aha..
į mano priparkuotą bemvą bachūrėlis įvažiavo.. bamperį keist, sparną dažyt.. gerai, kad draudimas apmokės, bet teks mašiną ~savaitei servise palikt
Ziuriu nesekmes puola
I maniski siandien irgi ivaziavo,bet jauciu kabliu nes nueme visa spalva,ir taip stipriai,kad sakes...prie poliklinikos,aisku nuvaziavo,o,kad masina pilnai dazyta pries pora men dzin Jau pikta ne tas zodis.
I maniski siandien irgi ivaziavo,bet jauciu kabliu nes nueme visa spalva,ir taip stipriai,kad sakes...prie poliklinikos,aisku nuvaziavo,o,kad masina pilnai dazyta pries pora men dzin Jau pikta ne tas zodis.
As po praeita ziema pdarytos avarijos, labai bijau vaziuoti ziema. Tad kol kas niekur ir nevaziavau. Bet manau, kad kita savaite teks jau kur nors krapstytis, pabodo namie. Kai pagalvoju, juk dvi ziemas atvazinejau ir viskas buvo gerai, tai ir dabar bus. Be to, mieste tik vazinesiu. Man kazkaip atrodo saugiau mieste, mazesni greiciai.
QUOTE(pikkolo @ 2010 12 08, 13:03)
Kai pagalvoju, juk dvi ziemas atvazinejau ir viskas buvo gerai, tai ir dabar bus
o aš vakar nesupratau bajerio, pastačiau mašiną, einu, žiūriu kažkokios mašinos apdailos juostos mėtosi, pakėliau, taip ir nesupratau kurios čia mašinos, nes jau tamsu buvo, įsimečiau į bagažinę, gal dieną užmatysiu kuri aplupinėta.., padėsiu ant kapoto.
Nejaugi chuliganai drasko mašinas, kad tik draskyti, iš neturėjimo ką veikt
Kaip jums tai?
Nejaugi chuliganai drasko mašinas, kad tik draskyti, iš neturėjimo ką veikt
Kaip jums tai?
o vakare dar lijundrą žada vat tada tai tikrai baisu važiuot.. ir ne tai kad važiuot, o net kamšty stovėt - pavažiuoji truputį, spaudi stabdį, o mašiną į šoną neša tada pastebėjau, kad geriau ant laisvo bėgio stabdyt, mindžiojant stabdį
bet aš tik rytoj iš namų ilįsiu, tai tikiuosi, jau bus po visko
bet aš tik rytoj iš namų ilįsiu, tai tikiuosi, jau bus po visko
Nu kol kas laaaabai gerai vaziuoja masinyte,klauso Neteko pusnyse strigti ir laviruoti,kad nenestu "siknos".
Bet jauciu ryt bus nekas..
Bet jauciu ryt bus nekas..
QUOTE(zuzla @ 2010 11 30, 20:57)
joa, mačiau šian vieną - įsikibus į savo didelio bmw vairą, akys didelės ir apvalios, 25-30 km/val greitis, bet antra juosta greitį žinau, nes turėjau laiko pAskui pavažiuot, kol persirikiavau, nes visi ja apvažinėjo, normalus tas kelias buvo..
uch, adrenalinčikas pasuki ir jauti kaip užpakaliukas vilioja kiek šnekėjau su bmw, mersų vairuotojais nei vienas po galo varomo priekio varomo nenori - malonumas
jei rimčiau, tai aišku reik atsargiau važiuot pvz, jei geru oru panardau iš juostos į juostą, dabar jau jei važiuoju vienomis vėžiomis nevalytu keliu, tai ir rikiuos tik reikalui esant... kas dėl greičio, tai jei jau pataikai su patyrusių vairuotojų srautą, tai tikrai įmanoma važiuot 50 greičiu, bet atsiranda ir nepatyrusių, kurie pristabdo eismą
vyro dėdė žiemai savo bmw į garažą stato, bijo važinėt žiemą
uch, adrenalinčikas pasuki ir jauti kaip užpakaliukas vilioja kiek šnekėjau su bmw, mersų vairuotojais nei vienas po galo varomo priekio varomo nenori - malonumas
jei rimčiau, tai aišku reik atsargiau važiuot pvz, jei geru oru panardau iš juostos į juostą, dabar jau jei važiuoju vienomis vėžiomis nevalytu keliu, tai ir rikiuos tik reikalui esant... kas dėl greičio, tai jei jau pataikai su patyrusių vairuotojų srautą, tai tikrai įmanoma važiuot 50 greičiu, bet atsiranda ir nepatyrusių, kurie pristabdo eismą
vyro dėdė žiemai savo bmw į garažą stato, bijo važinėt žiemą
Turbut mane matei as pirma ziema su savo bmw - jau kaip neiprasta. kaip meto, ne tas zodis
bet mokausi, mokausi