Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

aha..

į mano priparkuotą bemvą bachūrėlis įvažiavo.. bamperį keist, sparną dažyt.. gerai, kad draudimas apmokės, bet teks mašiną ~savaitei servise palikt doh.gif
Atsakyti
Ziuriu nesekmes puola doh.gif
I maniski siandien irgi ivaziavo,bet jauciu kabliu nes nueme visa spalva,ir taip stipriai,kad sakes...prie poliklinikos,aisku nuvaziavo,o,kad masina pilnai dazyta pries pora men dzin doh.gif Jau pikta ne tas zodis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 03 gruodžio 2010 - 19:49
As po praeita ziema pdarytos avarijos, labai bijau vaziuoti ziema. Tad kol kas niekur ir nevaziavau. Bet manau, kad kita savaite teks jau kur nors krapstytis, pabodo namie. Kai pagalvoju, juk dvi ziemas atvazinejau ir viskas buvo gerai, tai ir dabar bus. Be to, mieste tik vazinesiu. Man kazkaip atrodo saugiau mieste, mazesni greiciai.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 12 08, 13:03)
Kai pagalvoju, juk dvi ziemas atvazinejau ir viskas buvo gerai, tai ir dabar bus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš vakar nesupratau bajerio, pastačiau mašiną, einu, žiūriu kažkokios mašinos apdailos juostos mėtosi, pakėliau, taip ir nesupratau kurios čia mašinos, nes jau tamsu buvo, įsimečiau į bagažinę, gal dieną užmatysiu kuri aplupinėta.., padėsiu ant kapoto.
Nejaugi chuliganai drasko mašinas, kad tik draskyti, iš neturėjimo ką veikt g.gif
Kaip jums tai?
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 08, 13:26)
Kaip jums tai?
user posted image user posted image

fotošopas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kaip sekėsi per pusnynus išvažiuoti?
Šįryt sniegą gabalais nuo savo meškos nuiminėjau, bet nieko, "klausė" meška, gerai važiavo, tik blogas matomumas buvo ir kitų reikėjo saugotis, nes buvo tokių, kur po visą kelią maskatavosi blink.gif
Atsakyti
o vakare dar lijundrą žada unsure.gif vat tada tai tikrai baisu važiuot.. ir ne tai kad važiuot, o net kamšty stovėt - pavažiuoji truputį, spaudi stabdį, o mašiną į šoną neša doh.gif tada pastebėjau, kad geriau ant laisvo bėgio stabdyt, mindžiojant stabdį

bet aš tik rytoj iš namų ilįsiu, tai tikiuosi, jau bus po visko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gruodžio 2010 - 09:30
Nu kol kas laaaabai gerai vaziuoja masinyte,klauso smile.gif Neteko pusnyse strigti ir laviruoti,kad nenestu "siknos". thumbup.gif
Bet jauciu ryt bus nekas..
Atsakyti
juokas juokais, o šįryt neužsivedžiau savo "meškutės" , teko skubiai į autobusą lėkt..., priedo, saunos malonumai po darbo prapuola, tingėsiu vakare blūdyt stotelėje..., taksui neuždirbu... Jau kaip nervas ima, bandysiu vakare užkurt..., jei ne, tai jau nžn blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 11 30, 20:57)
joa, mačiau šian vieną - įsikibus į savo didelio bmw vairą, akys didelės ir apvalios, 25-30 km/val greitis, bet antra juosta schmoll.gif biggrin.gif greitį žinau, nes turėjau laiko pAskui pavažiuot, kol persirikiavau, nes visi ja apvažinėjo, normalus tas kelias buvo..

uch, adrenalinčikas thumbup.gif pasuki ir jauti kaip užpakaliukas vilioja biggrin.gif kiek šnekėjau su bmw, mersų vairuotojais nei vienas po galo varomo priekio varomo nenori - malonumas rolleyes.gif

jei rimčiau, tai aišku reik atsargiau važiuot smile.gif pvz, jei geru oru panardau iš juostos į juostą, dabar jau jei važiuoju vienomis vėžiomis nevalytu keliu, tai ir rikiuos tik reikalui esant... kas dėl greičio, tai jei jau pataikai su patyrusių vairuotojų srautą, tai tikrai įmanoma važiuot 50 greičiu, bet atsiranda ir nepatyrusių, kurie pristabdo eismą smile.gif

vyro dėdė žiemai savo bmw į garažą stato, bijo važinėt žiemą mastau.gif

Turbut mane matei biggrin.gif blush2.gif as pirma ziema su savo bmw - jau kaip neiprasta. kaip meto, ne tas zodis doh.gif
bet mokausi, mokausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 12 17, 19:13)
Turbut mane matei  biggrin.gif  blush2.gif 

sidabrinės spalvos universalas? smile.gif
Atsakyti