Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(super_wife @ 2013 01 16, 22:29)
Aš turejau pries pora metu 530D 2006 metu,teko parduot,kadangi turi jie liga,aisku pasireiškė ne visom,bet man ir draugei buvo tas pats. Deja,pardaviau,raudojau kaip vaikas,labai mylimas buvo masiniukas  ax.gif

o jei konkrečiau kokia ta liga? kiek teko girdėt su elektronika daug problemų.. ir tik del to mano vyras jos labai nenorėjo o kai ikalbėjau pirkt, jau man pradėjo nebepatikt.. biggrin.gif kol buvau pripratus prie mūsų senosios BMW 530D 2000m. aštrių kampų.. biggrin.gif tol man tas BMW apie kuri kalbat be proto patiko, ypač priekis.. wub.gif kai pradėjau žvalgytis i Audi A6 2008-2009m. tie ašrūs kampai pradėjo trukdyt, ir priekis pasidarė kažkoks varliškas.. blush2.gif
na tai kolkas ties Audi A6 apsistojom, ir po truputuka ieškom mums idealaus varianto.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 22 sausio 2013 - 16:53
Laba diena,
Noreciau ir as prisijungti prie BMW myletoju... Negyvenu taip prabangiai kaip dauguma Jusu, kad galeciau sau leisti nauja masiniuka. Tad mano masiniukas kuklus ax.gif isigytas si rudeni 530 (E39) D touring 142kW. Tai pirmas galu varomas auto mano gyvenime. Buvau daug prisiskaicius kaip sudetinga vaziuot ir t.t, bet uzteko sulaukti pirmo sniego, ledo, kad suprasciau, jog problemu nebus (esu ipratus vazinet ivairiom salygom). Dar niekur "uzstrigus" nebuvau (padangos dygliuotos) bigsmile.gif . Visada mylejau benzinines masinas, bet kai benzino kainos tokios verysad.gif tai kazdienai teko issirinkti dyzelini masiniuka, nezinau kodel bet dujos man schmoll.gif Megstu galingesnes, greitesnes masinas...
Antras masiniukas: garaze pasleptas tuno mazytis beprotiskai mylimas wub.gif nelabai daug kam zinomas ir idomus Renault Clio Williams wub.gif
Abi masinos visiskai skirtingos bet abi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 27, 11:11)
mergaites, kurios vazinejate su X3: kur gale ipilamas skystis langams galiniam langui?

lotuliukas.gif hihihi.gif Geriausiai tai i laistytuva isipilti langu skyscio, ijungti galinio lango valytuva, ir priejus tiesiog pilti skysti ant lango lotuliukas.gif labai gerai nuvalo bigsmile.gif

o siaip tai skyscio sistema ta pati, pilasi jis po kapotu.tik ne ten kur tepalas matuojamas.

p.s. del veidrodelio nusileidimo ijungus atbuline pavara (bortams matyti), tai nusileidzia tik desinysis.
Atsakyti
Taure, pavydziu as tau X3 ir dar tokio sviezumo wub.gif as dbr dairausi i sita modeli, bet dar net sedeti jame neteko. Nera geru pasiulymu, o i bet koki sesti nesinori, kad nesugadintu pirmines geros nuomones biggrin.gif
tiesa, sedane 530 sedejau, tai jauciausi nedaaugusi iki tokios masinos unsure.gif bet mieste vis labiau pastebiu moteris vairuojancias didelius bmw, ir pagalvoju "jeigu jos gali, tai ir as galiu". Bet nejauku man joje kazkodel doh.gif kazkaip mane tokie modeliai ipareigoja..net nezinau..
Atsakyti
MB turi BMW 528 super auto,jegos kaip pas zveri thumbup.gif jau audziu minti keisti savo A6 i BMW blush2.gif
Atsakyti
o mano nuomone apie x3 visiskai sugedo - 2 litrai, dyzelis, 2008 metu modelis sugadino mano pirmini gera nusiteikima ju atzvilgiu - sunki, nemanevringa, vidus laaabai skurdus, bent jau situ metu. Liudesys verysad.gif
uztat atradau X5 bigsmile.gif niekada i jas neziurejau, bet pavairavus smagi pasirode ir ne tokia didele kaip kazkada isivaizdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 13 kovo 2013 - 16:59
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 13, 09:58)
o mano nuomone apie x3 visiskai sugedo - 2 litrai, dyzelis, 2008 metu modelis sugadino mano pirmini gera nusiteikima ju atzvilgiu - sunki, nemanevringa, vidus laaabai skurdus, bent jau situ metu. Liudesys  verysad.gif
uztat atradau X5  bigsmile.gif  niekada i jas neziurejau, bet pavairavus smagi pasirode ir ne tokia didele kaip kazkada isivaizdavau.

imk x5 jei geriau jame jautiesi.
Itariu nekokio stovio x3 bandei jei toki bloga ispudi paliko.
Tiesa, 2013m. x3 labai skiriasi nuo ankstesniu modeliu. Jau vien dydis didesnis. Salonas maniskiame man labai patinka. Grazi juoda oda, medine, juoda apdaila. Viskas patogiai isdestyta, plati navigacija, stoglangis per visa stoga ir tt. Nebezinau ko dar noreti. Isibegi zaibiskai, sukimo spindulys maziukas, ilendu praktiskai bet kur su savo trumpa vairavimo patirtim. Kuro mazai naudoja.
Kai sueis 2 metai sitam, keisiu arba i nauja x3, arba i x5. Man kuo didesne masina tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 15, 05:16)
imk x5 jei geriau jame jautiesi.
Itariu nekokio stovio x3 bandei jei toki bloga ispudi paliko.
Tiesa, 2013m. x3 labai skiriasi nuo ankstesniu modeliu. Jau vien dydis didesnis. Salonas maniskiame man labai patinka. Grazi juoda oda, medine, juoda apdaila. Viskas patogiai isdestyta, plati navigacija, stoglangis per visa stoga ir tt. Nebezinau ko dar noreti. Isibegi zaibiskai, sukimo spindulys maziukas, ilendu praktiskai bet kur su savo trumpa vairavimo patirtim. Kuro mazai naudoja.
Kai sueis 2 metai sitam, keisiu arba i nauja x3, arba i x5. Man kuo didesne masina tuo geriau.

siandien salia naujo x3 stovejau smile.gif tai vidus jau kaip x5to, jau zyyymiai geriau atrode, ka ten zymiai - jau atrode labai gerai, nera ka lyginti su 2008 x3.
O del manevringumo reiketu bandyti.. bandinejau 520, 525, 530 sedanus, 2008-2009 metu, tai labai patiko - lengvai isibegeja, manevringi. X5tas biskeli man stabdis siuo atzvilgiu. Lengvumo ten jau nelabai randasi, su viena ranka nepavairuociau biggrin.gif bet cia gal irgi ipratimo reikalas ir gal tik man taip atrodo. Nes mieste ne viena moteri su X5'tu maciau ir nieko, vazineja kaip bitutes visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 15, 02:37)
siandien salia naujo x3 stovejau  smile.gif  tai vidus jau kaip x5to, jau zyyymiai geriau atrode, ka ten zymiai - jau atrode labai gerai, nera ka lyginti su 2008 x3.
O del manevringumo reiketu bandyti.. bandinejau 520, 525, 530 sedanus, 2008-2009 metu, tai labai patiko - lengvai isibegeja, manevringi. X5tas biskeli man stabdis siuo atzvilgiu. Lengvumo ten jau nelabai randasi, su viena ranka nepavairuociau  biggrin.gif  bet cia gal irgi ipratimo reikalas ir gal tik man taip atrodo. Nes mieste ne viena moteri su X5'tu maciau ir nieko, vazineja kaip bitutes visos  biggrin.gif

mano drauge su x5 vazineja, nemanau, kad turi problemu smile.gif Mano vairas labai lengvai sukasi. Vazineju susidejus rankas ant keliu su viena prilaikydama vaira is apacios. Abiem rankom suimu tik kai kokia situacija reikalaujanti staigiu veiksmu, o siaip grynas atsipalaidavimas. Jamk didele masina, juk pati jauti, kad nori ir matosi is postu smile.gif Karta pabandzius didele, i maza nebenoresi.
As dar ir vena kartais pavairuoju, bet aname jau tikrai vairo viena ranka nepasukinesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 15, 14:59)
mano drauge su x5 vazineja, nemanau, kad turi problemu smile.gif Mano vairas labai lengvai sukasi. Vazineju susidejus rankas ant keliu su viena prilaikydama vaira is apacios. Abiem rankom suimu tik kai kokia situacija reikalaujanti staigiu veiksmu, o siaip grynas atsipalaidavimas. Jamk didele masina, juk pati jauti, kad nori ir matosi is postu  smile.gif Karta pabandzius didele, i maza nebenoresi.
As dar ir vena kartais pavairuoju, bet aname jau tikrai vairo viena ranka nepasukinesi  doh.gif

rytoj bandysiu mieste X5ta, tai bus matyt kokie pojuciai.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 15, 09:22)
rytoj bandysiu mieste X5ta, tai bus matyt kokie pojuciai.

Ar pameginai ?
Atsakyti
Turiu X5, tiesa, MB su ja vazineja. As su kitu dzipu vaziuoju (ne bmw)
X5 man labai grazus dizainas (X6 baisus man rolleyes.gif ). Pas ji M paketas sudetas, tai vaziavimas vienas malonumas. Nepatiko,kad kietokas.
Jei ziuret i vidaus apdaila irgi nelabai patiko,kad plastmases juosteles visur ir ta plastmase sidabrine tokia,nepatvari,greit nusibraizo.
Bet visgi, kai galiu palygnt su savo dzipu, tai X5 tikrai ne dzipas biggrin.gif Ir MB tai pripazista biggrin.gif

Turejom BMW 7 klases banginuka. Malonu su juo vaziuot, bet labai gesdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 19 kovo 2013 - 14:10