QUOTE(lark @ 2010 12 18, 13:23)
o ryzas priima?
QUOTE(chori555 @ 2010 12 19, 16:07)
o ryzas priima?
blondinė- tai ne plaukų spalvą turima omenyje, bet neišmanančias, nemokančias net paklausti, kad kiti suprastų ko nori ir ko reikia. Juk ne visos turi vyrus, kurie skuba į pagalbą , be to, kai nesi susidūręs, pačiai įdomu, o dar smagiau, kai gali pati susitvarkyti
Nžn, pas mus tiek pripustė, kad ryt bus be šansų išvažiuot iš aikštelės
QUOTE(zuzla @ 2010 12 17, 19:45)
sidabrinės spalvos universalas?
NEa, oi , aciu Dievui ne mane tada matei mano juodas penktukas sedanas
lark-perskaičiau visą "mergaičių" temą BMW forume..tai kaip ten baigėsi istorija su akumu ?
nustebinta kuo?
ne taip senai aš irgi domėjausi visu tuo,kas susiję su akumu,
kur yra klemos,kur pliusą jung,kur minusą,kaip kapotas atsitaro ir etc...
MB nupirko naują ,galingesnį ,tai dabar tvarkelė
ne taip senai aš irgi domėjausi visu tuo,kas susiję su akumu,
kur yra klemos,kur pliusą jung,kur minusą,kaip kapotas atsitaro ir etc...
MB nupirko naują ,galingesnį ,tai dabar tvarkelė
Kazkaip musu temele jau baigia numirt Kur visos bemvistes
O ir as greit pabegsiu is sios temos, ruosiames parduot savo BMW. Gal kam reikia?
O ir as greit pabegsiu is sios temos, ruosiames parduot savo BMW. Gal kam reikia?
na kadangi važinėjimas žiemos sąlygomis jau n kartų aptartas, problemų su mašiniukų neturėjau, tai ir neužsukau
pikkolo, o kokią mašiną pirksit, vietoj bmw? spėju parduodat dėl šeimos pagausėjimo?
pikkolo, o kokią mašiną pirksit, vietoj bmw? spėju parduodat dėl šeimos pagausėjimo?
QUOTE(zuzla @ 2011 03 02, 20:58)
Vyras turi galimybe issipirkti uz likutine verte imones automobili, kuriuo vazinejo pastaruosius 4 metus. Tad nusprendem, kad tai butu neblogas pirkinys. O dvieju automobiliu mum nereikes. Is dalies tai susije ir su seimos pagausejimu, nes gausiu Skoda Octavia universala, tad laisvai tilps visas vezimas i bagazine. Be to, bus dyzelis, bus pigiau vazinet, plius dar gerokai naujesne masina, tad ir saugesne, ir nepatyrusi nei vienos avarijos.
Aisku gaila savo masiniuko. Jau kaip ir susigyvenau su juo. Tik sia ziema labai mazai vazinejau. Nerizikavau vaziuot kai tokie ziemiski orai (sniegas, ledas ir pan.).