na laukiam rugiageles atsiliepimų apie tortą
QUOTE(adriu @ 2010 12 16, 12:29)
na laukiam rugiageles atsiliepimų apie tortą
Zinokit desiu tuos biskviukus i saldikli, ir taip kada sutepsiu sau... kazkaip man nesugere sulaistymo, tai pabijojau, kad nesigaus... perkepu griliazini
QUOTE(jomeka @ 2010 12 16, 11:48)
Sveikos kepejeles turiu klausimeli, atsiprasau jei ne i ta tema pataikiau, gal galite pasakyti kur perkate raideliu formeles tortams, ar tai ispaudai ar formeles? Tos raideles tokios rasytines graziai pasvirusios gaila nemokejau tu tortuku ikelt, bet gal suprasite ka noriu paklausti. Aciu is anksto
atsiprašau už , bet jūs nemažybiniais žodžiais kalbat?
QUOTE(Cosette @ 2010 12 16, 14:03)
atsiprašau už , bet jūs nemažybiniais žodžiais kalbat?
ir kas negerai
Jomeka, tas formeles internetu užsisakom, nes nėra LT pirkti parduotuvėse
QUOTE(julioske @ 2010 12 15, 18:19)
klausiau jau kitoje temeleje
kas tas yr cream cheese? as issiverciau kad varskes surelis, bet... receptuose kuriuos atsisiunciau pabreziama softened, kaip suprantu minkstas kambario temp, tai saldytuve jis kaip sviestas sukieteja? nu subalamutino mane
kas tas yr cream cheese? as issiverciau kad varskes surelis, bet... receptuose kuriuos atsisiunciau pabreziama softened, kaip suprantu minkstas kambario temp, tai saldytuve jis kaip sviestas sukieteja? nu subalamutino mane
cream cheese yra butent philadelfia pas mus ir tikrai desertine varske visikai neprilysta jam. cream cheese siek tiek surio skonis jauciasi. arciausias pakaitalas yra lenku creme bonjour jis pagal kieki kiek pigesnis nei philadelfija.
As,tai siaip megeja esu ,tai jei koks reikalas,tai pasidarau torta,tik nelabai man su puosimu Savo gimtadieniui neseniai "Rafaelo "dariausi.Tortas labai skanus,tik isvazda nelabai,nes kazkaip nesilipde gelytes graziai... buvo:
O man kaip prasidejo nesekmiu metas, taip tesiasi... nu jau nusprendziau perkept dukrytei torta, tai issirinkau griliazini... nu ir skubom dariau, nes reik siandien sutept, tai sutrauke krema... pasidare ne purus... aisku, su griliazu paragavau tai nerealus skonis, nu bet pati esme, kad taip visiems iskepu normaliai, o va dukrytei nesigauna... kaip liudna...
Rugiagele26, kai kepi torta napaleona su plikytu kremu ir rududu, kiek tau gaunasi lakstu?
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 16, 18:43)
Rugiagele26, kai kepi torta napaleona su plikytu kremu ir rududu, kiek tau gaunasi lakstu?
As sutepu is 8-9, bet is tos normos siek tiek daugiau gaunasi, berods prie recepto rasiau...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 16, 19:56)
As sutepu is 8-9, bet is tos normos siek tiek daugiau gaunasi, berods prie recepto rasiau...
Aciu tada viskas gerai, man gavosi 8 as dariau pagal ta recepta kur 600 gr miltu. O kai del kremo jo gana, nes man visada atrodo kad jo pritruksiu