Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(Robertastk @ 2011 08 03, 14:21)
Dar pamirsau sita zinute, KUOM dyzelis GERIAU nei dujos? Paaiskinkit man zmogui, nieko neismananciam bigsmile.gif

Kodėl atėjote ir peršate kitiems savo tiesas?

Benzinas - automobiliams, dyzelinas - traktoriams, dujos - blynams kepti biggrin.gif

QUOTE(Robertastk @ 2011 08 03, 18:22)

Duju pilymas - pakankamai elementarus, nusidegint per daugiau nei metus neteko.  Jeigu jauciat fobija galit naudoti pirstines, na bent as tokias masinoj turiu, nes betkada, gali tekti ir rata pasikeist juk ir t.t.
O elementariausiai, vaziuokit ten kur uzpila dujas operatoriai, o uzpila turbut 80% koloneliu.

Man asmeniskai dyzelis gerokai labiau trenkia nei dujos + graudu ziuret kai ziema (ir net vasara) vaziuoja apsipyle juodais dumais.

kodėl tik pakankamai?
tai jau biggrin.gif aš dujinę stengiuosi kuo greičiau aplenkti.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 01, 18:17)
As nedurnas, as matau kiek kainuoja masinos is anglijos - ypac ardymui skirtos, be v5. Ir zinau koks pelnas lieka nuo vienos masinos, net e39 elementarus pavyzdys, kurio dalys turbut vienos einamesniu - kaip ir e28. smile.gif

Ir taip pat zinau as pardavimu filosofija "reikia, vadinas galima nulupt".
Nesvarbu, kad detale visiskai "neinama". smile.gif
Teko tvarkyt mazda 2002 metu, tai uz 2 dureles, galini bamperi sumokejau 500litu, nors ju detaliu pasirinkimas zymiai mazesnis nei BMW. Ir cia su saskaita pirkta.

Visiems lengviausia kitu pelna skaiciuoti,tik labai idomu ko gi ne kiekvienas siuo verslu uzsiima jei jau taip pelninga biggrin.gif
Visada yra daug zinanciu ir kitu pelna skaiciuojanciu...
O ko jus pats neperkat is anglijos masinu ir neardot?Juk labai pelninga mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2011 10 01, 06:39)
toloka iš Kauno į Vilnių minti. Bet lb patogu būtų, jei kauniškių BMW šrotos turėtų tinklalapį ir ten skelbtusi.

Daugelis nenori daryti didesniu investiciju klientu patogumui...juk tai papildomos islaidos.
Atsakyti
Extrem, ar smarkiai subaladojo console.gif , nesusižeidei?
Tie mentai užtasys. Prisimenu, kai sūnus nesąmonių pridarė, prisiėmiau ant savęs, nes būt mašiną atėmę, tai man tiek nervų kainavo, dar tas melavimas, kai net nžn kurioj vietoj kas vyko doh.gif , gerai, kad laimingai man baigėsi, atsipirkau bauda.
Norėčiau priekinius šviestuvus pasikeist, bet ilgai neišbūtų, vagys greit išluptų, pas mus toks rajonas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 10 01, 20:43)
Extrem, ar smarkiai subaladojo  console.gif , nesusižeidei?
Tie mentai užtasys. Prisimenu, kai sūnus nesąmonių pridarė, prisiėmiau ant savęs, nes būt mašiną atėmę, tai man tiek nervų kainavo, dar tas melavimas, kai net nžn kurioj vietoj kas vyko  doh.gif , gerai, kad laimingai man baigėsi, atsipirkau bauda.
Norėčiau priekinius šviestuvus pasikeist, bet ilgai neišbūtų, vagys greit išluptų, pas mus toks rajonas.

Subaladojom neblogai, remontas nemazai atsieis. doh.gif Siaip skardos dzin, svarbiausia mes su vyru sveiki ir vaikas nenukentejo. Del to ir myliu savaji masiniuka, kad jis gelezinis, kita suplyso kaip popoerius. Su policija kurjozu... patylesiu geriau... doh.gif Isvados ne musu naudai, tad parasytas skundas, nusalinta tyreja nuo bylos tyrimo, paskirta kita, paduotas autotechninis tyrimas ekspertams ir t.t. Nors pagal visus duomenis, mes nekalti... Ir tai jau tesiasi nuo birzelio 16 dienos, isvadu vis dar laukiam.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 01 spalio 2011 - 20:04
QUOTE(Extrem @ 2011 10 01, 21:02)
Subaladojom neblogai, remontas nemazai atsieis.  doh.gif  Siaip skardos dzin, svarbiausia mes su vyru sveiki ir vaikas nenukentejo. Del to ir myliu savaji masiniuka, kad jis gelezinis, kita suplyso kaip popoerius. Su policija kurjozu... patylesiu geriau...  doh.gif  Isvados ne musu naudai, tad parasytas skundas, nusalinta tyreja nuo bylos tyrimo, paskirta kita, paduotas autotechninis tyrimas ekspertams ir t.t. Nors pagal visus duomenis, mes nekalti... Ir tai jau tesiasi nuo birzelio 16 dienos, isvadu vis dar laukiam.

user posted image

Labai uzjauciu...bet as irgi manyciau kad svarbiausia jog niekas nenukentejo.
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2011 10 01, 18:44)
Visiems lengviausia kitu pelna skaiciuoti,tik labai idomu ko gi ne kiekvienas siuo verslu uzsiima jei jau taip pelninga biggrin.gif
Visada yra daug zinanciu ir kitu pelna skaiciuojanciu...
O ko jus pats neperkat is anglijos masinu ir neardot?Juk labai pelninga mirksiukas.gif

Papildyta:

Daugelis nenori daryti didesniu investiciju klientu patogumui...juk tai papildomos islaidos.

Kodel? O kodel jus nafta neprekiaujat? O auksu? smile.gif
Ar tikrai reikia atsakymo?
As uz savo imone irgi visad galva pasiruoses guldyt. Cia nieko naujo, todel pilnai pateisinu visas gynybas ir suprantu jus. As is savo pozicijos sakau, kad kelis kart apsipirkau, daugiau nebepirkau ir neplanuoju, kol galiu rast viska gerokai pigiau, logiska juk?

QUOTE(Betty @ 2011 10 01, 21:53)
Labai uzjauciu...bet as irgi manyciau kad svarbiausia jog niekas nenukentejo.

Uzjauciu , visad masinytes gaila.
O dar sitokios- su alpinos apdaila ( ar cia tikra b12?).
Labai grazi!
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 02, 00:12)
Labai grazi!

Varikliuko tik Alpinos truksta ir butu tikroji B12 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 02 spalio 2011 - 10:48
QUOTE(Extrem @ 2011 10 02, 10:47)
Varikliuko tik Alpinos truksta ir butu tikroji B12  ax.gif

Man juoda su auksinem juostom turbut pati graziausia alpinos apdaila. smile.gif
Beje, airbagas sove?
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 02, 12:26)
Man juoda su auksinem juostom turbut pati graziausia alpinos apdaila. smile.gif
Beje, airbagas sove?

Kai svari ir ant pilkos spalvos graziai ziurisi. mirksiukas.gif
Airbagas nesove, nes buvo kaip tik atjungtas. O ir nebutu issoves, nes bandem isvengt stipraus smugio priekiu, tad kliuvo pagrinde sonas, poto ciuozdami suvarem ir prieki truputi.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 02, 00:12)
Kodel? O kodel jus nafta neprekiaujat? O auksu? smile.gif
Ar tikrai reikia atsakymo?
As uz savo imone irgi visad galva pasiruoses guldyt. Cia nieko naujo, todel pilnai pateisinu visas gynybas ir suprantu jus. As is savo pozicijos sakau, kad kelis kart apsipirkau, daugiau nebepirkau ir neplanuoju, kol galiu rast viska gerokai pigiau, logiska juk?
Labai grazi!

Kiekvienas uzsiima tuo ka geriausiai ismano...manau tai sekmingo verslo taisykle biggrin.gif Listi ten kur neismanai butu beviltiska....
O atsakyma butu idomu suzinoti biggrin.gif

Seip tai i sia temele atejau nei reklamos nei antireklamos daryti....
Kadangi del daliu pirkimo ar remonto man galvos sukti nereikia,tai tikrai nesigilinu del siu dalyku smile.gif
Musu seimoje yra mylimi BMW markes automobiliai todel ir uzsukau pabendrauti su bendraminciais.
Pati vazineju su paprastu, mielu 5kl bmw'uku kuris man labai mielas wub.gif
Maciau pries tai cia diskutavot apie dujas....nors mano masina su dujine iranga,bet kita masina tikrai rinkciausi be duju,nes man BMW ir dujos kazkaip atrodo du nesuderinami dalykai,matyt neveltui gamyklos ju ir nededa doh.gif
Kai vaziuoju su benzinu tai ji man net geriau traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 10 01, 18:08)
Kodėl atėjote ir peršate kitiems savo tiesas?

Benzinas - automobiliams, dyzelinas - traktoriams, dujos - blynams kepti  biggrin.gif
kodėl tik pakankamai?
tai jau biggrin.gif  aš dujinę stengiuosi kuo greičiau aplenkti.

Jei vaziuoji paskui dujine "bulka" kur 50% nesudegusiu duju iseina is variklio arba per tarpines tai gal ir taip. smile.gif
O kiek vaziuojat ir net nesuprantat kad dujines? Man juokingi tokie pareiskimai, kas smagiausia NIEKUO nepagristi.
Is serijos "nusipirkom masina, balta, grazia, importine".

QUOTE(Betty @ 2011 10 03, 09:35)
Kiekvienas uzsiima tuo ka geriausiai ismano...manau tai sekmingo verslo taisykle biggrin.gif Listi ten kur neismanai butu  beviltiska....
O atsakyma butu idomu suzinoti biggrin.gif

Seip tai i sia temele atejau nei reklamos nei antireklamos daryti....
Kadangi del daliu pirkimo ar remonto man galvos sukti nereikia,tai tikrai nesigilinu del siu dalyku smile.gif
Musu seimoje yra mylimi BMW markes automobiliai todel ir uzsukau pabendrauti su bendraminciais.
Pati vazineju su paprastu, mielu 5kl bmw'uku kuris man labai mielas wub.gif
Maciau pries tai cia diskutavot apie dujas....nors mano masina su dujine iranga,bet kita masina tikrai rinkciausi be duju,nes man BMW ir dujos kazkaip atrodo du nesuderinami dalykai,matyt neveltui gamyklos ju ir nededa doh.gif
Kai vaziuoju su benzinu tai ji man net geriau traukia biggrin.gif

Atsakymas paprastas, pats atsaket. smile.gif
Tik tiek, kad "uzklasinej" veikloj labai daug su masinom tenka susidurti. Tai gaudausi ir visus "fintus" zinau puikiai. Gal ne iki tiek, kad pats tuo galeciau verstis, bet tikrai pakankamai.

O as manau, kad dujos su bmw labai gerai suderinamas dalykas, ypac su l6 varikliais.
Jie "nepapjaunami" atmosferikai, del to problemu niekad nekelia. Aisku kitas dalykas tas "neprestizas".
Nors maniske sutvarkyta taip , kad is isores duju irangos nieko nesimato (kamsteliai ir pns), as is esmes niekad nesigedyju sakyt, kad "ant duju" vazineju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 03, 16:56)
Jei vaziuoji paskui dujine "bulka" kur 50% nesudegusiu duju iseina is variklio arba per tarpines tai gal ir taip. smile.gif
O kiek vaziuojat ir net nesuprantat kad dujines? Man juokingi tokie pareiskimai, kas smagiausia NIEKUO nepagristi.
Is serijos "nusipirkom masina, balta, grazia, importine".
Atsakymas paprastas, pats atsaket. smile.gif
Tik tiek, kad "uzklasinej" veikloj labai daug su masinom tenka susidurti. Tai gaudausi ir visus "fintus" zinau puikiai. Gal ne iki tiek, kad pats tuo galeciau verstis, bet tikrai pakankamai.

O as manau, kad dujos su bmw labai gerai suderinamas dalykas, ypac su l6 varikliais.
Jie "nepapjaunami" atmosferikai, del to problemu niekad nekelia. Aisku kitas dalykas tas "neprestizas".
Nors maniske sutvarkyta taip , kad is isores duju irangos nieko nesimato (kamsteliai ir pns), as is esmes niekad nesigedyju sakyt, kad "ant duju" vazineju. smile.gif

ne pats o pati biggrin.gif lotuliukas.gif
As irgi nesigediju kad mano masinoj stovi dujos,man isvis tas pats ant ko vaziuoti,svarbu gerai vaziuotu biggrin.gif
Atsakyti