Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

Nesu garantuota,bet drįstu ginčytis,didelės bandelės ir neaukšta piramidė,toks kalnelis smile.gif
Tai buvo prieš 18 metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 12 gruodžio 2010 - 10:17
QUOTE(eliss @ 2010 12 12, 10:14)
Nesu garantuota,bet drįstu ginčytis,didelės bandelės ir neaukšta piramidė,toks kalnelis smile.gif
Tai buvo prieš 18 metų smile.gif


Kepkit is bandeliu, pasakysit ar skanu biggrin.gif nugi tu pyrageliu galit issikept ir dideliu. Kaip jus is bulkuciu padarysit ta torta, tiskliau kaip kremo pripurksit i jas doh.gif zodziu doh.gif
Papildyta:
Va, tik recepto kazko ner, bet esme...
Atsakyti
Aš kepiau, tai plikytų pyragaičių piramidė, aš pyragaičius klijavau šokoladu,
user posted image
Atsakyti
pagaliau išbandžiau šampaninį daividijos tortą. mano nustebimui, gal net nusivylimui, nesijautė JOKIO ŠAMPANO, gal kad pirkau pigiausią, net nežinau.. o sunaudojau tortui visą butelį, gal koks 50-80 ml liko. Labiau priminė paukščių pieno tortuką smile.gif bet būtinai dar darysiu, gavosi toks gaivus, mmmm, tik su kitokiu šampu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 10, 14:22)
Mergaites, kuri kepet napaleona, patarkit kada geriausia butu ji sutepti ax.gif



Negi niekas nepatars kada geriausia butu ji sutepti? Pries 2 dienas ar ...? verysad.gif
Ar reikia ji brandinti, ar is vakaro padarau, o ryt valgau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 12, 14:18)
Negi niekas nepatars kada geriausia butu ji sutepti? Pries 2 dienas ar ...?  verysad.gif
Ar reikia ji brandinti, ar is vakaro padarau, o ryt valgau  blush2.gif


Gali susitepti 2 dienas pries valgyma, gali ir diena pries. Jei tas su plikytu kremu, tai jis puikiai persigeria ir greitai..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 12, 16:10)
Gali susitepti 2 dienas pries valgyma, gali ir diena pries. Jei tas su plikytu kremu, tai jis puikiai persigeria ir greitai..

Aciu Rugiagele26 4u.gif
Taip, planuoju kepti Asseni napaleona is vaikystes su plikytu kremu ir rududu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_b: 12 gruodžio 2010 - 15:42
QUOTE(simisimi84 @ 2010 12 12, 13:32)
pagaliau išbandžiau šampaninį daividijos tortą. mano nustebimui, gal net nusivylimui, nesijautė JOKIO ŠAMPANO, gal kad pirkau pigiausią, net nežinau.. o sunaudojau tortui visą butelį, gal koks 50-80 ml liko. Labiau priminė paukščių pieno tortuką smile.gif bet būtinai dar darysiu, gavosi toks gaivus, mmmm, tik su kitokiu šampu  bigsmile.gif

Na as irgi kepiau sita torta jau 3 kartus ir skaniausias gavosi su Alitos pusiau sausu.Biskvitus irgi sulaisciau sampanu.Jauciasi truputeli sampano skonis,bet sampanas ir taip yra nestiprus,o dar prasiskiedzia kremu tai negali labai stipriai jaustis cia gi ne likerio bonke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2010 12 12, 22:32)
Na as irgi kepiau sita torta jau 3 kartus ir skaniausias gavosi su Alitos pusiau sausu.Biskvitus irgi sulaisciau sampanu.Jauciasi truputeli sampano skonis,bet sampanas ir taip yra nestiprus,o dar prasiskiedzia kremu tai negali labai stipriai jaustis cia gi ne likerio bonke  mirksiukas.gif

as irgi kepiau, bet padariau klaida...sudejau pudinga kuri reikia virti, tai man jautes krakmolas doh.gif bet tik man, viesiem kitiem labai labai patiko smile.gif

tai kaip ten su ta bezė, kur mano klaida gal kas gali pasakyti.....padaryta laiko formą, bet nesimato rašto ( vietoj gėlyčių gaunas burbuliukai)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsaliukas: 12 gruodžio 2010 - 20:47
sakyčiau pagrindinė klaida, jei dedat kaip čia tiesiai ant rupinukų, o tortas turi drėgmės, bezė bijo drėgmės, želė...ją arba ant sviestinio kremo, arba tik ant medučio, jei be paruošimo norit dėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 12, 23:17)
sakyčiau pagrindinė klaida, jei dedat kaip čia tiesiai ant rupinukų, o tortas turi drėgmės, bezė bijo drėgmės, želė...ją arba ant sviestinio kremo, arba tik ant medučio, jei be paruošimo norit dėti 4u.gif

cia gal tik taip atrodo, nes nuotrauka iš viršaus daryta....jis buvo apteptas sviestiniu, viršus ta pačia bezė ir tada jau bandžiau viršų dzibuot...bet nieks nesigavo...bandžiau ir iš gliukozės ir iš cukraus sirupą daryt? gal nedaplaku? ar sirupą perverdu? nebesuprantu jau....
Atsakyti
spanguolinis, virsu dejau is dvigubos normos sokolado ir grietineles (1:1), sonai grietinele, skaniausias buvo 2 para po pagaminimo biggrin.gif
Atsakyti