Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

Labutis, sugriztu ir as. 4u.gif Pagaliau po 1.5 metu laiko is garazo isriedejo ir musu masiniukas. Atsinaujines, graziai nudazytas, truksta tik keleta smulkmeneliu, bet tai vazinejimui netrukdo. ax.gif TA perrejo be jokiu priekabiu, net stebejosi, kad nesurudijus, neapmusijus tokiu metu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2012 09 20, 19:57)
Labutis, sugriztu ir as.   4u.gif  Pagaliau po 1.5 metu laiko is garazo isriedejo ir musu masiniukas. Atsinaujines, graziai nudazytas, truksta tik keleta smulkmeneliu, bet tai vazinejimui netrukdo.  ax.gif  TA perrejo be jokiu priekabiu, net stebejosi, kad nesurudijus, neapmusijus tokiu metu.  rolleyes.gif

Jei šviežiai nudažyta, tai nieko nuostabaus kad neaprūdijus ir neapmūsijus.. smile.gif

O apie e60 atsiliepimų nebus..? ax.gif sako, kad elektronika grybus pjauna, kaip ten yra ištikrūjų.. ? kažkokių labai blogų atsiliepimų aš nerandu, bet vyras spyriojasi.. jis nori jau arba iš salono imti bet kitos markės krasoveri, BMW dar neiperkam.. blush2.gif arba jau tokia kokia turėjom 530D, bet geresnių metų e39 eina berods iki 2004m.
kiek domėjomės prieš perkant tai šis modelis labiausiai vykęs, na ir tikrai puikus auto..
per tuos 3 metus, rimtų bėdų neturėjom ir būtume dar važinėję.. bet va sudaužė ir jau nori nenori tenka pirkt kitą.. unsure.gif bet man jau, gal norėtūsi vizualiai kitos auto.. praėjom visus salonus, vien pensininkų mašinos.. doh.gif iš foto labai patiko Opel Mokka, bet iki mūsų parduotuvių dar neatvažiavo ir nebuvo progos apžiūrėti gyvai.. bet kiek teko matyti kitus krasoverius, jau tokie nedidukai ir salone vietos šiaip sau.. unsure.gif
taigi kolkas lieku ištikima BMW.. wub.gif
ir dabar mastom tik apie du variantus e39 arba e60 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 21 rugsėjo 2012 - 10:59
QUOTE(Aziza @ 2012 09 21, 11:43)
Jei šviežiai nudažyta, tai nieko nuostabaus kad neaprūdijus ir neapmūsijus..  smile.gif

Na, nevisa dazyta, tik kapotas, desinys sparnas, dureles ir buferis, per avarija nukentejo sios vietos. Masina pagal metus senute, bet daug kam dar kelia nuostaba, kad tvarkinga. smile.gif Kadangi labiau domiuosi E38, tai apie jusu norimus variantus nieko negaleciau pakomentuoti, nes nesu susidurusi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 21 rugsėjo 2012 - 10:53
Turiu klausimą del x3 veidrodelių. Ar jūsų kairys veidrodis nusileidžia žemyn kai parkuojatės atbulai ? Mano tik dešinys. Reikia knygelėje pasiskaityti, pasitikrinti kodėl tik vienas nusileidžia unsure.gif Mygtuką perjungiu, bet visvien nereaguoja kairys, o būt taip patogu, nes dažnai tenka parkuotis paraleliai prie kairio šaligatvio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 26, 19:06)
Turiu klausimą del x3 veidrodelių. Ar jūsų kairys veidrodis nusileidžia žemyn kai parkuojatės atbulai ? Mano tik dešinys. Reikia knygelėje pasiskaityti, pasitikrinti kodėl tik vienas nusileidžia unsure.gif Mygtuką perjungiu, bet visvien nereaguoja kairys, o būt taip patogu, nes dažnai tenka parkuotis paraleliai prie kairio šaligatvio  doh.gif

Man irgi iš pradžių tik vienas nebeveikė...dabar jau abu ramiai stovi...nesuprantu,ar čia jau gedimas,atr kažkas nusireguliavo... g.gif

Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2012 10 10, 10:53)
Man irgi iš pradžių tik vienas nebeveikė...dabar jau abu ramiai stovi...nesuprantu,ar čia jau gedimas,atr kažkas nusireguliavo... g.gif

Jeigu desinysis nebeveikia, tai ta mygtuka, kuris parenka kuri veidrodi nori pareguliuoti, reikia i kita puse nustumti. Jei gerai pamenu, norint, kad desinys veidrodis nusileidinetu, reikia mygtuka nustumti i kaire. Paskui tiksliau pasakysiu pasitikrinus masinoje.
Atsakyti
As is BMW persedau i Audi,nera nuotaikos jau 2 menesius verysad.gif noriu atgal pas ja.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 01 12, 22:18)
As is BMW persedau i Audi,nera nuotaikos jau 2 menesius verysad.gif noriu atgal pas ja.

o kas blogai? kokia Audi isigijot? 4u.gif
kalbant apie salona tai Audi A6 ( 2008 ) gerokai labiau patinka nei kad panašių metų BMW 530, kokybiškesnės detalės, erdvesnis.. smile.gif
Audi išvaizda man taip pat labiau prie širdies, nėra tų aštrių kampų, visa apvalutė.. BMW tik priekis gražus ir tai tik juodo.. blush2.gif
del vairavimo pasakyt nieko negaliu, bet teko vairuot Audi A6 truputuka senesnių metų, tai labai patiko.. wub.gif labai smagi ir minkšta auto.. wub.gif ir kaip mylėjau BMW, paskutinis mūsų BMW buvo tiesiog tobulas automobilis ir tarnavo gana daug metų ir sakiau jokios kitos auto neturėsiu tik BMW, dabar linkstu prie Audi A6 2008-2009m. sedano.. smile.gif
Atsakyti
Mano A6,man ji gal per lengva sakyciau,jegos maza,nors neesu erelis keliuose, bet paspaudziu greitkelyje,tai praeita kol isivaziuodavo kaip vabalas sunkus, o sita greit greit ir leki,nu as istikima BMW,nera paaiskinimo daugiau, g.gif gailiuosi,kad emiau kitokio modelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 01 13, 18:27)
Mano A6,man ji gal per lengva sakyciau,jegos maza,nors neesu erelis keliuose, bet paspaudziu greitkelyje,tai praeita kol isivaziuodavo kaip vabalas sunkus, o sita greit greit ir leki,nu as istikima BMW,nera paaiskinimo daugiau, g.gif gailiuosi,kad emiau kitokio modelio verysad.gif

Na tai reikėjo pirkt galingesnio variklio, juk mašina gana nemaža ax.gif keisti gi žmonės nepatinka, o kuom ir patys nežinot.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2013 01 14, 19:56)
Na tai reikėjo pirkt galingesnio variklio, juk mašina gana nemaža  ax.gif keisti gi žmonės nepatinka, o kuom ir patys nežinot..  smile.gif

Aš turejau pries pora metu 530D 2006 metu,teko parduot,kadangi turi jie liga,aisku pasireiškė ne visom,bet man ir draugei buvo tas pats. Deja,pardaviau,raudojau kaip vaikas,labai mylimas buvo masiniukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 01 13, 11:27)

As irgi ne erelis, nes ir teises neseniai issilaikius ir siaip budas neereliskas, bet jau puikiai suprantu ka reiskia bmw staigus isibegejimas, ir isedus i kita noras islipti ir pastumti auto doh.gif
Turim 2 masinas. As vairuoju bmw, mb vw routan mini vena. Tai kai jau tenka man vaziuoti su vw, labai sunku prisiminti, kad isibegejimo laikas gerokai ilgesnis. Savaitgali vaziavau autoestradoje su vw, keikiausi lenkiant ar isimaisant i kelia is salutinio blush2.gif
Ir begiai ypatingai greit jungiasi bmw, net nejauti kaip jie keiciasi, o vw norisi paciai perjungt staigiau. Musu abi masinos pusiau automatai, bet nenaudojam begiu perjungimo funkcijos.
Atsakyti