tavolaime na jusu x'siukas ne toks ir didelis, tad gabaritu tikrai nebuvo ko bijoti Manau tik pripratimo reikalas Vairavau vyro Land Cruiser ir nieko Gal kazkiek parkuotis sunkiau, bet reikia priprasti. Kas liecia 2 litru variklius tai jie Vienareiksmiskai 3 litru reikia
O pati kaip sakiau noriu dzipo, bet tik Lexus RX. Nebent pavazinejus su BMW pasikeis nuomone
QUOTE(tavolaime @ 2012 05 08, 19:45)
Na va,mano ne naujausias... Bet kol kas esu patenkinta...Galios pakanka,paspaudi ir lekia.Smagiau,nei su dvilitriu
Ner ka lygint. Mano nuomone ir gerokai patvaresni.
As apskritai siaip dyzeliu visiskai nemegstu.
Mane labiausiai domina 3 litru benzininis variklis ir 3.5 twin turbo benzinas.
Noris abu isbandyt, kad suprast ar uz papildomus kelis litrus / 100km apsimoka moket...
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 09, 02:26)
kas uzmatet, kur be krastos galima nusipirkti bmw zenkliukus ant ratlankiu?
Cia apie ratlankiu dangtelius ?
Kuriam mieste?
QUOTE(Robertastk @ 2012 05 09, 12:40)
taip, vilnius
QUOTE(Asolita @ 2011 12 21, 23:00)
cia tai aparatas
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 09, 12:48)
taip, vilnius
Siulau pasiskambint i "ALGAUTO". Nauju nebus, bet devetu manau ras tikrai.
Daugiau kur paziuret orginaliu Vilniuj nezinau. Visokiu smulkesniu detaliu pas "kauno bachuriukus" daugiausiai buna... Kaip viena kart sake "ras bamperi pagal spalva" per pora dienu...
QUOTE(tavolaime @ 2012 05 05, 18:28)
Nelabai supratau sio pasisakymo NEREIKIA NUSISVAIGTI.
Zinau,kad Lt ypac vagiami BMW markes automobiliai,tik nebuvau tikra del x3...Tiesiog baisu,kai zmogus,gal but daug metu taupai savo svajoniu automobiliui,ir kazkokie...net nezinau kaip tokius pavadinti...tau ji is taves ramia sazine tiesiog "pasiima".Taip pat del apdailos detaliu irgi tas pats...Mes po nakties radome isdauzta automobilio langa(BMW Kompakt),nusipirkome naujas padangas ir karta nuvaziavome pas seseri i svecius.Kazkam pasirode,kad galbut mes neturejome teises siame daugiabucio kieme parkuotis ir subade padangas
Prie Maximos,palike auto tik vos 30 min,nebetadome soninio veidrodelio...
Klausiau,nes galbut tikejausi isgirsti,kad NE,tikrai Lietuvoje situacija pasikeite Bei siaip isgirsti,kiek is jusu yra nukenteje...Problema tame ir yra,kad dabartinis auto neturi signalizacijos Busime pora savaiciu...Tai baisu,kai turi pergyventi dar del tokiu dalyku apart to,kad tu problemu visada dar plius yra zymiai daugiau.
Zinau,kad Lt ypac vagiami BMW markes automobiliai,tik nebuvau tikra del x3...Tiesiog baisu,kai zmogus,gal but daug metu taupai savo svajoniu automobiliui,ir kazkokie...net nezinau kaip tokius pavadinti...tau ji is taves ramia sazine tiesiog "pasiima".Taip pat del apdailos detaliu irgi tas pats...Mes po nakties radome isdauzta automobilio langa(BMW Kompakt),nusipirkome naujas padangas ir karta nuvaziavome pas seseri i svecius.Kazkam pasirode,kad galbut mes neturejome teises siame daugiabucio kieme parkuotis ir subade padangas
Prie Maximos,palike auto tik vos 30 min,nebetadome soninio veidrodelio...
Klausiau,nes galbut tikejausi isgirsti,kad NE,tikrai Lietuvoje situacija pasikeite Bei siaip isgirsti,kiek is jusu yra nukenteje...Problema tame ir yra,kad dabartinis auto neturi signalizacijos Busime pora savaiciu...Tai baisu,kai turi pergyventi dar del tokiu dalyku apart to,kad tu problemu visada dar plius yra zymiai daugiau.
Manau, kad svarbiausia kaip ir kur palieki. Kartą teko važiuoti į komandiruotę, sostinėje. Neapsižiūrėjus palikau VW Golf III prie bendrabučio ar kažkokio panašaus "objekto". Ryte radau nulupinėtą. BMW buvau palikus Kaune prie prekybcentrio, porai valandų, neužrakintą ir su ipodu ant panelės (labai jau išsiblaškius tądien buvau). Grįžus radau viską vietoje, tik šaltas prakaitas iš kūno dingo, kai susivokiau.
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 07, 19:14)
Sveikutes,
Jungiuosi ir as i jusu buri, nes savaitgali vyras padovanojo BMW Kaip jums vairuojasi sitie masiniukai?
Daugumai moteru renkasi labai mazas masinytes, o vat as nenorejau. Manau kad tiek saugumo tiek komforto klausimu maza
Jungiuosi ir as i jusu buri, nes savaitgali vyras padovanojo BMW Kaip jums vairuojasi sitie masiniukai?
Daugumai moteru renkasi labai mazas masinytes, o vat as nenorejau. Manau kad tiek saugumo tiek komforto klausimu maza
Sveikinu sveikinu!
Man irgi mažos mašinytės nepatinka, būtent dėl tų pačių priežasčių.
Man asmeniškai vairuojasi puikiai, tik pradėjo lįsti bėdos pas mano senolį.
Važiuoklę pilnai susitvarkiau, bet... ketvirtadienį pradėjo nė iš šio, nė iš to kaisti variklis. Nebuvo kam pažiūrėti, pagal mano išvardintus požymius sakė važiuot toliau, tik dasipilt aušinimo skysčio. Tai jau šeštadienį trūko aušinimo šlanga, nuvariau į pirmą pasitaikiusį serviziuką, sakė termostatas, purkštukai. Padarė diagnostiką, pakeitė termostatą. Pirmadienį - vėl kaista, užkyla rodyklė iki raudono, per 4-5min ir patekus ant raudono nusimuša vėl iki norm. temp. Pradėjo dusti bevažiuojant. Baltas dūmelis. Nebepasitikėjau jokiais serviziukais. Nuvariau į centrą. Ką jūs manot? Ogi reikėjo keisti iškart ir termomovą, prie termostato + visko pasekoje - trūkus variklio galva.
Dabar dvi savaites be mašiniuko, pragaras nusimato ir išlaidos.
QUOTE(Robertastk @ 2012 05 09, 20:09)
Siulau pasiskambint i "ALGAUTO". Nauju nebus, bet devetu manau ras tikrai.
Daugiau kur paziuret orginaliu Vilniuj nezinau. Visokiu smulkesniu detaliu pas "kauno bachuriukus" daugiausiai buna... Kaip viena kart sake "ras bamperi pagal spalva" per pora dienu...
tas tai jo, man kaunieciai patys pasisiule tik galvoju, gal vilniuj kur yra normaliom kainom
sveiki, domina kur tvarkingai vilniuje ir nebrangiai nulupti plevele nuo langu (tamsinimo)
[/quote]
QUOTE(Asolita @ 2011 12 22, 00:00)
Jei Senelis Sedzius tada gal isgirs
QUOTE(Awdrute @ 2012 05 09, 21:29)
Manau, kad svarbiausia kaip ir kur palieki. Kartą teko važiuoti į komandiruotę, sostinėje. Neapsižiūrėjus palikau VW Golf III prie bendrabučio ar kažkokio panašaus "objekto". Ryte radau nulupinėtą. BMW buvau palikus Kaune prie prekybcentrio, porai valandų, neužrakintą ir su ipodu ant panelės (labai jau išsiblaškius tądien buvau). Grįžus radau viską vietoje, tik šaltas prakaitas iš kūno dingo, kai susivokiau.
Sveikinu sveikinu!
Važiuoklę pilnai susitvarkiau, bet... ketvirtadienį pradėjo nė iš šio, nė iš to kaisti variklis. Nebuvo kam pažiūrėti, pagal mano išvardintus požymius sakė važiuot toliau, tik dasipilt aušinimo skysčio. Tai jau šeštadienį trūko aušinimo šlanga, nuvariau į pirmą pasitaikiusį serviziuką, sakė termostatas, purkštukai. Padarė diagnostiką, pakeitė termostatą. Pirmadienį - vėl kaista, užkyla rodyklė iki raudono, per 4-5min ir patekus ant raudono nusimuša vėl iki norm. temp. Pradėjo dusti bevažiuojant. Baltas dūmelis. Nebepasitikėjau jokiais serviziukais. Nuvariau į centrą. Ką jūs manot? Ogi reikėjo keisti iškart ir termomovą, prie termostato + visko pasekoje - trūkus variklio galva.
Sveikinu sveikinu!
Termo mova tikrai nekalta jei variklis uzkaista per 4-5 minutes Jei "meistrai" nustate, kad kalta termo mova pakeis galva ir isleis is serviso - grisite atgal po tu paciu 4-5 minuciu. BMW radiatoriai yra didesni nei iprasta, tad "ventiliatorius" retai kada sukasi daugiau nei minimaliai - nestovint kamstyje pilnai pakanka naturalaus oro srauto, kuris susidaro automobiliui judant i prieki. Sio reikalo kaltininkas yra vandens pompa Inzinieriai ja yra padare is dvieju komponentu - metalines ivores ir plastmasines sparnuotes. Naturalu, kad nevienalytis daiktas ilgai nelaiko, tad atsarginiu daliu gamintojai visa sia detale pagamino is metalo, to pasekoje ji laikys ilgiau nei kebulas.
Papildyta:
QUOTE(Robertastk @ 2012 05 07, 16:04)
Visu pirma - nereik kabint makaronu, kaip ir seka pasakas zmones sovietiniais laikais duru nerakindave...
Nereik juokint. Parvaziuoja su tokiom signalizacijom is vakaru masinos, kad lietuvoj niekas nemontuoja tokiu del kainu...
Antra -butent is vakaru - Vokietija, Belgija, Prancuzija, Sveicarija, Austrija - tai salys is kuriu daugiausiai pavagiama masinu, kurios labai retai sulaikomos Lietuvoj, Lenkijoj. O isvezus is ES i Ukraina, Baltarusija, Rusija galima pamirst ja su visam, kaip dazniausiai ir buna.
Nu ir galu gale, atsiprasau, bet visiskai eilinis X3 gal neypac ka domina. Zinia, kad i rytus isvaziuoja benzinines, labai galingos ir prabangios... MB GL, ML, S, BMW X5, X6, 7, AUDI Q7, A/S8 ir panasus daiktai.
Nereik juokint. Parvaziuoja su tokiom signalizacijom is vakaru masinos, kad lietuvoj niekas nemontuoja tokiu del kainu...
Antra -butent is vakaru - Vokietija, Belgija, Prancuzija, Sveicarija, Austrija - tai salys is kuriu daugiausiai pavagiama masinu, kurios labai retai sulaikomos Lietuvoj, Lenkijoj. O isvezus is ES i Ukraina, Baltarusija, Rusija galima pamirst ja su visam, kaip dazniausiai ir buna.
Nu ir galu gale, atsiprasau, bet visiskai eilinis X3 gal neypac ka domina. Zinia, kad i rytus isvaziuoja benzinines, labai galingos ir prabangios... MB GL, ML, S, BMW X5, X6, 7, AUDI Q7, A/S8 ir panasus daiktai.
, X3 nebent neuzrakinta, su rakteliais viduje ant daliu paims O apskritai - zmones "uz ramu miega" ima automobili, kuris vagims (t.y. pompastikos ir daiktu vergams) neidomus...
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2012 05 08, 17:42)
Jo,Marakesch jau beveik atsake 3.0 dyzelinis variklis.O kodel klausiate,RobertaiTS?
Del visu tu dalyku,kuriuos cia aprasete slapukai bla bla bla ir t.t.,nesigincysiu tikrai,nes nenusimanau apie tai nieko.Tiesiog sakau,ka zinau ir tiek.Tikrai signalizacijos negirdejau.Ir patys cia pirkome du automobilius-ne vienoj jos nebuvo
Del duju tai nelabai supratau? Juk ju cia nera,tai kam reikalinga ta iranga?
Del visu tu dalyku,kuriuos cia aprasete slapukai bla bla bla ir t.t.,nesigincysiu tikrai,nes nenusimanau apie tai nieko.Tiesiog sakau,ka zinau ir tiek.Tikrai signalizacijos negirdejau.Ir patys cia pirkome du automobilius-ne vienoj jos nebuvo
Del duju tai nelabai supratau? Juk ju cia nera,tai kam reikalinga ta iranga?
Sveicarijoje nera gamtiniu duju? Neitiketina. Kuom jie katilines kurena? Malkom?