Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(pikkolo @ 2011 05 05, 11:23)
SUtinku drinks_cheers.gif Kazkaip kas menesi niekas neivaziuoja i mano masina. Neisivaizduoju kaip atrodytu masina po tokiu pasivazinejimu.

tai va tame ir esme kad 17 metu istisai vazineju ir dar niekam neivaziavau o i mano auto labai daznai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 05 gegužės 2011 - 11:02
QUOTE(adra @ 2011 05 05, 11:02)
tai va tame ir esme kad 17 metu istisai vazineju ir dar niekam neivaziavau o i mano auto labai daznai doh.gif

Tai dar kartą sakau: pagalvokite ką ne taip darote. Man per 20 metų važinėjimo kažkaip nei karto niekas neįvažiavo.

Juk net ir formaliai nebūnant kaltu avarijoje nebūtinai yra padaroma viskas, kad būtų galima išvengti jos.

Pavyzdžiui, judrioje gatvėje, kur galbūt dar ir srauto greitis taip link 70km/h sukame į kairę nerodydami posūkio ir staigiai stabdydami. Arba staigiai stabdome ir tik po to jungiame kairį posūkį Pakankamai didelė tikimybė, kad gausite į užpakalį, nes iš paskos važiuojantiems toks stabdymas bus visiškai netikėtas. Situacijos taisymas: jungiame posūkį kelios sekundės prieš stabdymą, iš paskos važiuojantys, pamatę kairį posūkį, supras, kad netrukus stabdysite ir suksite ir tam pasiruoš. Tikimybė gauti į užpakalį sumažėja iki minimumo. Ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 05, 13:03)
Tai dar kartą sakau: pagalvokite ką ne taip darote. Man per 20 metų važinėjimo kažkaip nei karto niekas neįvažiavo.

Juk net ir formaliai nebūnant kaltu avarijoje nebūtinai yra padaroma viskas, kad būtų galima išvengti jos.

Pavyzdžiui, judrioje gatvėje, kur galbūt dar ir srauto greitis taip link 70km/h sukame į kairę nerodydami posūkio ir staigiai stabdydami. Arba staigiai stabdome ir tik po to jungiame kairį posūkį Pakankamai didelė tikimybė, kad gausite į užpakalį, nes iš paskos važiuojantiems toks stabdymas bus visiškai netikėtas. Situacijos taisymas: jungiame posūkį kelios sekundės prieš stabdymą, iš paskos važiuojantys, pamatę kairį posūkį, supras, kad netrukus stabdysite ir suksite ir tam pasiruoš. Tikimybė gauti į užpakalį sumažėja iki minimumo. Ir t.t. ir pan.

neisvedziok posukius rodau isanksto visada ir laikausi atstumu visada nes istisai su vaikais vazineju saugausi taip kad net kad isvengti to kad jau i tave ivaziuoti nori tenka i prispriesa juosta jei auto nera lysti cia esme kokiu daug asilu ale pilna gatvese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 05 05, 13:12)
neisvedziok posukius rodau isanksto visada ir laikausi atstumu visada nes istisai su vaikais vazineju saugausi taip kad net kad isvengti to kad jau i tave ivaziuoti nori tenka i prispriesa juosta jei auto nera lysti cia esme kokiu daug  asilu ale pilna gatvese  doh.gif

Neisivaizduoju tada kur jus vazinejate. Neteko susidurti su tokiais vairuotojais nei Kaune, nei Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 05 05, 15:13)
Neisivaizduoju tada kur jus vazinejate. Neteko susidurti su tokiais vairuotojais nei Kaune, nei Vilniuje.

patikek cia viskas kaune vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 05 05, 21:20)
patikek cia viskas kaune vyksta  smile.gif

Kažkaip neįtikėtinai skamba.
Atsakyti
Viskas, nebeturim bembuko, vakar pardavem, iskeliavo pas cecenus. Jau siandien isbandysim nauja masina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 05 11, 10:13)
Viskas, nebeturim bembuko, vakar pardavem, iskeliavo pas cecenus. Jau siandien isbandysim nauja masina smile.gif

kokią pirkot?
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 05 11, 11:32)
kokią pirkot?

Skoda Octavia 1,9 TDI. Paveldejau is vyro, bet man vis viena nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 05 11, 12:40)
Skoda Octavia 1,9 TDI. Paveldejau is vyro, bet man vis viena nauja smile.gif

ar ne per maža su leliuko kėdute važinėti smile.gif
Aš taip ir nepasikeičiau padangų, pažiūrėjau, kad M+S užrašyta, supratau, kad universalios. Dar nžn ar neteks keist mašiniuko, o gal viena su vyru dalintis, pas jį su dujomis, prabanga dvi išlaikyti.
Maniškė 10l benzo kaip nieko ima.
Atsakyti
Labutis. O as vis dar dziaugiuosi saviskiu automobiliuku ir negaliu atsidziaugti, nors ji ir srebia mieste 12-14l. ax.gif As jau pasikeitus senai ratus, tik teko priekines padangas naujas pirkti, nes senosios jau buvo beveik be protektoriaus. doh.gif Biski paplonino nemazai pinige man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 05 11, 14:16)
ar ne per maža su leliuko kėdute važinėti  smile.gif
Aš taip ir nepasikeičiau padangų, pažiūrėjau, kad M+S užrašyta, supratau, kad universalios. Dar nžn ar neteks keist mašiniuko, o gal viena su vyru dalintis, pas jį su dujomis, prabanga dvi išlaikyti.
Maniškė 10l benzo kaip nieko ima.

Ne, ne per maza. Universalas, tai kuo puikiausiai tilps visas vezimas i bagazine (tilpo ir i BMW smile.gif ), kaip sako mano vyras, net nereik sulankstyt lotuliukas.gif Mes su ja vazinedavom savaitgaliais ar kur toliau, tai tikrai telpa kedute be problemu. Tik teks iprasti prie kitokio vairavimo, nes labai skiriasi nuo BMW.
Jo, tureti dvi masinas prabanga. Dziaugiuos, kad dabar nedirbu ir mazai vazineju, tai nelabai pasijaute benzo pabrangimas. Bet gyvenant uzmiestyje ir su mazu vaiku vis tik reikalinga antra masina.
Maniske mieste irgi imdavo 10 l, uzmiestyje 7 l, vidutines iseidavo ~8 l.
Atsakyti