QUOTE(keno @ 2010 12 16, 18:09)
na,laukiam kritikos
rafaelo,puostas beze ir cukrinem gelytem
Jau Kirbė Medaus torto temoje jums sakė su papuošimais eiti į
papuošimų temą
Ten ir kritikos, ir patarimų bus, o čia kalbama apie tortų vidų, kas ir kaip, receptai ir pan.
Aš tai pirmą kartą išmėginau
Snickersą. Biskvitas laabai skanus, gali valgyt sau kaip pyragą prie kavos ir visai be nieko
Žodžiu, 25 cm formai teko kepti per du kartus, nes tiek neiškilo man... Pirmą kepimą padalinau į dvi dalis, kaip recepte, tai pirma pusė visai neiškilo, nusipjovė tik kepurėlė ir liko vienas lakštas, antra pusė iškilo geriau, tai du lakšteliai gavosi. Tai kepiausi iš naujo vėl ir likučius skaniai su kava sumaumojau
Tik va su Rududu buvo problema tiek kreme, tiek biskvite, Rugiagėlei jau sakiau, niekaip man netirpo tas susicukravimas, apie kurį kiek anksčiau jau kalbėjom, galiojimas geras, o atidarius jau būna susicukravęs ir tos granulytės man niekaip netirpo, taip ir jautėsi kažkiek ir biskvituose, ir kreme... Ir mėginau šiek tiek šildyt, vieną sukau sukau, su kitais ingredientais sukau, nu ir vis tiek liko...
Gal kas patars, ką su juo padaryt, kad jos ištirptų... Kitą kartą jei kepsiu, tai reikės iš anksto išsivirti kondensuoto. O pats tortas tikrai skanus, tik man, matyt, visuose tortuose netinka riešutai, tai kitą kartą nedėčiau, o gal ir visai nedėčiau karamelinio sluoksnio, nes man jis per riebus, bet čia skonio reikalas. Kas mėgsta, tai tikrai patiks. Ai, ir šokoladiniam sluoksneliui irgi reikėjo iš dviejų normų daryt, nes iš vienos niekaip nesugebėjau aptepti trijų biskvitų, kad ir kaip stengiausi, tiesiog, kaip čia pasakyt, subėjo gal į biskvito skylutes, nes jis toks korėtas labai gavosi, tai pasidariau dar vieną porciją ir aptepiau, gavosi pats tas. Įdedu foto, kaip man pavyko. Beje, šitas tortas tinkamas didesniam žmonių skaičiui pavaišinti, nes daug iš karto nesusivalgo, ne taip, kaip Kirbės medučio, tik dediesi dar ir dar