Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 12 12, 22:47)
tai kaip ten su ta bezė, kur mano klaida gal kas gali pasakyti.....padaryta laiko formą, bet nesimato rašto ( vietoj gėlyčių gaunas burbuliukai)

hmmm g.gif tai tada nelaiko formos, jeigu nesimato rašto. Nes jeigu laikytų formą, tai sykį išspausta gėlė ir laikytųsi gėlės formoj 4u.gif

o kas pasakys kur klaida.. gal nedavirtas sirupas, gal kiaušinio baltymai išplakti su lašeliu vandens.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 11, 23:35)
kadangi mano pirmagimiui LABAI pūtė pilvuką iki tol, kol jam suėjo 3 mėnesiai, tai aš galiu pasidalinti savo patirtimi - jeigu vaikas jau linkęs turėti pilvo skausmus, tai jis ir turės juos. Gali mama vos ne vandeniu būti gyva, bet vistiek vaikiui pilvą pūs. Tiesiog turi praeiti tas laikas.

O dėl torto. Na nemanau, kad yra kažkoks pasirinkimas. Geriausas pasirinkimas - tai jaunoji mamytė tiesiog NEVALGO torto ir vaišina juo svečius.  Nes dėsi vaisius - pūs pilvą, grietinė ir varškė kaip pieno produktai gali irgi "parauginti" skranduką.. žodžiu, nu ne problematiškiems atvejams yra tortai  4u.gif

meilikatyte, kur buvai dingus? Pasigedau  4u.gif

biggrin.gif auginu maza kleckiuka labai reikalaujantis daug demesio ir dar dantukai dyksta tai vrgstam ir visai nebeturiu laiko prie kompo prisest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2010 12 12, 21:32)
Na as irgi kepiau sita torta jau 3 kartus ir skaniausias gavosi su Alitos pusiau sausu.Biskvitus irgi sulaisciau sampanu.Jauciasi truputeli sampano skonis,bet sampanas ir taip yra nestiprus,o dar prasiskiedzia kremu tai negali labai stipriai jaustis cia gi ne likerio bonke  mirksiukas.gif

na suprantu, kas tas šampanas, vandenukas biggrin.gif bet kai skaičiau kitos panos, neva, pila stiklinę šampo, ir pilnai užtenka, visas tortas it šampanas, tai net nežinau. Reiks bandyt su kitokiu, gal pajusiu ir aš ką nors. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 12, 16:41)
Aciu Rugiagele26 4u.gif
Taip, planuoju kepti Asseni napaleona is vaikystes su plikytu kremu ir rududu  4u.gif

As naujiems zadu si torta kept, man labai patinka tas kremas su rududu...tik vis nesumastau kaip puost, nes zuikio metai, tai noretusi koki zuiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 13, 15:14)
As naujiems zadu si torta kept, man labai patinka tas kremas su rududu...tik vis nesumastau kaip puost, nes zuikio metai, tai noretusi koki zuiki g.gif

Bet Asseni tai ne su Rududu, o su kondensuotu pienu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 13, 16:17)
Bet Asseni tai ne su Rududu, o su kondensuotu pienu wink.gif

o jis ne verdamas, ar as kazka maisau g.gif , turiu issisaugojus du napoleonus, tai tikrai zinau, kad vienas is ju su ru-du-du, jei maisau tai atsiprasau, bet tas kur su ru-du-du tai labai skanus blush2.gif
Atsakyti
Mergaites katros kepet sampanini torta is kur gavote pirkti pudingo neverdamo g.gif pas mus tikrai nemaciau schmoll.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 13, 16:32)
o jis ne verdamas, ar as kazka maisau g.gif , turiu issisaugojus du napoleonus, tai tikrai zinau, kad vienas is ju su ru-du-du, jei maisau tai atsiprasau, bet tas kur su ru-du-du tai labai skanus blush2.gif

As darau ir su rududu ir su paprastu. Kaip kam patinka
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 13, 16:32)

Su Rududu Miseles. As darau toki, ir buvau imetus recepta, kaip as is Asseni laksteliu ir Miseles kremo darau torta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 13, 17:32)

Ir as abudu esu issisaugojus ir kepsiu su rududu 4u.gif
Mergaites, tiklsiai pasidalinkite kaip dazniausiai ji puosiat ar trupiniais ar ir masemis ax.gif ir kaip skaniausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 13, 17:53)
Ir as abudu esu issisaugojus ir kepsiu su rududu  4u.gif
Mergaites, tiklsiai pasidalinkite  kaip dazniausiai ji puosiat ar trupiniais ar ir masemis ax.gif ir kaip skaniausia  blush2.gif

Puosiau ir taip ir taip. Viskas tinka ir iseina..
Atsakyti
sveikos mergickos 4u.gif ar priimat naujokes? biggrin.gif lb megstu kepti ax.gif tiesiog atgaivina siela wub.gif senokai stebiu jusu tema,papuosimu dar neivaldziusi,bet lb stengiuosi.....kartais reikia patarimu,galesit padeti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti