aš vakar kepiau medučio lakštus jokios sodos nesijaučia man šiandien jau reikės sutept, bet dabar tingiu iš varžybų grįšiu tai tada ir sutepsiu tik nori su bananais to medučio, tai jie apjuoduoja, nors ir citrinos sultim palaistau. galima apvirti, bet tada bananų skonis ne toks, tai nežinau ką ir daryt
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 15:12)
va čia tai gera mintis
ypratimas iš darbo......ten masine gamyba buvo,tai viens du apverti torta ir puse darbo padaryta....užtepi kokios košes ir viskas.....
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 04, 18:24)
aš vakar kepiau medučio lakštus jokios sodos nesijaučia man šiandien jau reikės sutept, bet dabar tingiu iš varžybų grįšiu tai tada ir sutepsiu tik nori su bananais to medučio, tai jie apjuoduoja, nors ir citrinos sultim palaistau. galima apvirti, bet tada bananų skonis ne toks, tai nežinau ką ir daryt
esu dariusi keletą kartų su šviežiais bananais. Aš nelaistau citrinos sultimis. Aš supjaustau ir užpilu rūgštele..pamirkau juos. nejuoduoja torte.
aš visada apverdu bananus su žieve medučiui, skonis nuo to nenukenčia
skubiai gal kas galit patart. Darysiu Rafaela. Dengti planuoju saldainiu mase, bet per vsia siaures miestely negavau kokosu sirupo. Jei ipilciau amareto? arkokio brendzio? nes reik 100 ml... Ar galima ka kita pilt? Jei ne tada kitas variantas - darau sokoladine saldainiu mase su baltu sokoladu. KAip tada su proporcijom - lieka tos pacios?
wavintortas atrodo
Labai noreciau isikepti torta, tik man kyla toks klausimas ar galima krema pagaminti be mikserio? Mikserio siuo metu neturiu Gal yra kokiu kremu kur galima isiverst be mikserio??
Labai noreciau isikepti torta, tik man kyla toks klausimas ar galima krema pagaminti be mikserio? Mikserio siuo metu neturiu Gal yra kokiu kremu kur galima isiverst be mikserio??
QUOTE(meoow @ 2010 11 04, 17:34)
wavintortas atrodo
Labai noreciau isikepti torta, tik man kyla toks klausimas ar galima krema pagaminti be mikserio? Mikserio siuo metu neturiu Gal yra kokiu kremu kur galima isiverst be mikserio??
Labai noreciau isikepti torta, tik man kyla toks klausimas ar galima krema pagaminti be mikserio? Mikserio siuo metu neturiu Gal yra kokiu kremu kur galima isiverst be mikserio??
tai su sluotele plakit ir bus tas pats tik raumenu daugiau ir laiko
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 19:27)
skubiai gal kas galit patart. Darysiu Rafaela. Dengti planuoju saldainiu mase, bet per vsia siaures miestely negavau kokosu sirupo. Jei ipilciau amareto? arkokio brendzio? nes reik 100 ml... Ar galima ka kita pilt? Jei ne tada kitas variantas - darau sokoladine saldainiu mase su baltu sokoladu. KAip tada su proporcijom - lieka tos pacios?
neprisimenu recepto.. bet be ko be ko, o jau be kokosų sirupo tikrai galima apsieiti.
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 17:27)
skubiai gal kas galit patart. Darysiu Rafaela. Dengti planuoju saldainiu mase, bet per vsia siaures miestely negavau kokosu sirupo. Jei ipilciau amareto? arkokio brendzio? nes reik 100 ml... Ar galima ka kita pilt? Jei ne tada kitas variantas - darau sokoladine saldainiu mase su baltu sokoladu. KAip tada su proporcijom - lieka tos pacios?
niekada jokio kokoso sirupo nenaudoju ,vietoj to ispaudziu vienos citrinos ar laimo sultis,kurias dar pries tai perkosiu...kuo puikiausiai viskas pavyksta
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 18:31)
neprisimenu recepto.. bet be ko be ko, o jau be kokosų sirupo tikrai galima apsieiti.
va brac, kiek zmoniu tiek variantu
gerai, tada klausimas - su kuria mase paprasciau dirbti - su sokoladien saldainiu mase (saldainiai, sokoladas baltas, vanduo ir sviestas, na ir zinoma pudra), ar su saldainiu mase (saldainiai mikrobangej, pagal recepta sirupas, arba kaip matau citrinu sultys, sitrinu milteliai - tai cia citrinu rugstis???, cukraus pudra)
gerai, tada klausimas - su kuria mase paprasciau dirbti - su sokoladien saldainiu mase (saldainiai, sokoladas baltas, vanduo ir sviestas, na ir zinoma pudra), ar su saldainiu mase (saldainiai mikrobangej, pagal recepta sirupas, arba kaip matau citrinu sultys, sitrinu milteliai - tai cia citrinu rugstis???, cukraus pudra)
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 18:36)
tai su sluotele plakit ir bus tas pats tik raumenu daugiau ir laiko
Aciu uz patarima pabandysiu
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 20:53)
va brac, kiek zmoniu tiek variantu
gerai, tada klausimas - su kuria mase paprasciau dirbti - su sokoladien saldainiu mase (saldainiai, sokoladas baltas, vanduo ir sviestas, na ir zinoma pudra), ar su saldainiu mase (saldainiai mikrobangej, pagal recepta sirupas, arba kaip matau citrinu sultys, sitrinu milteliai - tai cia citrinu rugstis???, cukraus pudra)
gerai, tada klausimas - su kuria mase paprasciau dirbti - su sokoladien saldainiu mase (saldainiai, sokoladas baltas, vanduo ir sviestas, na ir zinoma pudra), ar su saldainiu mase (saldainiai mikrobangej, pagal recepta sirupas, arba kaip matau citrinu sultys, sitrinu milteliai - tai cia citrinu rugstis???, cukraus pudra)
man paprasciau su saldainiu mase