Įkraunama...
Įkraunama...

BMW

QUOTE(zuzla @ 2011 08 22, 15:46)
pirkti x6 ir ne M? biggrin.gif
o jei rimtai, tai, manau, daugumai aktualiau važinėjimas mieste, taigi, jei imti paprastesnius variantus, tai žiūriu ne 8-12, o 11-18..

Neisivaizduoju kokiu rezimu mieste reiktu vaziuot su x6 kad valgytu 11 litru. smile.gif
O juolab kai turi normalia masina tai ir vazineji taip kaip patinka, turiu omeny ir nuo sviesoforo pajudi greiciau ir siaip dinamiskiau vazineji.

Beje as nusipirkau kuro aktyvatorius "pabandymui" is kazkokiu latviu. smile.gif
Buvo parasyta, kad kuro sanaudos krenta ~10-20%.
Na nieko sau atrodo (bent is pradziu). Kai paskaiciuoji nuo 14-15litru kuro bent 10% - 1,5 litro / 100km.
Ir rezultatai, nuvaziuodavau ~340 km su 50 litru baku (duju).
Dabar nuvaziuoju 390-400km. smile.gif
Gaunasi grubiai -10% kuro. Manau, kad geras rezultatas.
Beje veikia visiems kurams, tiek dujoms, tiek dyzeliui, tiek benzinui.
Montuojama ant kuro slanguciu.

Visa aktyvatoriaus esme - magnetai. Isardo sulipusias molekules i smulkesnes, todel geriau dega kuras. Jeigu primityviai aiskinant.
Dabar uzsisakiau ant kitu 2 masinu.

Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 03, 20:34)
o kas trukdo padauzyti? rolleyes.gif kiek vaziavau su MB (jo brolio masina dujine) tai niekur nesiteike uzpilti, sake tipo pas mus savitarna.

Nelauksi, juk kol kas atbegs padeti.

PAas techniskai tvarkingas masinas jokio juodo dumo nera....kur kazi jum tas dyzelis trenkia? Nekalbu jau apie duju kvapa salone, kalbu apie vaziavima is paskos dujines masinos doh.gif , langus uzdaryti reikia.
beje cia visai ne i tema snekam

Bent jau kaune tai yra vietų kur užpila, dar net neteko pačiam piltis smile.gif
Atsakyti
Kai pirkom BMW galvojom det dujas, kaip ir buvom rade patikimus meistrus, bet as labai mazai nuvaziuodavau, neapsimokejo, ir galvojom po metu gal keist masina. Paskui benzas atpigo, vazinejau tik uzmiestyje, mazai ryjo, vel nedejom. Tai taip ir pardavem be duju, nors butu atsipirkusi ta iranga. Kiek domejomes, tai i BMW dedasi tik dujos su ipurskimu, kur sprogimo tikimybe nulline.
Del dyzelio ir dumu, tai ne visose masinose yra kietu daleliu filtras, todel pagazavus meta juoda duma. Arba filtra jau reikia keist. Dabar vazineju su dyzeliu, ir meta juoda duma pagazavus, nors masina techniskai tvarkinga, labai priziureta ir tik 4 metu senumo.
O kas del kvapo, tai cia individualu, man smirda ir dyzelis, ir dujos, ir benzas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 08 22, 16:46)
o jei rimtai, tai, manau, daugumai aktualiau važinėjimas mieste, taigi, jei imti paprastesnius variantus, tai žiūriu ne 8-12, o 11-18..

jeigu as pirkciau x6 tai su sportiniu paketu,man jis grazesnis uz M smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 08 22, 16:46)

O kam pirkti x6 g.gif Man tai jie negrazus, kaip ir visi X serijos modeliai.
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2011 08 30, 10:42)
jeigu as pirkciau x6 tai su sportiniu paketu,man jis grazesnis uz M smile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2011 08 30, 12:25)
O kam pirkti x6 g.gif Man tai jie negrazus, kaip ir visi X serijos modeliai.

gražu negražu, kiekvienam savo... tik aš čia prie ko? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2011 07 03, 14:09)
aha, maciau ir as kaip moterys ji vairuoja, atvaziavo i degaline X5 ir X6, viena isipyle kuro uz 20lt, kita uz 30lt smile.gif

masinos nepigios...pinigu kurui nebeliko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2011 05 21, 18:56)
Extrem, čia tau  4u.gif
Buvau keliuose šrotose, tai parduoda su visu priekiniu buferiu, teks dar viename šrote pažiūrėt arba turguje ieškot.
Dar norėjau ženkliukus į ratus pasiimt, bet, pasirodo, reik žinot kokių man reik, teks išsimatuot skylę.
man jau senai, tik nusipirkus, išlupo priekinius žibintus su priešrūkinėmis lempomis, o rudenį būna tokie rūkai  unsure.gif

Kai reikės dalių prašom užsukti mirksiukas.gif
http://www.algauto.lt/
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2011 10 01, 00:21)
Kai reikės dalių prašom užsukti mirksiukas.gif
http://www.algauto.lt/

toloka iš Kauno į Vilnių minti. Bet lb patogu būtų, jei kauniškių BMW šrotos turėtų tinklalapį ir ten skelbtusi.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 10 01, 05:39)
toloka iš Kauno į Vilnių minti. Bet lb patogu būtų, jei kauniškių BMW šrotos turėtų tinklalapį ir ten skelbtusi.

Tai , kad betkokiu atveju algauto nepatinka man.
Kainos tikrai nenormalios. Uz galinio stiklo kelikli 100litu paprase, nors situ daiktu niekas neima visiskai.
Arba perki beveik uz 2000 ir nuolaidos duoda 50 litu, nenorom. smile.gif

Nebeperku pas juos nieko pastaruoju metu. Geriau pasedziu skelbimuose ilgiau.
Randu 50-70% pigiau.
Atsakyti
Laba. Senai cia buvau pasireiskus. Mano masiniukas stovi garaze po avarijos. verysad.gif Policija dar neleidzia remontuotis. O tas algauto plesikai. Detaliu kainos vos ne nauju. Uz kapota paprase 1000lt, kai skelbimuose gali gaut be jokiu ibrezimu ir t.t. uz 650lt, daugiausiai 700lt. Ir bent jau mano masiniukui reikiamu detaliu mazai turi, kainos kosmines.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 01, 14:58)
Tai , kad betkokiu atveju algauto nepatinka man.
Kainos tikrai nenormalios. Uz galinio stiklo kelikli 100litu paprase, nors situ daiktu niekas neima visiskai.
Arba perki beveik uz 2000 ir nuolaidos duoda 50 litu, nenorom. smile.gif

Nebeperku pas juos nieko pastaruoju metu. Geriau pasedziu skelbimuose ilgiau.
Randu 50-70% pigiau.

biggrin.gif
Zinoma visada bus pigiau pirkti is zmoniu kurie nemoka jokiu mokesciu ir negali israsyti saskaitu....
Bet musu firma yra rimta ir klientai yra rimti.
Bet aciu uz nuomone...sekmes ir toliau skelbimu paieskose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2011 10 01, 16:14)
biggrin.gif
Zinoma visada bus pigiau pirkti is zmoniu kurie nemoka jokiu mokesciu ir negali israsyti saskaitu....
Bet musu firma yra rimta ir klientai yra rimti.
Bet aciu uz nuomone...sekmes ir toliau skelbimu paieskose biggrin.gif

As nedurnas, as matau kiek kainuoja masinos is anglijos - ypac ardymui skirtos, be v5. Ir zinau koks pelnas lieka nuo vienos masinos, net e39 elementarus pavyzdys, kurio dalys turbut vienos einamesniu - kaip ir e28. smile.gif

Ir taip pat zinau as pardavimu filosofija "reikia, vadinas galima nulupt".
Nesvarbu, kad detale visiskai "neinama". smile.gif
Teko tvarkyt mazda 2002 metu, tai uz 2 dureles, galini bamperi sumokejau 500litu, nors ju detaliu pasirinkimas zymiai mazesnis nei BMW. Ir cia su saskaita pirkta.
Atsakyti