QUOTE(TuJa30 @ 2011 10 01, 18:08)
Kodėl atėjote ir peršate kitiems savo tiesas?
Benzinas - automobiliams, dyzelinas - traktoriams, dujos - blynams kepti
kodėl tik pakankamai?
tai jau
aš dujinę stengiuosi kuo greičiau aplenkti.
Jei vaziuoji paskui dujine "bulka" kur 50% nesudegusiu duju iseina is variklio arba per tarpines tai gal ir taip.
O kiek vaziuojat ir net nesuprantat kad dujines? Man juokingi tokie pareiskimai, kas smagiausia NIEKUO nepagristi.
Is serijos "nusipirkom masina, balta, grazia, importine".
QUOTE(Betty @ 2011 10 03, 09:35)
Kiekvienas uzsiima tuo ka geriausiai ismano...manau tai sekmingo verslo taisykle
Listi ten kur neismanai butu beviltiska....
O atsakyma butu idomu suzinoti
Seip tai i sia temele atejau nei reklamos nei antireklamos daryti....
Kadangi del daliu pirkimo ar remonto man galvos sukti nereikia,tai tikrai nesigilinu del siu dalyku
Musu seimoje yra mylimi BMW markes automobiliai todel ir uzsukau pabendrauti su bendraminciais.
Pati vazineju su paprastu, mielu 5kl bmw'uku kuris man labai mielas
Maciau pries tai cia diskutavot apie dujas....nors mano masina su dujine iranga,bet kita masina tikrai rinkciausi be duju,nes man BMW ir dujos kazkaip atrodo du nesuderinami dalykai,matyt neveltui gamyklos ju ir nededa
Kai vaziuoju su benzinu tai ji man net geriau traukia
Atsakymas paprastas, pats atsaket.
Tik tiek, kad "uzklasinej" veikloj labai daug su masinom tenka susidurti. Tai gaudausi ir visus "fintus" zinau puikiai. Gal ne iki tiek, kad pats tuo galeciau verstis, bet tikrai pakankamai.
O as manau, kad dujos su bmw labai gerai suderinamas dalykas, ypac su l6 varikliais.
Jie "nepapjaunami" atmosferikai, del to problemu niekad nekelia. Aisku kitas dalykas tas "neprestizas".
Nors maniske sutvarkyta taip , kad is isores duju irangos nieko nesimato (kamsteliai ir pns), as is esmes niekad nesigedyju sakyt, kad "ant duju" vazineju.