Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

Sveiki. Gal kas gali patart kokį BMW rinktis ? Skelbimuosi dairausi į tokius kaip 320 E46 (ar399), dar į 525,528, 530 (E39)... Kažin kokie varikliai geresni, kokį kurą rinktis? Žiūriu dauguma dyzeliai, bet kadangi esu daug prisiklausius, kad dyzeliai žiemą neretai nenori užsivest, tai šiek tiek prisibijau. Nežinau, gal ir klystu. g.gif Dar įdomu kaip bmw važiuoja su dujom?
Atsakyti
QUOTE(S.Sandra @ 2011 11 05, 19:18)
Sveiki. Gal kas gali patart kokį BMW rinktis ? Skelbimuosi dairausi į tokius kaip 320 E46 (ar399), dar į 525,528, 530 (E39)... Kažin kokie varikliai geresni, kokį kurą rinktis? Žiūriu dauguma dyzeliai, bet kadangi esu daug prisiklausius, kad dyzeliai žiemą neretai nenori užsivest, tai šiek tiek prisibijau. Nežinau, gal ir klystu. g.gif Dar įdomu kaip bmw važiuoja su dujom?

Turiu e39 525 su dujom.
Problemu lygiai nulis. Su dujom vaziuoja taip pat be jokiu problemu.
Varikliai 523,525,528,530 visi 6 cilindru is esmes vienodai geri.
Tiek su mechanika tiek su automatu nera problemu.
Traukos 125kw jau uztenka. 520 siek tiek per silpnas mano nuomone.
Benzininiai kaip taisykle buna nuvaziave gerokai maziau. Kartais dvigubai. smile.gif
As saviski parsiveziau is vokietijos silpnai dauzta.
Daliu kainos tikrai nesikandzioja tik pasieskot reikia.
Beje ziema problemu taip pat nekyla, ka kiti kalba, kad su galu varomu neimanoma pavaziuoti. Tereikia teisingu padangu.

e46 visiskai kita klase, man asmeniskai nesulyginamos masinos. Nors galejau nusipirkti 330 sedana ar coupe nesirinkau nei vieno nes nepatiko. tiesiog reikia pravaziuot, kad atsirinkti kas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 11 06, 18:34)
Turiu e39 525 su dujom.
Problemu lygiai nulis. Su dujom vaziuoja taip pat be jokiu problemu.
Varikliai 523,525,528,530 visi 6 cilindru is esmes vienodai geri.
Tiek su mechanika tiek su automatu nera problemu. 
Traukos 125kw jau uztenka. 520 siek tiek per silpnas mano nuomone.
Benzininiai kaip taisykle buna nuvaziave gerokai maziau. Kartais dvigubai. smile.gif
As saviski parsiveziau is vokietijos silpnai dauzta.
Daliu kainos tikrai nesikandzioja tik pasieskot reikia.
Beje ziema problemu taip pat nekyla, ka kiti kalba, kad su galu varomu neimanoma pavaziuoti. Tereikia teisingu padangu.

e46 visiskai kita klase, man asmeniskai nesulyginamos masinos. Nors galejau nusipirkti 330 sedana ar coupe nesirinkau nei vieno nes nepatiko. tiesiog reikia pravaziuot, kad atsirinkti kas patinka.

Ačiū už atsakymą. Dabar nors aiškiau pasidarė. Šiuo metu irgi važinėju su dujom, tai ir kito auto noriu su dujom. Šiaip man penkti irgi labiau patinka.
Atsakyti
Ir visgi siulau perkant isrkratyt ji krastoj kokioj. kainuos 300 litu , bet zinosit ka perkat. smile.gif
O del duju pilnai sutinku. Maniskis duju valgo dabar 12.5 litro mieste. Kas = 6l benzino smile.gif
Atsakyti
ar yra vazinejanciu X1? domina atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 10, 14:27)
ar yra vazinejanciu X1? domina atsiliepimai bigsmile.gif

As galiu tik pasidalint savo nuomone. smile.gif
Teko pasivazinet visa diena tiek mieste tiek uz miesto.
Atsakyti
Koks grožis smile.gif

Noriu ir as BMW
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKANUS: 10 lapkričio 2011 - 17:28
QUOTE(Robertastk @ 2011 11 10, 17:25)
As galiu tik pasidalint savo nuomone. smile.gif
Teko pasivazinet visa diena tiek mieste tiek uz miesto.

tai prasom, prasom bigsmile.gif
Atsakyti
del BMW tikrai jokiu dideliu skundu ner, vyras vazineja su 99m 320benzinu ( 5klase jam tieisog nepatinka) dabar keis i naujasni modeli bet irgi dairomes 320 tik universala, musu senoji jokiu dideliu pretenziju nekele, kuro ryja mieste apie 11litru, trasoj 8.

sutinku kad reik teisiog pravaziuoti, as esu irgi jei tarp 320 ar 520 tik 320 smile.gif
dyzelio neturejom, nors tai jau trecias t.y bus ketvirtas bmw kieme, bet visi tik benzai buvo.

Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 12, 16:16)
tai prasom, prasom bigsmile.gif

Trumpai - man nepatiko.
Kodel?
X1 man pasirode nesusipratimas nei universalas nei dzipas.
Vietos ne per daugiausiai, sedesena aukstesne negu iprastam automobily.

Technika:
Vaziavau su dyzeliu 2litru ten atrodo - 130kw. Jam galios mieste sociai, kuro sanaudos ~8litrus.
Man kiek nekomfortiska pasirode kietoka.

Sumoj patiko medziagu kokybe visgi bmw, variklis pakankamai galingas.

As rinkciaus 3 klases universala arba x3 priklausomai nuo to ko norisi ar universalo ar dzipo. Nes X1 nei toks nei toks. smile.gif
Zinoma kiekvienam gali skirtingai atrodyti, cia mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
man atvaziuoja kaip tik dyzelis 2 l, pagal visus palyginimus jis kaip tik laimi prie X3, kurio as nenoriu, kaip ir X5, kuri turi mano vyras ir kuris man per didelis. man jo reikia, kad butu auksciau uz lengvaji ir maltis po miesta, tad is aprasymo supratau, kad man jis tobulai tinka wub.gif beliko sulaukti smile.gif
Papildyta:
rinkausi tarp parketiniu x1, rav 4, quashkai, ir vis tik pasirinkau x1, tikiuosi susidraugausime su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 20:59)

Papildyta:
rinkausi tarp parketiniu x1, rav 4, quashkai, ir vis tik pasirinkau x1, tikiuosi susidraugausime su juo smile.gif

Bet jus ji isbandet as tikiuos? smile.gif

Ir siaip butu idomu suzinoti kuo x3 nepatiko? ax.gif

Man asmeniskai Rav 4 ir X1 nesulyginami dalykai. Ravas gerokai didesnis ji prie x3 ir q5 turetu stovet.

Tik tiek, kad Rav'as jau paseno. Isoriskai, nors tiek salonas tiek varikliai tikrai labai vyke. Ir dabar tai vienas geriausiu kainos-kokybes santykiu.

Qashqai kaip ir Juke'as man baisios masinos visom prasmem.
Atsakyti