QUOTE(Robertastk @ 2011 08 03, 19:22)
Jezus norisi galva i siena dauzyt.
Pagal logika, jeigu maciau kaip nukrito lektuvas , gyvenime tureciau nesest i lektuva, cia jau ne duju problema, o fobija ir nereiktu kalbet apie nesauguma , o tik apie asmenines problemas.
Pagal logika, jeigu maciau kaip nukrito lektuvas , gyvenime tureciau nesest i lektuva, cia jau ne duju problema, o fobija ir nereiktu kalbet apie nesauguma , o tik apie asmenines problemas.
oioioi atsipalaiduokit
būtent taip ir yra kai kuriems žmonėms, o aš taip ir parašiau - man asmeniškai tegul tai būna fobija.. savo nuomonės niekam neperšu ir nepatariu - ne, nepirkit jokių būdu duju varomos mašinos.. tiesiog pasakiau savo nuomonę
ai dar pamiršau paminėti, be visų mano fobijų, kad neturiu pinigų nuliovai mašinai su gamykline dujų įranga, kaip ir neturiu pinigų statytis geros dujų įrangos į savo mašiną, atsipirktų ji man po n metų, nes važinėju tik į darbą.. pirkti panaudotą su dujomis kaip variantą jau aptarėm.. taip kad viskas priklauso nuo individualių galimybių ir poreikių, todėl sakyti vienareikšmiškai, kad dujos tinka visiems kažkaip..