Gal kas gali padėti? Peržiūrėjau kelias temas - nerandu, kas galėtų Vilniuje tortą iškepti iš čia esančių/ dalyvaujančių/ kepančių? Padėkite, prašau. Mergaitei 8 sukanka, šventė už savaitės, pagalvojau, kad nenoriu jokių parduotuvinių užsisakyti, manęs pačios nebus, iškepti negalėsiu.
tik toks patizes atrodo nes iskart vos padarius ir atpjoviau gal reikejo dar i saldytuva ideti kazkiek palaikyti.o dar bandant i lekste perkelti ir sukrypo visas.Nepasiseke. Gal antra kart geriau gausis.
nu kas gi pjauna ką tik suteptą tortą ot nekantrybė... tai jis toks skystoka ir pakrypęs, nes nesubrendęs... o Jūs kai ragavot iš to klubo irgi toks skystokas jis ar paskui nebėga tie kremai??? gal čia želatinos kokios reikėtų dar dėti, nu užkabino mane tas receptas
as su klausimu...kažką negerai darau su bezė stovėti jin stovi, bet tų griovelių kai išspaudžiama per švirkštą išspuadžiu po kurio laiko nebesimato arba matos vos vos bandžiau ir su gliukoze sirupą ir iš cukraus...bet tas pats....kur mano klaida?
atrodo va taip:
atrodo kad ne gėlytės būtų darytos, o tiesiog burbuliukai