Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

Ateikt į diskusijas, vyrai konsultuoja blondines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 18, 13:23)
Ateikt į diskusijas, vyrai konsultuoja blondinelotuliukas.gif

o ryzas priima? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chori555 @ 2010 12 19, 16:07)
o ryzas priima? lotuliukas.gif

blondinė- tai ne plaukų spalvą turima omenyje, bet neišmanančias, nemokančias net paklausti, kad kiti suprastų ko nori ir ko reikia. Juk ne visos turi vyrus, kurie skuba į pagalbą ax.gif , be to, kai nesi susidūręs, pačiai įdomu, o dar smagiau, kai gali pati susitvarkyti biggrin.gif
Nžn, pas mus tiek pripustė, kad ryt bus be šansų išvažiuot iš aikštelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 12 17, 19:45)
sidabrinės spalvos universalas? smile.gif

NEa, oi , aciu Dievui ne mane tada matei biggrin.gif mano juodas penktukas sedanas biggrin.gif
Atsakyti
lark-perskaičiau visą "mergaičių" temą BMW forume..tai kaip ten baigėsi istorija su akumu ?
Atsakyti
gerai baigėsi, juk rašiau mirksiukas.gif , buvau maloniai nustebinta biggrin.gif
Atsakyti
nustebinta kuo?

ne taip senai aš irgi domėjausi visu tuo,kas susiję su akumu,
kur yra klemos,kur pliusą jung,kur minusą,kaip kapotas atsitaro ir etc...
MB nupirko naują ,galingesnį ,tai dabar tvarkelė biggrin.gif
Atsakyti
Mantilė, pirksiu ir aš, bet kol kas yra svarbesnių pirkinių, tad reik kažkiek pratraukt, o žinių niekad nebus perdaug biggrin.gif
Man dar nusimato priekinių amortizatorių keitimas, sumelė nemenka rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip musu temele jau baigia numirt unsure.gif Kur visos bemvistes g.gif
O ir as greit pabegsiu is sios temos, ruosiames parduot savo BMW. Gal kam reikia?
Atsakyti
o as nezadu niekada bmw atsisakyti. smile.gif smagumelis sia ziema buvo ledu vazineti lotuliukas.gif
Atsakyti
na kadangi važinėjimas žiemos sąlygomis jau n kartų aptartas, problemų su mašiniukų neturėjau, tai ir neužsukau smile.gif

pikkolo, o kokią mašiną pirksit, vietoj bmw? spėju parduodat dėl šeimos pagausėjimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 02, 20:58)
pikkolo, o kokią mašiną pirksit, vietoj bmw? spėju parduodat dėl šeimos pagausėjimo? smile.gif

Vyras turi galimybe issipirkti uz likutine verte imones automobili, kuriuo vazinejo pastaruosius 4 metus. Tad nusprendem, kad tai butu neblogas pirkinys. O dvieju automobiliu mum nereikes. Is dalies tai susije ir su seimos pagausejimu, nes gausiu Skoda Octavia universala, tad laisvai tilps visas vezimas i bagazine. Be to, bus dyzelis, bus pigiau vazinet, plius dar gerokai naujesne masina, tad ir saugesne, ir nepatyrusi nei vienos avarijos.
Aisku gaila savo masiniuko. Jau kaip ir susigyvenau su juo. Tik sia ziema labai mazai vazinejau. Nerizikavau vaziuot kai tokie ziemiski orai (sniegas, ledas ir pan.).
Atsakyti