QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 14, 22:36)
Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai
Suprantat, apie ką aš
). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū
Snikersas.. tvirčiausias? manyčiau, kad jeigu nelaistyti biskvitai jokiu sirupu, tai bet kuris tortas yra "tvirtas".. tik ar skanus toks sausas tortas..
ai va, MORENGINIS bus tikrai tvirčiausias. Jo tokia natūra. Balsuoju už MORENGINĮ.
Papildyta:
QUOTE(vienatvėje @ 2010 12 14, 21:35)
tinka. Tik kad "grybukų temoj" tų tešlų variantų yra n+1. REikia atsirinkti "savo" tešlą.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...