QUOTE(Olesta @ 2010 12 11, 11:09)
nu kas gi pjauna ką tik suteptą tortą ot nekantrybė... tai jis toks skystoka ir pakrypęs, nes nesubrendęs... o Jūs kai ragavot iš to klubo irgi toks skystokas jis ar paskui nebėga tie kremai??? gal čia želatinos kokios reikėtų dar dėti, nu užkabino mane tas receptas
Olesta, tas kremas ištikrųjų yra labai labai skanus, grietinė priduoda tokios rūkštelės nekartą tokį dariau Aš manau pas braaskytea jis turbūt neteisingai paruoštas, kad toks skystas, nes šitoks kremas gaunasi tirštas, juo pertepinėju biskvitus be jokios formos nieks niekur nebėga... šiam kremui reikia imti kuo riebesnę grietinę (aš naudoju naminę) ir ją reik išplakti iki standumo (pas mane išsiplaka beveik kaip kad plakta grietinėlė iki tokios konsistencijos), jei parduotuvinė grietinė neišsiplaktų - įberkit standiklio pokiuką, na ir paskui įplakt rududu (kambario temperatūros dedu). Braaskytea kreme man nesuvokiama, kam ten reikalinga 1 st. cukraus įsivaizduoju, kad nežmoniškai saldžiai gaunas, nes ir nuo rududu sočiai saldumo užtenka (jeigu jau kam mažoka būtų paragavus pabaigoj galima cukraus pudros dasidėt kokį šaukštą kitą... aš nededu).
Man regis su tokiu kremu pertepinėjamas visų ieškomas pyragas "Naktelė" nes pertepus šokoladinius biskvitus skonis viens prie vieno galima sakyt su riešutais, o čia vyšnių bandžiau įdėt - pasiteisino, labai skanu