Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(Taurė @ 2013 03 19, 14:30)
Ar pameginai ?

aha bigsmile.gif nu nieko, fainas visai, kol parkuotis nereikia biggrin.gif tiesa, pasakius net nebandziau parkuotis, tai nezinau kaip butu.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 19, 10:35)
aha  bigsmile.gif  nu nieko, fainas visai, kol parkuotis nereikia  biggrin.gif tiesa, pasakius net nebandziau parkuotis, tai nezinau kaip butu.

Kokios problemos del parkavimo ? Prie dydzio greit priprastum. As teises laikiau ir mokiausi vaziuot su toyota corola. Kai tik islaikiau, ta pacia diena sedau i bmw ir nuo tada parkuojuosi. Pirmos dienos aisku buvo sunkesnes, nes ir tik iskepta vairuotoja, ir dydis masinos kitas ir siaip nauja masina, atsakomybes per daug pradziai. Bet pati masina labai manevringa, jokiu priekaistu. Mes pagrinde parkuojam paraleliai, to ir moke mokantis vaziuoti, o priekiu ar galu isiparkuotii net nemoke manes niekas, bet normaliai gaunasi. Masina pilna sensoriu, dvi kameros, visai zioplas isiparkuotu. Reikejo pameginti.
Ar man atrodo, ar tiesiog bijai to bemwo. Gal tada rimtai mazesnes reikia ji dydis baugina unsure.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Noreciau ir as prisijungti prie BMW myletoju.

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 15, 09:37)
*X5tas biskeli man stabdis siuo atzvilgiu.
**Lengvumo ten jau nelabai randasi, su viena ranka nepavairuociau  biggrin.gif  bet cia gal irgi ipratimo reikalas ir gal tik man taip atrodo. Nes mieste ne viena moteri su X5'tu maciau ir nieko, vazineja kaip bitutes visos  biggrin.gif

* Ziurint apie kuri X5 kalbate ir su kokiu varikliu. mirksiukas.gif
** Manau, kaip tik labai lengvai valdomas automobilis. Labai teisingai Taure parase, rankas sudedi ant keliu ir is apacios prilaikai vaira. bigsmile.gif

QUOTE(Noya @ 2013 03 19, 14:06)
*Pas ji M paketas sudetas, tai vaziavimas vienas malonumas.
**Nepatiko,kad kietokas.
***Jei ziuret i vidaus apdaila irgi nelabai patiko,kad plastmases juosteles visur ir ta plastmase sidabrine tokia,nepatvari,greit nusibraizo.

* Su M paketu visiskai kitaip atrodo, fantastiskai. thumbup.gif
** Gal nuo pakabos priklauso. g.gif Arba kiekvieno zmogaus pojuciai skirtingi. mirksiukas.gif Pries tai ML turejom, va ten tikrai buvo kietokas - taburete. biggrin.gif
*** Jei kalbam apie ta pacia apdaila, tai tfu, tfu, tfu anei jokio zenklo nera. Labai jau priziurim ir puoselejam si masiniuka. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 21 kovo 2013 - 21:48
QUOTE(Taurė @ 2013 03 21, 19:21)
Ar man atrodo, ar tiesiog bijai to bemwo. Gal tada rimtai mazesnes reikia ji dydis baugina  unsure.gif

prisibijau aisku, bet noras didesnis uz baimes biggrin.gif bet tu gerai isireiskei - atrodo per daug atsakomybiu vienu metu, guodziuosi, kad imsim kasko, tai kad ir kas nutiktu arba ka bepridirbciau - pataisys biggrin.gif
beje, mano pirma smulki avarija ivyko butent su X5 lotuliukas.gif ivaziavau i gala tam grazuoliui kazkada seniai. Vajei galvojau kokie skusti berniukai islips dbr (Kaune viskas vyko), bet tokie faini biciukai pasitaike netiketai. Vos ne pasimatymais pasibaige butu, jei paskutiniu momentu nebuciau istarusi "va cia mano vyro telefonas, paskambinsit susitarsit" lotuliukas.gif Bet uztat prisimenu ta ivyki kaip siandien biggrin.gif likimas blyn biggrin.gif

QUOTE(Renata123 @ 2013 03 21, 22:47)
* Ziurint apie kuri X5 kalbate ir su kokiu varikliu. mirksiukas.gif
** Manau, kaip tik labai lengvai valdomas automobilis. Labai teisingai Taure parase, rankas sudedi ant keliu ir is apacios prilaikai vaira. bigsmile.gif

*2008 m., dyzeliukas 3 litru.
** nu labai lengvai nepasirode, bet kaip tokiai masinai, tai nesitikejau, kad nardys kaip mano ex pezukas mazulytis. Vistiek man jau masinos mase jauciasi. Bet nesigincysiu, po keliu menesiu jau galiu kalbeti, kad "oj manevringesnes masinos negali buti" biggrin.gif
Atsakyti
nu ka koleges - pradejus nuo toyota rav4 baigiau ties bmw x5 biggrin.gif tikiuosi greit susidraugausim, nes dbr tai noretusi, kad gatves platesnes butu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 29, 08:03)
nu ka koleges - pradejus nuo toyota rav4 baigiau ties bmw x5  biggrin.gif  tikiuosi greit susidraugausim, nes dbr tai noretusi, kad gatves platesnes butu  cool.gif

Sveikinimai apsisprendus thumbup.gif Jau tikriausiai praejus savaitei ir gatvės praplatėjo ? bigsmile.gif
Mano baleikiukas užvakar gavo pirmą tepalų keitimą cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, dauguma kalbat apie didesnes BMW masiniukes. Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie BMW1? Man ji labai simpatiska wub.gif , svarstau ja isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažutytė @ 2013 06 29, 13:22)
Sveikutes, dauguma kalbat apie didesnes BMW masiniukes. Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie BMW1? Man ji labai simpatiska wub.gif , svarstau ja isigyti  ax.gif

Sveika, jau keletą mėnesių vairuoju BMW pirmuką ir labai juo džiaugiuosi. Žinoma, rinkausi jį pirmiausia dėl grožio (nes man jie labai labai simpatiški wub.gif ), bet keletą mėnesių pasivažinėjusi tikrai galiu sakyti, kad tai puikus automobilis tiek miestui, tiek ir neilgoms savaitgalinėms kelionėms - nedidelis, manevringas, labai patogus vairuoti, o kai reikia - pakankamai galingas ir greitas.
Jei ir keisčiau, tai turbūt vėl į pirmuką, tik naujesnį ir galbūt su automatine pavarų dėže ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2013 06 29, 15:04)
Sveika, jau keletą mėnesių vairuoju BMW pirmuką ir labai juo džiaugiuosi. Žinoma, rinkausi jį pirmiausia dėl grožio (nes man jie labai labai simpatiški  wub.gif ), bet keletą mėnesių pasivažinėjusi tikrai galiu sakyti, kad tai puikus automobilis tiek miestui, tiek ir neilgoms savaitgalinėms kelionėms - nedidelis, manevringas, labai patogus vairuoti, o kai reikia - pakankamai galingas ir greitas.
Jei ir keisčiau, tai turbūt vėl į pirmuką, tik naujesnį ir galbūt su automatine pavarų dėže  ax.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif . Vienintelis dalykas, kuris mane baugina tai galiniai varomi ratai, kažin kaip seksis žiemos sezonu ....
Atsakyti
Na va, norejau 1 bmwuko, o nusipirkau trecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažutytė @ 2013 07 10, 08:35)
Na va, norejau 1 bmwuko, o nusipirkau trecia  4u.gif

Kaip sekasi važiuoti ?
Neseniai mačiau x1 kelyje. Iš toli net nesupratau, galvojau x3, tik priartėjus pasimatė skirtumai. Jau kai visai šalia buvau, akivaizdžiai matėsi skirtumas.

Mano auto šiandien metai kaip važinėju smile.gif Dar sekančius metus nekeisiu g.gif
Atsakyti
Taure, aš kalbėjau ne apie x, o sedaną smile.gif
Atsakyti