Padėsiu Jums , čia skaičiuoklė kokie ratai tinka:
http://autos.lt/inde...readtopic&id=10
QUOTE(robertas33 @ 2010 11 27, 21:09)
Padėsiu Jums
dėkui už nuorodą
Pirmadienį varau važiuoklę tvarkyt, ratų suvedimą daryt
Taigi, jau po apsilankymo Kn pas dėdę "Vilių".
Vakar bevažiuodama į jų servisą pagavau duobę, pradėjo priekinis ratas strykčioti, neįmanoma važiuoti, kaip nervina, priedo paprašiau, kad pažiūrėtų, tai tipo viskas normos ribose.
Ryte vėl tas pat, nieko nesuprantu, ar jie ten ką darė aplamai
Ir dar nepatiko, vienas jaunuolis, alia meistras, bandė tyčiotis, daryt iš manęs blondinę, nors aš jam į mamas tinkanti, tai vyresniam atsibodo klausytis ir įsikišo, pastatė jį į vietą. Sumanė mat jaunuolis man egzaminą surengt
Merginos, kaip jums sekasi su nepažįstamais meistrais, ar esate patenkintos jų darbu? Šiaip išgyrę tą servisą, na ką aš žinau
Vakar bevažiuodama į jų servisą pagavau duobę, pradėjo priekinis ratas strykčioti, neįmanoma važiuoti, kaip nervina, priedo paprašiau, kad pažiūrėtų, tai tipo viskas normos ribose.
Ir dar nepatiko, vienas jaunuolis, alia meistras, bandė tyčiotis, daryt iš manęs blondinę, nors aš jam į mamas tinkanti, tai vyresniam atsibodo klausytis ir įsikišo, pastatė jį į vietą. Sumanė mat jaunuolis man egzaminą surengt
Merginos, kaip jums sekasi su nepažįstamais meistrais, ar esate patenkintos jų darbu? Šiaip išgyrę tą servisą, na ką aš žinau
QUOTE(lark @ 2010 11 30, 15:05)
Taigi, jau po apsilankymo Kn pas dėdę "Vilių".
niekada nebevaziuoju pas nepazystamus pasimokiau
Labuka. Man taiso masiniuka vyras, nes turi sioki toki issilavinima toj srity. Jei ko tikrai nesupranta ar neturi tam laiko, visada varau pas jo draugus. Viska puikiai ir uz dyka sutvarko. Nes po vieno karto, kai norejo apsukti meistrai pakeisdami "ta pacia detale", daugiau niekur pas nepazystamus nebevarau...
Sveikos merginos Prisijungiu ir as prie Jusu,turiu 530d 06metu
Siandien vaziuojant susimasciau kaip moteros vairuoja butent bmw,nes labai nesa uzpakaliuka Vaziavau labai letai,nes laaaabai bijojau,sita ziema pirma man su situo masiniuku,nes isigyjau tik geguzes men. tai ir nezinau ar verta isvis vazynetis
Kaip Jums sekasi vairuoti tokiais orais kai daugiau prisnigta,pliurze ir pasale?
Siandien vaziuojant susimasciau kaip moteros vairuoja butent bmw,nes labai nesa uzpakaliuka Vaziavau labai letai,nes laaaabai bijojau,sita ziema pirma man su situo masiniuku,nes isigyjau tik geguzes men. tai ir nezinau ar verta isvis vazynetis
Kaip Jums sekasi vairuoti tokiais orais kai daugiau prisnigta,pliurze ir pasale?
QUOTE(super_wife @ 2010 11 30, 18:02)
mažesniu greičiu važiuoju, nedarau staigių persirikiavimų, posūkius "išiminėju" lėtai mažesne pavara. Šiaip, jei normalios padangos, tai nėra ko bijoti, baisiau, kai keliai nepravažiuojami.
Man pasisekė, nes mokiausi važiuoti žiemą.
QUOTE(super_wife @ 2010 11 30, 18:02)
joa, mačiau šian vieną - įsikibus į savo didelio bmw vairą, akys didelės ir apvalios, 25-30 km/val greitis, bet antra juosta greitį žinau, nes turėjau laiko pAskui pavažiuot, kol persirikiavau, nes visi ja apvažinėjo, normalus tas kelias buvo..
uch, adrenalinčikas pasuki ir jauti kaip užpakaliukas vilioja kiek šnekėjau su bmw, mersų vairuotojais nei vienas po galo varomo priekio varomo nenori - malonumas
jei rimčiau, tai aišku reik atsargiau važiuot pvz, jei geru oru panardau iš juostos į juostą, dabar jau jei važiuoju vienomis vėžiomis nevalytu keliu, tai ir rikiuos tik reikalui esant... kas dėl greičio, tai jei jau pataikai su patyrusių vairuotojų srautą, tai tikrai įmanoma važiuot 50 greičiu, bet atsiranda ir nepatyrusių, kurie pristabdo eismą
vyro dėdė žiemai savo bmw į garažą stato, bijo važinėt žiemą
QUOTE(lark @ 2010 11 30, 18:37)
mažesniu greičiu važiuoju, nedarau staigių persirikiavimų, posūkius "išiminėju" lėtai mažesne pavara. Šiaip, jei normalios padangos, tai nėra ko bijoti, baisiau, kai keliai nepravažiuojami.
Nu siandien pvz nevalyti keliai visai,ir pusto nerealiai,tai ir padangos "nepadeda"
QUOTE(zuzla @ 2010 11 30, 20:57)
joa, mačiau šian vieną - įsikibus į savo didelio bmw vairą, akys didelės ir apvalios, 25-30 km/val greitis, bet antra juosta greitį žinau, nes turėjau laiko pAskui pavažiuot, kol persirikiavau, nes visi ja apvažinėjo, normalus tas kelias buvo..
uch, adrenalinčikas pasuki ir jauti kaip užpakaliukas vilioja kiek šnekėjau su bmw, mersų vairuotojais nei vienas po galo varomo priekio varomo nenori - malonumas
jei rimčiau, tai aišku reik atsargiau važiuot pvz, jei geru oru panardau iš juostos į juostą, dabar jau jei važiuoju vienomis vėžiomis nevalytu keliu, tai ir rikiuos tik reikalui esant... kas dėl greičio, tai jei jau pataikai su patyrusių vairuotojų srautą, tai tikrai įmanoma važiuot 50 greičiu, bet atsiranda ir nepatyrusių, kurie pristabdo eismą
Nu nesu labai patyrusi vairuotoja,bet vazyneju 2metus diena is dienos Tai kaip ir pati nemegeja stabdyt eisma,o siandien jauciau,kad tiesiog nepavaziuoju ***** istikruju ant posukiu vaziavau gal 30 greiciu,nes bijojau "netilpti" i posuki. Absas pastoviai isijungia. Ooooch kaip sunkiai Aisku man irgi patinka kai sikniuka veza Bet didesne baime,kad pataranuosiu kitas masinas su tuo sikniuku O ir persirikiuoti problemu problema,tai jau stengiuosi vaziuoti pirma eile,o rikiuotis kai masinu nera,nes nezinia koki bajeri ismes masiniukas Vazynejau praeita ziema su 4x4 dzipu Mersiuku ir problemu nebuvo,ratau 22,vaziuoji ir dar kitus patempti gali Ot issirinkau sau "problema" Bet taip norejau jo...O dabar galvoju gal ir pakeisti masina nes ziemos ilgos,o man dar su mazyliu isvis baisu