Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(neirida @ 2010 11 11, 10:37)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif juk visada antroj fazej temperatura pakila.

nu pakyla,bet pvz diena matuojant pazastyje ji buna auksta,ir savijauta ne kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 11, 10:39)
nu pakyla,bet pvz diena matuojant pazastyje ji buna auksta,ir savijauta ne kokia  doh.gif

ir man taip, vakar ciut gyva buvau, bet nei slogos nieko nei koseju, o siandien vel kaip ridikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 10:42)
ir man taip, vakar ciut gyva buvau, bet nei slogos nieko nei koseju, o siandien vel kaip ridikas g.gif

tai va ,man del sito neramu unsure.gif buvau pas gydytoja tai patikrino krauja,slapima,sake viskas gerai doh.gif bet jauciuosi tai tikrai visiskai kitaip,nei kad pries planavima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 10:42)

ai ir dar didelis nuovargis, vakar nuo pat grįzimo is darbo miegojau iki sio ryto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 11 lapkričio 2010 - 08:45
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 09:38)
visus iki vieno, viskas gerai, priezasciu nepastoti nera, va, ir galvok ka nori rolleyes.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 11 11, 09:39)
nu pakyla,bet pvz diena matuojant pazastyje ji buna auksta,ir savijauta ne kokia  doh.gif

tai normalu mirksiukas.gif del to tai tikrai nepergyvenkit taip turi buti. Jei viskas gerai reuskias reikia atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 10:45)
ai ir dar didelis nuovargis, vakar nuo pat grįzimo is darbo miegojau iki sio ryto...

aha nuovargy ir as jauciu,nors darbe tikrai nepersidirbu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 09:45)

oras toks mirksiukas.gif nieskokit bedu kur ju ner mirksiukas.gif viskas su jumis cia gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 11 lapkričio 2010 - 08:48
QUOTE(neirida @ 2010 11 11, 10:47)
oras toks  mirksiukas.gif nieskokit bedu kur ju ner  mirksiukas.gif viskas su jumis cia gerai.

nu stengiuosi taip nusiteikt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 11, 08:47)
oras toks  mirksiukas.gif nieskokit bedu kur ju ner  mirksiukas.gif viskas su jumis cia gerai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

labiau save stebeti pradejote, del to ir pastebite tokius dalykus, i kuriuos anksciau demesio nekreipdavote wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 11, 10:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

labiau save stebeti pradejote, del to ir pastebite tokius dalykus, i kuriuos anksciau demesio nekreipdavote wink.gif

gal jus ir teisios doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu ziurim su mb sese i tuos testukus ir nieko nesuprantam doh.gif tie vaiduokliai nera mano fantazijos vaisius... kai jus manot ,ar abu NT brokuoti? ar kazkas bande kabintis?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 11, 11:03)
nu ziurim  su mb  sese i tuos testukus ir nieko nesuprantam doh.gif  tie vaiduokliai nera mano fantazijos vaisius...  kai jus manot ,ar abu NT brokuoti?  ar kazkas bande kabintis?

as galvoju, kad bande kabintis....
Atsakyti