Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(pjurgitukas @ 2010 11 03, 20:49)
aciu uz naujus namucius. nors manau kad as cia busiu retas svecias biggrin.gif

bet visada laukiama 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 11 03, 14:57)
Nu jau šiandie kad užkilai, turėjo visas abejones išsklaidyti bigsmile.gif

jo po siandien jau atsigavau ax.gif cool.gif

QUOTE(Iete @ 2010 11 03, 16:06)
Sveikos merginos  4u.gif  Nauji namai naujos viltys - tikekimas, kad Kaledos stebuklu metas ir visos galesim dziaugtis  nestuke.gif

grazu
QUOTE(angel08 @ 2010 11 03, 16:43)
ir as skubu i naujus namucius wub.gif
tikiuosi jie bus tokie pat vaisingi ir dziuginantys kaip anie wub.gif  wub.gif

graziai kyli
nu ka mergytes visoms linkiu kad ir sitie namukai buti vaisingi ir visos kraustytumetes pas nestuke.gif o as vis uzsuksiu pas jus pasiziureti ir jus palaikyti.o po gines vizito kai jau zinosiu kad viskas gerai mums ateisiu su virusiukais wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Aš kaip daugelis, negaliu dar iš šios temos pasitraukti biggrin.gif dar neštukėse neįsijaučiau į pokalbius, čia savesnė kažko jaučiuosi 4u.gif ir BT matuoju, va koksai mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2 , manau matuosiu bent iki pirmo vizito pas ginekologą, tikiuosi kita savaitę gal jau ten ir apsilankysiu ax.gif Kita treciadieni bus mano gimtadienis, tai butu dziugu gauti patvirtinima apie nestuke.gif ir suzinotik, kad gerai viskas blush2.gif

LINKIU VISOMS KUO GREIČIAUSIAI PATAPTI nestuke.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
as vis cia atsliukinu patarimu ax.gif
praeita men kazkuri planiuke sake,jog teigiamo OT ir tikrosios O sutampa labai retais atvejais(nepamenu planiukes nico),bet ziuriu,kad ir si men ta pati FF brezia g.gif gal itakos turejo,kad praleidau pora rytiniu matavimu? g.gif kaip jus galvojat?ar cia ir vel greiciausiai teigiamas ot sutapo su O? g.gif
aciukas uz nuomones 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 03, 22:12)
Kita treciadieni bus mano gimtadienis, tai butu dziugu gauti patvirtinima apie  nestuke.gif ir suzinotik, kad gerai viskas blush2.gif

taip ir bus mergyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 11 03, 21:38)
uzbegau pasilabinti i sia, sirdziai miela, temute  wub.gif
manau, sis menuo bus ne ka nevaisingesnis nei praeitas...  thumbup.gif
sekmes merginoms dideliausios, uzsuksiu dar kartais uzmesiu aki, ar ka pokomentuosiu, nebijokit, dar nedingstu visai is eterio  tongue.gif  biggrin.gif
ikiukas wub.gif
Papildyta:
apakus as nuo jusu graziu grafikeliu, idomu,kaip cia baigsis jums. dar mazu spetumet i liepinukus  wub.gif

nu matysim kas is to grozio iseis,ir man siand pilva maudzia kaip pries mm,o jom tikrai dar toli... ir sian d ir vakar kelis kartus pilvo apacioj toks duriantis skausmas persmelke
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 03, 21:38)
taip ir bus mergyt  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Vijora, nieko nenutuokiu apie OT, jų negadinau, nes mano tokie nereguliarūs ciklai doh.gif Manu bet kokiu atvėju svarbu nepamažinti smileysex.gif , mes bijojom, kad nebūtų per dažnai, nu tipo sperma gal prastėja ar ką, bet ginekologas sakė per daug nebūna biggrin.gif sąlyginai spermos tūris būna mažesnis, bet jos kokybė nuo dažnų ND gerėja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 03 lapkričio 2010 - 20:57
QUOTE(*DJD* @ 2010 11 03, 22:10)
jo po siandien jau atsigavau  ax.gif  cool.gif
grazu

graziai kyli
nu ka  mergytes visoms linkiu  kad ir sitie namukai buti vaisingi ir visos kraustytumetes pas  nestuke.gif  o as vis uzsuksiu pas jus pasiziureti  ir jus palaikyti.o po gines vizito  kai jau zinosiu kad viskas gerai mums ateisiu su virusiukais  wub.gif  mirksiukas.gif

o kad tavo linkejimai issipildytu...
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 03, 22:54)
ačiū  4u.gif
Vijora, nieko nenutuokiu apie OT, jų negadinau, nes mano tokie nereguliarūs ciklai  doh.gif Manu bet kokiu atvėju svarbu nepamažinti  smileysex.gif , mes bijojom, kad nebūtų per dažnai, nu tipo sperma gal prastėja ar ką, bet ginekologas sakė per daug nebūna  biggrin.gif sąlyginai spermos tūris būna mažesnis, bet jos kokybė nuo dažnų ND gerėja  ax.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif sakykit ar auksta bt vakare ka nors reiskia? man jau visa savaite 37, 37,1, 37,4 jau 2 dienas laikosi. sekmadieni ir pirmadieni rytine bt matavausi tau buvo 36.9, 37,1. siandien 28 ciklo dierna, mmm dar nera, pms irgi.
Atsakyti
Registras naujojoje temuteje 4u.gif o palinkejima jau anoj pasakiau-mars visos po sio men i nestuke.gif temute ir palikim siuos naujai ateinanciom matuotojom blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 11 03, 21:29)
SVEIKUTES 4u.gif
g.gif
aciukas uz nuomones 4u.gif  4u.gif

po teigiamo OT O ivyksta per 42val. gaila, kadnematavai BT, todel FF atsizvelge i OT . Neaisku koia tempa buvo kitas dienas g.gif
Papildyta:
QUOTE(mirele @ 2010 11 03, 22:27)
sveikos  4u.gif  sakykit ar auksta bt vakare ka nors reiskia? man jau visa savaite 37, 37,1, 37,4 jau 2 dienas laikosi. sekmadieni ir pirmadieni rytine bt matavausi tau buvo 36.9, 37,1. siandien 28 ciklo dierna, mmm dar nera, pms irgi.

vakare BT bereiksme, cia jau gaunasi paprasta T mirksiukas.gif
Atsakyti