Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

jaučiasi dar ir kaip, butelys šampano torte, kaip manai lotuliukas.gif aš dariau, na tiek galiu pasakyti, kad neįprasto skonio tortas ir reikia rinktis saldų šampaną, o pabandyti visada viską verta 4u.gif gyvename tik kartą 4u.gif
Atsakyti
Jei nezinociau, kad ten sampano pilta, tai nepasakyciau, kad ten sampaninis tortas biggrin.gif man tieisog buvo neiprastas skonis ir tiek..
Atsakyti
šampaninis buvo gal antras pavykęs mano gyvenime tortas. šampanu man kvepėjo (greičiau smirdėjo nusivadėjusiu, gal dėl to, kad jo nemėgstu). šiaip kalantis į galvą, o skonis, sakė, įdomus, bet antrą kartą jo nepageidauja iki šiol. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bande daryt snickers torta be formos? Ar neisbegs kremas jei be jos darysiu? Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:24)
Gal kas bande daryt snickers torta be formos? Ar neisbegs kremas jei be jos darysiu? Aciu uz pagalba  4u.gif

kaip be formos blink.gif tešla tai skystoka būna, tai faktas, kad išbėgs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:24)
Gal kas bande daryt snickers torta be formos? Ar neisbegs kremas jei be jos darysiu? Aciu uz pagalba  4u.gif

Neisbegs!!! As visad darau be formos. Kremas juk standus blink.gif reikia gerai isplakt sviesta, sudet rududu, ir rieustus. Standutelis. As meskuti is snikerio tepiau.
Atsakyti
Ne biskvitui, o pacim torto surinkimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 07, 20:30)
kaip be formos blink.gif tešla tai skystoka būna, tai faktas, kad išbėgs mirksiukas.gif

Jei biskvita kept, tai taip, reik formos. Nors staciakampi, kvadratini galima ir didelej skardoj issikept dedant folijos borteli.
Papildyta:
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:32)
Ne biskvitui, o pacim torto surinkimui  biggrin.gif

Nebutina forma smile.gif
Atsakyti
sutepinėjant forma nebūtina tikrai snikeriui, tik standžiai išplakit kremus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2010 11 07, 20:32)
Ne biskvitui, o pacim torto surinkimui  biggrin.gif

aaa, tada nereik schmoll.gif aš visada visus be formos tepu.

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 20:34)
Jei biskvita kept, tai taip, reik formos. Nors staciakampi, kvadratini galima ir didelej skardoj issikept dedant folijos borteli.

aš apvalų galvoj turėjau mirksiukas.gif Bet kokiu atveju biskvitui kažkokios formos reik, išskyrus Cipciuko medučiui biggrin.gif
O čia bortelius kaip daryt? Tik kraštus, dugno nedarant? g.gif Nebloga mintis forminiams tortams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 07, 20:38)
aaa, tada nereik schmoll.gif aš visada visus be formos tepu.
aš apvalų galvoj turėjau mirksiukas.gif Bet kokiu atveju biskvitui kažkokios formos reik, išskyrus Cipciuko medučiui biggrin.gif
O čia bortelius kaip daryt? Tik kraštus, dugno nedarant? g.gif Nebloga mintis forminiams tortams bigsmile.gif

As kai neturiu dideles formos kvadratines, ar staciakampes, tai imu didele orkaites skarda, atsimatuoju, kiek man reikia, ir tiesiog istatau is folijos islankstyta tik borteli. ir tada pilu tesla, aisku ant kepimo popieriaus .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 20:43)
As kai neturiu dideles formos kvadratines, ar staciakampes, tai imu didele orkaites skarda, atsimatuoju, kiek man reikia, ir tiesiog istatau is folijos islankstyta tik borteli. ir tada pilu tesla, aisku ant kepimo popieriaus .

ačiū už idėją 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti