Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(pikkolo @ 2011 03 02, 21:07)
Vyras turi galimybe issipirkti uz likutine verte imones automobili, kuriuo vazinejo pastaruosius 4 metus. Tad nusprendem, kad tai butu neblogas pirkinys. O dvieju automobiliu mum nereikes

aa tai tada aišku smile.gif

man balandį draudimas baigias, įdomu, kiek užgiedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 03 02, 21:07)
Vyras turi galimybe issipirkti uz likutine verte imones automobili, kuriuo vazinejo pastaruosius 4 metus. Tad nusprendem, kad tai butu neblogas pirkinys. O dvieju automobiliu mum nereikes. Is dalies tai susije ir su seimos pagausejimu, nes gausiu Skoda Octavia universala, tad laisvai tilps visas vezimas i bagazine. Be to, bus dyzelis, bus pigiau vazinet, plius dar gerokai naujesne masina, tad ir saugesne, ir nepatyrusi nei vienos avarijos.
Aisku gaila savo masiniuko. Jau kaip ir susigyvenau su juo. Tik sia ziema labai mazai vazinejau. Nerizikavau vaziuot kai tokie ziemiski orai (sniegas, ledas ir pan.).

O kokia parduodat ir uz kiek? Galima i a.z. 4u.gif
Atsakyti
http://tv.delfi.lt/video/wMSo8sF5/
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2011 04 19, 10:30)
Daugiausiai avarijų daro BMW vairuotojai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nes BMW greit įsibėgėja ir jaunimas linkęs tuo naudotis, neįvertinę realiai situacijos rolleyes.gif
Kažko apmirusi tema, negi jau nieks iš SM nevažinėja BMW markės automobiliais g.gif
Atsakyti
arba bmw vairuotojai taip puikiai vaziuoja kad i juos ivaziuoja lotuliukas.gif
man taip buna kas menesi bent po viena dabar ikala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 04 19, 18:09)
man taip buna kas menesi bent po viena dabar ikala  doh.gif

na nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 04 19, 19:35)
na nieko sau  blink.gif

uzsisvaige kauno vairuotojai kazkokie o kiek kartu teko i priespriesa juosta islekt kad tik neivaziuotu nu asilu tai pilnas miestas kaune vazineja baisu signalo net nespeju nuspausti reakcija istisai ijungta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo kito menesio sesiu i savo mielaji smartuka gal geriau bus lotuliukas.gif bet netikiu tada vel ziures kaip zvairai tipo ka nera gazo nu bet mano smartukas ne is pesciuju nuo sviesaforo pirmas sugeba isriedeti visdelto stazas jau yra tai jis prie manes prisitaiko dedam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 19 balandžio 2011 - 19:36
QUOTE(adra @ 2011 04 19, 19:26)
uzsisvaige kauno vairuotojai kazkokie o kiek kartu teko i priespriesa juosta islekt kad tik neivaziuotu nu asilu tai pilnas miestas kaune vazineja baisu signalo net nespeju nuspausti reakcija istisai ijungta :lotuliukas:  :lotuliukas:  :lotuliukas: nuo kito menesio sesiu i savo mielaji smartuka gal geriau bus  :lotuliukas: bet netikiu tada vel ziures kaip zvairai tipo ka nera gazo nu bet mano smartukas ne is pesciuju nuo sviesaforo pirmas sugeba isriedeti visdelto stazas jau yra tai jis prie manes prisitaiko dedam  :lotuliukas:  :lotuliukas:  :lotuliukas:

:sutinku
aš taip pat apie persėdimą į smartą mąsčiau dėl jo ekonomiškumo.
Kai pavažinėsit, lauksiu atsiliepimų :4u:
O kol kas nenoriu parduot savo penktuko.
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 04 19, 18:09)
man taip buna kas menesi bent po viena dabar ikala  doh.gif

Jei jau kas mėnesį kažkas įvažiuoja, reiškia kažkas negerai yra su jūsų pačios vairavimu. Ir nesvarbu ar avarijose kalta liekate ne jūs.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 03, 07:45)
Jei jau kas mėnesį kažkas įvažiuoja, reiškia kažkas negerai yra su jūsų pačios vairavimu. Ir nesvarbu ar avarijose kalta liekate ne jūs.

nu gerai tu cia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 05 03, 07:36)
nu gerai tu cia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nieko juokingo aš čia nepasakiau. Atsitiktinai ir be priežasties, kas mėnesį į avarijas nepapuolama. Jūs galite juoktis ir toliau avarijose dalyvauti arba apmąstyti ką ne taip kelyje darote, pakeisti savo vairavimo įpročius ir važinėtis be avarijų. Jūsų teisė rinktis.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 05, 09:40)
Nieko juokingo aš čia nepasakiau. Atsitiktinai ir be priežasties, kas mėnesį į avarijas nepapuolama. Jūs galite juoktis ir toliau avarijose dalyvauti arba apmąstyti ką ne taip kelyje darote, pakeisti savo vairavimo įpročius ir važinėtis be avarijų. Jūsų teisė rinktis.

SUtinku drinks_cheers.gif Kazkaip kas menesi niekas neivaziuoja i mano masina. Neisivaizduoju kaip atrodytu masina po tokiu pasivazinejimu.
Atsakyti