Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(Patikimas @ 2011 05 24, 16:37)
Pas mane tai buvo į groteles medvarščiai susukti, kad ilgiau užtruktų jiem vogt, bet vistiek išlupo..Dar moldingą turbūt norėjo vogt, bet kažkas sutrukdė gal ar ką, nes buvo atsikabinęs biškį. Kiek žinau tai yra kažkokių klijų kur tipo priklijuoja "mirtinai" biggrin.gif Bet tai sako poto sulaužys buferį belupdami ar pan..

Taigi va, kad kuo stipriau pritvirtinsi ir jei reiks, nulups su viskuo, dar daugiau zalos bus. Panasiai kaip kazkada vaiku bandyta lupt apdaila nuo dureliu, vyras priklijavo, atrodo niekaip nenulupsi. Bet kai reikejo su visais dazais nuvare. Gerai nors tiek, kad jei uzsides nauja, nesimatys nulupimo. Tai dabar vazineju aplaupyta, tik kai technikine pereit reikes, uzsidesiu. Poto bus matyt, atgal lupt ar palikt vagisiams pasipelnyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2011 05 24, 17:02)
Taigi va, kad kuo stipriau pritvirtinsi ir jei reiks, nulups su viskuo, dar daugiau zalos bus. Panasiai kaip kazkada vaiku bandyta lupt apdaila nuo dureliu, vyras priklijavo, atrodo niekaip nenulupsi. Bet kai reikejo su visais dazais nuvare. Gerai nors tiek, kad jei uzsides nauja, nesimatys nulupimo. Tai dabar vazineju aplaupyta, tik kai technikine pereit reikes, uzsidesiu. Poto bus matyt, atgal lupt ar palikt vagisiams pasipelnyt...  doh.gif

Na va šiandien man pritaikė nuo kito modelio tas groteles, tai gal jie nebus toki kvaili ir nevogs šitų ;D Nors jaučiu kai skubės, tai nė nežiūrės, kad netokios.. Išeitis turbūt būtų apsidraust kasko g.gif Jei jau užsidėsi, tai kažin ar tau bus noras po technikinės nuimt, nes be tų apdailos detalių nekaip atrodo biggrin.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 05 24, 21:05)
Na va šiandien man pritaikė nuo kito modelio tas groteles, tai gal jie nebus toki kvaili ir nevogs šitų ;D Nors jaučiu kai skubės, tai nė nežiūrės, kad netokios.. Išeitis turbūt būtų apsidraust kasko g.gif Jei jau užsidėsi, tai kažin ar tau bus noras po technikinės nuimt, nes be tų apdailos detalių nekaip atrodo biggrin.gif sad.gif

Bus matyt, o ka daryt, nuluptus vel atsipirkt. Taip gaunasi vos ne is vagies savas nusipirkt... doh.gif Manau reiks tik issiimt priesrukines, nes jas ypac vagia. Per 5 minutes beveik pries langus islupo Vilniuj. g.gif
Atsakyti
Na štai, bwukas jau papuoštas, dar liko priešrūkinį dangtelį gaut. Taigi, iki sekančio karto, gal taip greit nenurinks. Statistika tokia, 2xmetuose apvagia, biski "sekasi" mums ax.gif
Atsakyti
Mus apgrabalioja kas metus. Pirmais- priesrukines, antrais- zenkliukas, treciais- apdailos juostos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 25 gegužės 2011 - 17:24
Mes savo BMWuka aiksteleje laikom, ir nera problemu. thumbup.gif reik truputi nueiti pasiimti, ir pareiti, bet jau geriau pasivaikscioti nei moldingus, priesrukines ar buferi visa pirkt is naujo ir is naujo doh.gif
Atsakyti
Nesenai teko pavažinėti BMW x6, dizainas įspūdingas. salonas labai panašus į x5, priekis erdvus thumbup.gif tik va gale turint omeny nuolaidžią stogo liniją sėdėjimas aukštesnio ūgio žmones gali varžyti.
sakyčiau vyriškas mašinukas, bet pastebėjau jį neretai vairuoja moterys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 06 21, 22:47)
Nesenai teko pavažinėti BMW x6, dizainas įspūdingas. salonas labai panašus į x5, priekis erdvus  thumbup.gif tik va gale turint omeny nuolaidžią stogo liniją sėdėjimas aukštesnio ūgio žmones gali varžyti.
sakyčiau vyriškas mašinukas, bet pastebėjau jį neretai vairuoja moterys.  smile.gif

aha, maciau ir as kaip moterys ji vairuoja, atvaziavo i degaline X5 ir X6, viena isipyle kuro uz 20lt, kita uz 30lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2011 07 03, 14:09)
aha, maciau ir as kaip moterys ji vairuoja, atvaziavo i degaline X5 ir X6, viena isipyle kuro uz 20lt, kita uz 30lt smile.gif

jei dujomis varomi, tai benzino nedaug reikia, tik kol pereina ant dujų.
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2011 07 03, 13:09)

a ką?būna ir taip smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Jau metai, kaip vairuoju BMW 328 Coupe. Ir keisti artimiausiu metu tikrai nežadu. Vairavimas super drinks_cheers.gif Nėra ko lyginti su prieš tai turėta Audi A4 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi prie jūsų mirksiukas.gif jau trys metai kaip vairuoju 325tds thumbup.gif kolkas nemanau keisti į jokią kitą nebent į kitą bmw.tik vieną minusą matau mažos bagažinės biggrin.gif vežimėlis man netelpa biggrin.gif bet vyras dėl to savo setintą į penktą karavaną išsikeitė ir man savo mažiukės nereikėjo pakeisti kita rolleyes.gif
Atsakyti