Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(Merii @ 2011 07 04, 07:50)
jei dujomis varomi, tai benzino nedaug reikia, tik kol pereina ant dujų.

drinks_cheers.gif ta pati norejau parasyt
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 07 28, 16:05)
drinks_cheers.gif ta pati norejau parasyt

vargu ar kas į tokį BMW dėtų dujas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 28, 16:36)
vargu ar kas į tokį BMW dėtų dujas biggrin.gif

Deda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 07 29, 15:24)

jau geriau dyzelis, nei dujos mirksiukas.gif bet dyzelio neidesi kaip dujas... biggrin.gif as savaji BMW pardaviau dabar ieskausi tokio pat dyzelio... blush2.gif bet tik ne duju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 07 29, 14:24)

kas deja?
i x6 dujas dejot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 08 02, 10:32)
kas deja?
i x6 dujas dejot? biggrin.gif

o kuom stebites? smile.gif
Puse x6, x5 , cayenne. Su dujom lietuvoj vazinejasi. Taip pat teko matyt ir mustangu ir corvette.smile.gif
Nematau nei kazko gedingo nei neprotingo.
Kam mest pinigus i bala, ypac jei dujos idetos kulturingai, be kamsteliu ant bamperiu, bakas vietoj rato ir t.t.
Pats pazistu keleta zmoniu kurie ralyje vaziuoja, paprastom dienom vazineja su dujinem masinom. Ir patys papokstauja, kad vazineja "ant kopustu".

Klausimas paprastas, kam isleisti dvigubai daugiau pinigu kurui arba kitaip - pro vamzdi.?
Posakis turi pinigu masinai turek ir kurui , ar pns labai kvailas.
Kuris is jusu sutiktu uz kazka moketi sakysim 1000 litu kai galetu ta pati gauti uz 500? smile.gif

Kol pats nesusidejau duju siek tiek skeptiskai ziurejau. Dabar - negaliu atsidziaugti. Jokiu dyzeliu, kol galiu sau leisti vazineti taip kaip patinka, su tuo kas man patinka. O ir remontai seniai zinoma dazniausiai pigesni ir paprastesni benzino.

Na , o pabaigai vaizdelis Lietuviskas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2011 08 02, 10:13)
jau geriau dyzelis, nei dujos  mirksiukas.gif bet dyzelio neidesi kaip dujas... biggrin.gif as savaji BMW pardaviau dabar ieskausi tokio pat dyzelio... blush2.gif bet tik ne duju schmoll.gif

Dar pamirsau sita zinute, KUOM dyzelis GERIAU nei dujos? Paaiskinkit man zmogui, nieko neismananciam bigsmile.gif
Atsakyti
aš asmeniškai nepirkčiau mašinos su dujomis (noriu parašyti niekada, bet kaip sakoma...), nes mano akyse sprogo mašina su žmogumi dėl netvarkingos dujinės įrangos.. mano pasitikėjimą turėtų tik dujinė įranga pastatyta mano rankomis ir manęs prižiūrima, bet kadangi apie tai nieko neišmanau, tai renkuosi kitą kurą... galbūt Donyy irgi tą patį turi omeny smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 rugpjūčio 2011 - 14:54
QUOTE(zuzla @ 2011 08 03, 14:53)
aš asmeniškai nepirkčiau mašinos su dujomis (noriu parašyti niekada, bet kaip sakoma...), nes mano akyse sprogo mašina su žmogumi dėl netvarkingos dujinės įrangos.. mano pasitikėjimą turėtų tik dujinė įranga pastatyta mano rankomis ir manęs prižiūrima, bet kadangi apie tai nieko neišmanau, tai renkuosi kitą kurą... galbūt Donyy irgi tą patį turi omeny smile.gif

Su normalia iranga deta ne garaze + nauja IV kartos, nematau jokiu bedu.
Puikiausiai gali sprotgi ir benzinine masina.
Juk ir naujas masinas dabar isleidzia su dujinem irangom, pvz Corsa LPG, opelis tiesiai is gamyklos su duju iranga...
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 08 03, 16:42)

Juk ir naujas masinas dabar isleidzia su dujinem irangom

jus nematot, aš matau
bet kokiu atveju benzininės mašinos dėl netvarkingos kuro padavimo sistemos sprogsta daug rėčiau nei dujinės

ir kas iš to? aš nežinosiu, ar ji yra tvarkoj po metų ar kitų, pažiūrėjus nesuprasiu, o serviso meistrais šiuo klausimu, kaip buvo galima suprasti, nepasitikiu
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 08 03, 15:42)
Juk ir naujas masinas dabar isleidzia su dujinem irangom, pvz Corsa LPG, opelis tiesiai is  gamyklos su duju iranga...

as taip pat pries dujas, pati vairuoju dyzeli, o dujos nepatogu, ir pilti sudetinga, nusideginti gali, ir smirda, ir dujos sprogsta, o benzinas pirma uzsidega tada tik sprogsta. rolleyes.gif
Atsakyti

Jezus norisi galva i siena dauzyt. doh.gif

Normaliai sudetu duju sprogimo tikimybe - kaip lektuvo nukritimo.
Prakirtus baliona (kas tikrai sudetinga, pagal konstrukcija ir imanoma tik labai dideles avarijos metu) - velgi TIK duju nuotekis, o ne sprogimas, jeigu nera kibirksties.
Pagal logika, jeigu maciau kaip nukrito lektuvas , gyvenime tureciau nesest i lektuva, cia jau ne duju problema, o fobija ir nereiktu kalbet apie nesauguma , o tik apie asmenines problemas.

Duju iranga papildomai tikrinama technikinam ir duju servisuose, pvz vilniuje pasitikiu BRC ir Du ponai (Egas). Lygiai taip pat kaip turetumet pasitikrint savo padangu slegi, antifriza, tepala, kaladeles, stabdziu skysti. Ar ir cia nepasitikit meistrais? Ir viska pati ziurit? Juk pvz , be stabdziu vaziuot, mano isitikinimu truputi nesaugu.

Duju pilymas - pakankamai elementarus, nusidegint per daugiau nei metus neteko. Jeigu jauciat fobija galit naudoti pirstines, na bent as tokias masinoj turiu, nes betkada, gali tekti ir rata pasikeist juk ir t.t.
O elementariausiai, vaziuokit ten kur uzpila dujas operatoriai, o uzpila turbut 80% koloneliu.
Kiek maciau , tai realiai tik lukoile niekas nesiteikia pilti. Bet ten ir nesipilu.
Vyrams kaip vyrams, o moterims visus kart kiek maciau vyrukai ziema ar vasara atbega i pagalba.

Man asmeniskai dyzelis gerokai labiau trenkia nei dujos + graudu ziuret kai ziema (ir net vasara) vaziuoja apsipyle juodais dumais.
O jei kalbat apie kvapa salone, tai mielai siulau pasedet betkurioj musu dujinej masinoj ir pabandyt kazka uzuost.

Beje, dujos yra ir ekologiskiausias kuras.
Atsakyti