aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot) nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 04, 13:39)
aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot) nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi
aš irgi.....
tiesiog taip patogiau ir tortas gaunasi jau automatiškai lygiais šonais...ir visada tepu taip ,kad torto apačia butu formoj viršuj...iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
As dauguma tepu ne formoj. Viskas lygu gaunasi tik kepu formoje
QUOTE(kirbe @ 2010 11 04, 13:50)
.iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
va čia tai gera mintis
Merginos.. padauginau sodos biskvite na dėjau kiek reikia, bet kažko jaučiasi stipriai.. kaip manot, gal tas skonis kiek aprimtų sutepus biskvitą? ar visgi geriau jau kepti iš naujo?
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 04, 01:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar Nzn ką daugiau patart
paskaičiau... papasakosiu apie savo durną galvą. Pašoviau kepti kažką, ir kad per karšta, tai į tarpelį įkišau degtukų dėžutę.. nežinau kiek laiko praėjo, bet gerai kad šalimais sukinėjaus.. tik ČYRKŠT man tos dėžutės viduje keletas degtukų ir užsidegė
QUOTE(RiMami @ 2010 11 03, 23:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar Nzn ką daugiau patart
kitą kartą reiks vėl kada bandyt, dabar jau tiksliai žinosiu (atrodo ). Kaip keista, jeigu būtų cukrus kai plakiau ir buvo pilna putų, tai to cukraus nei matėsi, nei jautėsi šiandien visą dieną džiovinu, gal kas nors gausis apačia tokia lipni liko, tai nuėmiau nuo popieriaus, apverčiau ir dabar apačią džiovinu
gerai, kad tortas saviems, tai gal nepyks, o jei ir bus kas ne taip, tai nežinos kaip iš tikro turėjo būt
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:29)
Merginos.. padauginau sodos biskvite na dėjau kiek reikia, bet kažko jaučiasi stipriai.. kaip manot, gal tas skonis kiek aprimtų sutepus biskvitą? ar visgi geriau jau kepti iš naujo?
nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo tą kitą va dabar sutepiau.. savaitgalį paragausim.. tai žiūrėsiu ar jausis...
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 17:50)
nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo tą kitą va dabar sutepiau.. savaitgalį paragausim.. tai žiūrėsiu ar jausis...
skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda????
Sveikos Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų
QUOTE(simike @ 2010 11 04, 17:56)
Sveikos Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų
ką nori gali daryt su bezu ant cukrinės masės
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:55)
skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda????
nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia o tada pirmą kartą tai rafaelo buvo... tai jei tiesiai iš šaldytuvo tai mažiau jautės soda... o kai jau tortas pastovėjęs buvo kambary tai labiau nu bet gal viskas bus gerai
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 18:03)
nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia o tada pirmą kartą tai rafaelo buvo... tai jei tiesiai iš šaldytuvo tai mažiau jautės soda... o kai jau tortas pastovėjęs buvo kambary tai labiau nu bet gal viskas bus gerai
dviese sau bazarinam man taip gerai šiand sekėsi, su tokiu noru dirbau.. ir tos sodos tiek mažai atrodė, ir dar taip nuputojo, kad per stiklo kraštus iššoko... ir va.. nenusigesino..
MEDUTĮ ir darau.. tai gal man pavyks.. ką.. jei nepamiršiu, ateisiu vakare paporint, kas jaučias torte.. nu dabar tai gailu.. viau..