominiu maišeliu sumokėjau tik 31 Lt smile.gif
Atsakyti
tai , kadangi kitas mūsų ėjimas jau ateinančią savaitę, gal panther paprašyk Dianos, kad tiklsiai išsiaiškintų kurią dieną dirba Rima, kad tikrai būtų Džordžita. arba pačiai Džoržitai galima paraštyti sms, Bronės kažkuri dukra turi tel nr. tada būtų galim pradėti planoti pirkinius ir žmones, kurie eis
Atsakyti
suzinojau, kad Dzordzita noretu drogo dovanu cekio uz 25 lt ir ausiniu mp3 4u.gif
Atsakyti
o kiek tos ausinės kainuoja? ne perdaug čia du daiktai? smile.gif kaip suprantu, čia elementarios ausinukės, kur į ausis įsikiša. gal praeisiu pro parduotuvę, pažiūrėsiu.

tiesa, mes kalbėjom apie ėjimą 27 d. o čia jau rytojus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 26 balandžio 2011 - 07:59
Taip, taip, jau rytoj, kas ka nuperka?
As jau turiu Arturui grandinele 4u.gif
Atsakyti
tai, kaip sakiau, galiu pažiūrėti tas ausines, bet, manau, kad geros ir kainuos apie 30lt, taip, kad reikia arba tą arba tą. abiejų neišeis.
Atsakyti
Man šį kartą prisijungti nepavyks. Smagaus pasibuvimo visoms 4u.gif
.
Atsakyti
Nupirkau Drogo dovanu ceki uz 25 Lt 4u.gif
Atsakyti
aš irgi jau su ausinėm
Atsakyti
na o su maistais kaip? nieks nesidalina? aš galiu saldainius prigriebti.
o dėl pranešimo, tai, kaip suprantu, mūsų lauks? nereikia atskirai pranešti?
Atsakyti