jaučiasi dar ir kaip, butelys šampano torte, kaip manai aš dariau, na tiek galiu pasakyti, kad neįprasto skonio tortas ir reikia rinktis saldų šampaną, o pabandyti visada viską verta gyvename tik kartą
Jei nezinociau, kad ten sampano pilta, tai nepasakyciau, kad ten sampaninis tortas man tieisog buvo neiprastas skonis ir tiek..
Gal kas bande daryt snickers torta be formos? Ar neisbegs kremas jei be jos darysiu? Aciu uz pagalba
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:24)
Gal kas bande daryt snickers torta be formos? Ar neisbegs kremas jei be jos darysiu? Aciu uz pagalba
kaip be formos tešla tai skystoka būna, tai faktas, kad išbėgs
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:24)
Neisbegs!!! As visad darau be formos. Kremas juk standus reikia gerai isplakt sviesta, sudet rududu, ir rieustus. Standutelis. As meskuti is snikerio tepiau.
Ne biskvitui, o pacim torto surinkimui
QUOTE(aize @ 2010 11 07, 20:30)
kaip be formos tešla tai skystoka būna, tai faktas, kad išbėgs
Jei biskvita kept, tai taip, reik formos. Nors staciakampi, kvadratini galima ir didelej skardoj issikept dedant folijos borteli.
Papildyta:
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:32)
Nebutina forma
sutepinėjant forma nebūtina tikrai snikeriui, tik standžiai išplakit kremus
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:32)
aaa, tada nereik aš visada visus be formos tepu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 20:34)
Jei biskvita kept, tai taip, reik formos. Nors staciakampi, kvadratini galima ir didelej skardoj issikept dedant folijos borteli.
aš apvalų galvoj turėjau Bet kokiu atveju biskvitui kažkokios formos reik, išskyrus Cipciuko medučiui
O čia bortelius kaip daryt? Tik kraštus, dugno nedarant? Nebloga mintis forminiams tortams
QUOTE(aize @ 2010 11 07, 20:38)
aaa, tada nereik aš visada visus be formos tepu.
aš apvalų galvoj turėjau Bet kokiu atveju biskvitui kažkokios formos reik, išskyrus Cipciuko medučiui
O čia bortelius kaip daryt? Tik kraštus, dugno nedarant? Nebloga mintis forminiams tortams
As kai neturiu dideles formos kvadratines, ar staciakampes, tai imu didele orkaites skarda, atsimatuoju, kiek man reikia, ir tiesiog istatau is folijos islankstyta tik borteli. ir tada pilu tesla, aisku ant kepimo popieriaus .
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 20:43)
As kai neturiu dideles formos kvadratines, ar staciakampes, tai imu didele orkaites skarda, atsimatuoju, kiek man reikia, ir tiesiog istatau is folijos islankstyta tik borteli. ir tada pilu tesla, aisku ant kepimo popieriaus .
ačiū už idėją