Nesu garantuota,bet drįstu ginčytis,didelės bandelės ir neaukšta piramidė,toks kalnelis
Tai buvo prieš 18 metų
QUOTE(eliss @ 2010 12 12, 10:14)
Nesu garantuota,bet drįstu ginčytis,didelės bandelės ir neaukšta piramidė,toks kalnelis
Tai buvo prieš 18 metų
Tai buvo prieš 18 metų
Kepkit is bandeliu, pasakysit ar skanu nugi tu pyrageliu galit issikept ir dideliu. Kaip jus is bulkuciu padarysit ta torta, tiskliau kaip kremo pripurksit i jas zodziu
Papildyta:
Va, tik recepto kazko ner, bet esme...
pagaliau išbandžiau šampaninį daividijos tortą. mano nustebimui, gal net nusivylimui, nesijautė JOKIO ŠAMPANO, gal kad pirkau pigiausią, net nežinau.. o sunaudojau tortui visą butelį, gal koks 50-80 ml liko. Labiau priminė paukščių pieno tortuką bet būtinai dar darysiu, gavosi toks gaivus, mmmm, tik su kitokiu šampu
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 10, 14:22)
Mergaites, kuri kepet napaleona, patarkit kada geriausia butu ji sutepti
Negi niekas nepatars kada geriausia butu ji sutepti? Pries 2 dienas ar ...?
Ar reikia ji brandinti, ar is vakaro padarau, o ryt valgau
QUOTE(jurate_b @ 2010 12 12, 14:18)
Negi niekas nepatars kada geriausia butu ji sutepti? Pries 2 dienas ar ...?
Ar reikia ji brandinti, ar is vakaro padarau, o ryt valgau
Ar reikia ji brandinti, ar is vakaro padarau, o ryt valgau
Gali susitepti 2 dienas pries valgyma, gali ir diena pries. Jei tas su plikytu kremu, tai jis puikiai persigeria ir greitai..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 12, 16:10)
Gali susitepti 2 dienas pries valgyma, gali ir diena pries. Jei tas su plikytu kremu, tai jis puikiai persigeria ir greitai..
Aciu Rugiagele26
Taip, planuoju kepti Asseni napaleona is vaikystes su plikytu kremu ir rududu
QUOTE(simisimi84 @ 2010 12 12, 13:32)
pagaliau išbandžiau šampaninį daividijos tortą. mano nustebimui, gal net nusivylimui, nesijautė JOKIO ŠAMPANO, gal kad pirkau pigiausią, net nežinau.. o sunaudojau tortui visą butelį, gal koks 50-80 ml liko. Labiau priminė paukščių pieno tortuką bet būtinai dar darysiu, gavosi toks gaivus, mmmm, tik su kitokiu šampu
Na as irgi kepiau sita torta jau 3 kartus ir skaniausias gavosi su Alitos pusiau sausu.Biskvitus irgi sulaisciau sampanu.Jauciasi truputeli sampano skonis,bet sampanas ir taip yra nestiprus,o dar prasiskiedzia kremu tai negali labai stipriai jaustis cia gi ne likerio bonke
QUOTE(GITANA.B @ 2010 12 12, 22:32)
Na as irgi kepiau sita torta jau 3 kartus ir skaniausias gavosi su Alitos pusiau sausu.Biskvitus irgi sulaisciau sampanu.Jauciasi truputeli sampano skonis,bet sampanas ir taip yra nestiprus,o dar prasiskiedzia kremu tai negali labai stipriai jaustis cia gi ne likerio bonke
as irgi kepiau, bet padariau klaida...sudejau pudinga kuri reikia virti, tai man jautes krakmolas bet tik man, viesiem kitiem labai labai patiko
tai kaip ten su ta bezė, kur mano klaida gal kas gali pasakyti.....padaryta laiko formą, bet nesimato rašto ( vietoj gėlyčių gaunas burbuliukai)
sakyčiau pagrindinė klaida, jei dedat kaip čia tiesiai ant rupinukų, o tortas turi drėgmės, bezė bijo drėgmės, želė...ją arba ant sviestinio kremo, arba tik ant medučio, jei be paruošimo norit dėti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 12, 23:17)
sakyčiau pagrindinė klaida, jei dedat kaip čia tiesiai ant rupinukų, o tortas turi drėgmės, bezė bijo drėgmės, želė...ją arba ant sviestinio kremo, arba tik ant medučio, jei be paruošimo norit dėti
cia gal tik taip atrodo, nes nuotrauka iš viršaus daryta....jis buvo apteptas sviestiniu, viršus ta pačia bezė ir tada jau bandžiau viršų dzibuot...bet nieks nesigavo...bandžiau ir iš gliukozės ir iš cukraus sirupą daryt? gal nedaplaku? ar sirupą perverdu? nebesuprantu jau....
spanguolinis, virsu dejau is dvigubos normos sokolado ir grietineles (1:1), sonai grietinele, skaniausias buvo 2 para po pagaminimo