Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

QUOTE(vienatvėje @ 2010 12 14, 19:35)
grybukų tešla netinka?

Bandziau, netiko . Gal ne ta bandziau g.gif
Atsakyti
help.gif Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai laugh.gif Suprantat, apie ką aš ax.gif ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 14, 20:36)
help.gif Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai laugh.gif Suprantat, apie ką aš  ax.gif ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū 4u.gif


Napoleonas labai tvirtas, medaus tortas pagal Cipciuka, koks griliazinis.
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 14, 22:36)
help.gif Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai laugh.gif Suprantat, apie ką aš  ax.gif ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū 4u.gif

Snikersas.. tvirčiausias? manyčiau, kad jeigu nelaistyti biskvitai jokiu sirupu, tai bet kuris tortas yra "tvirtas".. tik ar skanus toks sausas tortas.. unsure.gif

ai va, MORENGINIS bus tikrai tvirčiausias. Jo tokia natūra. Balsuoju už MORENGINĮ. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vienatvėje @ 2010 12 14, 21:35)
grybukų tešla netinka?

tinka. Tik kad "grybukų temoj" tų tešlų variantų yra n+1. REikia atsirinkti "savo" tešlą.
Atsakyti
Kepu lakstelius tam braskytes tortui, tiksliau biskvitukus. Nu nezinau nezinau. Kas del cukraus biskvite, tai dejau puse stiklines, vanilinio cukraus koki sauksta, ir kondensuoto indelis. Nu tikrai nesaldus biskvitas, ta prasme nepersaldus. Be va ar jie tokie turi but iskepe, tai klausimas. Pats biskvitas, savo isvaizda, primena Snikerso. Ir tesla gavosi tokio tirstumo. Gal ir nieko bus, ziuresim. Dejau 3 sausktelius kepimo milteliu. Ir virsus toks slidus gaunasi kaip Snikerso. Kad tik neiseitu lepsusas dukros gimtadieniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 15, 13:02)
Kepu lakstelius tam braskytes tortui, tiksliau biskvitukus. Nu nezinau nezinau. Kas del cukraus biskvite, tai dejau puse stiklines, vanilinio cukraus koki sauksta, ir kondensuoto indelis. Nu tikrai nesaldus biskvitas, ta prasme nepersaldus. Be va ar jie tokie turi but iskepe, tai klausimas.  Pats biskvitas, savo isvaizda, primena Snikerso. Ir tesla gavosi tokio tirstumo. Gal ir nieko bus, ziuresim. Dejau 3 sausktelius kepimo milteliu. Ir virsus toks slidus gaunasi kaip Snikerso. Kad tik neiseitu lepsusas dukros gimtadieniui biggrin.gif

Kepimo milteliu as dejau 2saukstelius pagal recepto autore ten reikiadeti 2pakelius vokisku (Backpulver),bet as tokiu neradau ir cia man mergytes patare deti du saukstelius.O vat jo tas pavirsius toks ir man gavosi wink.gif Bet nieko viskas gerai as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 12 15, 12:35)
Kepimo milteliu as dejau 2saukstelius pagal recepto autore ten reikiadeti 2pakelius vokisku (Backpulver),bet as tokiu neradau ir cia man mergytes patare deti du saukstelius.O vat jo tas pavirsius toks ir man gavosi wink.gif Bet nieko viskas gerai as manau smile.gif


Aciu, kad nuraminai karsta.gif lengviau tiesa sakant..

Gausis turbut 6 paploteliai. Nu pirmas toks storesnis, nes dar nenutaikiau proporciju...
Atsakyti
klausiau jau kitoje temeleje ax.gif

kas tas yr cream cheese? as issiverciau kad varskes surelis, bet... receptuose kuriuos atsisiunciau pabreziama softened, kaip suprantu minkstas kambario temp, tai saldytuve jis kaip sviestas sukieteja? nu subalamutino mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 12 15, 18:19)
klausiau jau kitoje temeleje ax.gif

kas tas yr cream cheese? as issiverciau kad varskes surelis, bet... receptuose kuriuos atsisiunciau pabreziama softened, kaip suprantu minkstas kambario temp, tai saldytuve jis kaip sviestas sukieteja? nu subalamutino mane blush2.gif

greiciau as versciau kaip "grietineles surelis", cia kur as esu tai kazkas tarp varskes kremo ir lydito surelio. gal rikota, mascarpone ar kitas panasus tiktu? o koks receptas? mascarpone tai paminksteja kambario temperaturoje siektiek..
Atsakyti
Cream cheese yra kreminis sūrelis. Kažkas panašaus į Philadelfijos sūrelį. Galima drąsiai naudot plombyrinę varškę (na ar tokios konsistencijos varškę)...... Ricota ir mascarponė yra visai kas kita.....
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 12 15, 20:16)
Cream cheese yra kreminis sūrelis. Kažkas panašaus į Philadelfijos sūrelį. Galima drąsiai naudot plombyrinę varškę (na ar tokios konsistencijos varškę)...... Ricota ir mascarponė yra visai kas kita.....

aciu
4u.gif
o sis 'reiskinys' dviejuose receotuose yra, apelsininiame karameles torte (biskvitas su apelsinu likeriuku, o pertepimas karamelinis) ir torte kur viskas su karamele (biskvitas, ant jo karamele, o virs jo sito surelio ir karameles kremas).

sakiau bandysiu sventem kazkuri blush2.gif dievinu karamele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 16 gruodžio 2010 - 10:08
Sveikos kepejeles turiu klausimeli, atsiprasau jei ne i ta tema pataikiau, gal galite pasakyti kur perkate raideliu formeles tortams, ar tai ispaudai ar formeles? Tos raideles tokios rasytines graziai pasvirusios gaila nemokejau tu tortuku ikelt, bet gal suprasite ka noriu paklausti. Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti