Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(lark @ 2011 05 11, 13:16)
Aš taip ir nepasikeičiau padangų, pažiūrėjau, kad M+S užrašyta, supratau, kad universalios.

M+S (Mud and Snow) reiškia ne universalias, o tinkančia važinėti žiemą padangas. M+S žymimos tiek universalios, tiek grynai žieminės padangos.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 11, 19:04)
M+S (Mud and Snow) reiškia ne universalias, o tinkančia važinėti žiemą padangas. M+S žymimos tiek universalios, tiek grynai žieminės padangos.

nieko nesuprantu blush2.gif , jau "nedašunta", liaudškai kalbant.
Žadėjau jomis vasarą atvažinėti, o vėliau pirkti naujas žiemines unsure.gif , o kitai vasarai naujas unsure.gif .
Be to nžn ar neteks jos pardavinėti, nes keisiu namus, gali trūkti pinigų remontams, todėl nesinori darytis bereikalingų išlaidų.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 05 12, 07:14)
nieko nesuprantu  blush2.gif , jau "nedašunta", liaudškai kalbant.
Žadėjau jomis vasarą atvažinėti, o vėliau pirkti naujas žiemines  unsure.gif , o kitai vasarai naujas  unsure.gif .
Be to nžn ar neteks jos pardavinėti, nes keisiu namus, gali trūkti pinigų remontams, todėl nesinori darytis bereikalingų išlaidų.

Kas čia neaišku?
M+S žymimos tiek universalios, tiek žieminės padangos.
Tai, kad pas jus ant padangos užrašyta M+S nebūtinai reiškia, kad jūsų turimos padangos yra universalios.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 12, 09:19)
Kas čia neaišku?

tai su jomis ar tinka vasarą važinėti?
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 05 12, 10:29)

aš supratau taip - jei pas tave padangos universalios, tai taip, jei žieminės - ne.. pats ženklas m+s ne reiškia, kad padangos universalios
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 05 12, 10:29)

Su zieminemis padangomis galima vazineti ir vasara, bet reiktu nepamirsti, kad zieminiu padangu guma yra minkstesne ir greiciau susideves, taip pat tai itakos ir stabdymo kelia.
"Esminis skirtumas, pagal kurį galima nustatyti, ar padanga žieminė – ties „M+S“ raidėmis esantis ženklelis. Žieminių padangų šonuose įspaustas trikampis, panašus į ledkalnį, o jo viduryje pavaizduota snaigė. Tokio standarto laikosi visi gamintojai. Ant universalaus profilio padangų įspaudžiami kitokie ženklai, jie paprastai būna įrėminti mažuose kvadratėliuose. Pavyzdžiui, šiltas oro sąlygas simbolizuojanti saulutė, lietingą kelio dangą reiškiantis skėtis, lietus ir kitokie simboliai."
Atsakyti
user posted image taip radau aplaupytą po pirmadienio nakties verysad.gif
Į policiją nesikreipiau, beviltiška, tik laiko gaišinimas ir papildomas nervų gadinimas.
Kažin kiek man dabar kainuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 18 gegužės 2011 - 09:15
Laba. Jei originaliai, tai nemazai atsieis, jei kur is sroto, tai dar su kvapu... smile.gif
Atsakyti
Įsidėsi ir vėl negali žinot kada pavogs, užknisa..man ir pavogė :/
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 05 21, 18:34)
Įsidėsi ir vėl negali žinot kada pavogs, užknisa..man ir pavogė :/

Apgraibe ir mane, pavoge priesrukines, bmw galini zenkliuka ir keleivio puses duru apdailos juosteles, kitu nespejo. doh.gif schmoll.gif Nieko neperkam, nes vel islups, vyras galvoja kaip pritvirtint, kad neisluptu. Kai baigsis technikine, susipirkt viska reiks... g.gif
Atsakyti
Extrem, čia tau 4u.gif
Buvau keliuose šrotose, tai parduoda su visu priekiniu buferiu, teks dar viename šrote pažiūrėt arba turguje ieškot.
Dar norėjau ženkliukus į ratus pasiimt, bet, pasirodo, reik žinot kokių man reik, teks išsimatuot skylę.
man jau senai, tik nusipirkus, išlupo priekinius žibintus su priešrūkinėmis lempomis, o rudenį būna tokie rūkai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2011 05 21, 18:44)
Apgraibe ir mane, pavoge priesrukines, bmw galini zenkliuka ir keleivio puses duru apdailos juosteles, kitu nespejo.  doh.gif  schmoll.gif  Nieko neperkam, nes vel islups, vyras galvoja kaip pritvirtint, kad neisluptu. Kai baigsis technikine, susipirkt viska reiks...  g.gif

Pas mane tai buvo į groteles medvarščiai susukti, kad ilgiau užtruktų jiem vogt, bet vistiek išlupo..Dar moldingą turbūt norėjo vogt, bet kažkas sutrukdė gal ar ką, nes buvo atsikabinęs biškį. Kiek žinau tai yra kažkokių klijų kur tipo priklijuoja "mirtinai" biggrin.gif Bet tai sako poto sulaužys buferį belupdami ar pan..
Atsakyti