sveikutes.
Gal kas kepete sampanini torta???? Receptas RiMami.O dal ji pati pamatys. Mane domina zelatinos kikis ten parasyta 2.5 pakelio ir su kiek vandens neparasyta
Gal galite padeti.................
ganašui dzibuoti nereikia sviestinio kremo, tuo pačiu ganašu aptepk plonai, kad spalva nešviestų torto ir viskas
aciu Olesta ir tavo vaikuciam kad pasveiktu greiciau
ačiū, susigraibau visus balioniukus
klausykit, o jei verdat kondensuota pacios-yra skirtumas koki pirkt? Ta prasme- Aukseli, Optima linija ar Marijampoles pieno konservu
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 04, 16:53)
klausykit, o jei verdat kondensuota pacios-yra skirtumas koki pirkt? Ta prasme- Aukseli, Optima linija ar Marijampoles pieno konservu
Aš tai verdu Optima linija arba Marijampolės, o Aukselį kažkada seniai bandžiau, tai kažkaip ne taip gavosi, tai daugiau jo ir nebebandžiau
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 12 04, 20:16)
Aš tai verdu Optima linija arba Marijampolės, o Aukselį kažkada seniai bandžiau, tai kažkaip ne taip gavosi, tai daugiau jo ir nebebandžiau
Aukselis - ne kondensuotas pienas, o pieno produktas. Ir sudėtį paskaičius net nesinori jo pirkti.
Sveikos, kepėjėlės Klausimukas iškilo: kaip čia skaičiuoti reiktų, jei aš 24 cm. skersmens torto biskvitą iškepu iš produktų kiekio, kur cukraus pvz. naudoju 200 g (ir viso kito atitinkamai), tai kiek cukraus (ir viso kito atitinkamai) man reikės, jei noriu iškepti 34 cm. skersmens tortą?
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą!
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą!
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 05, 18:15)
Sveikos, kepėjėlės Klausimukas iškilo: kaip čia skaičiuoti reiktų, jei aš 24 cm. skersmens torto biskvitą iškepu iš produktų kiekio, kur cukraus pvz. naudoju 200 g (ir viso kito atitinkamai), tai kiek cukraus (ir viso kito atitinkamai) man reikės, jei noriu iškepti 34 cm. skersmens tortą?
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą!
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą!
Jau geriau daryt du aukstus, nei toki 34 cm blyna... manau uztektu ir dvigubos normos, arba 2,5 ... as tieisog is akies primetu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 05, 21:10)
Jau geriau daryt du aukstus, nei toki 34 cm blyna... manau uztektu ir dvigubos normos, arba 2,5 ... as tieisog is akies primetu.
Galbūt
Ačiū Nors aš naiviai tikėjau, kad galima tiksliai susiskaičiuot, nes kartais būna, kad reikia tik keliais cm. pamažint/padidint Pavyzdžiui, jei nusprendžiu daryti du aukštus, tai vienas iš jų (apatinis) bus 24 cm. skersmens ir čia viskas su kiekiais aišku, o antras - pavyzdžiui, 10 cm. skersmens... Tai čia taip maždaug iš trečdalio porcijos ar...?
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 06, 08:54)
Galbūt
Ačiū Nors aš naiviai tikėjau, kad galima tiksliai susiskaičiuot, nes kartais būna, kad reikia tik keliais cm. pamažint/padidint Pavyzdžiui, jei nusprendžiu daryti du aukštus, tai vienas iš jų (apatinis) bus 24 cm. skersmens ir čia viskas su kiekiais aišku, o antras - pavyzdžiui, 10 cm. skersmens... Tai čia taip maždaug iš trečdalio porcijos ar...?
Ačiū Nors aš naiviai tikėjau, kad galima tiksliai susiskaičiuot, nes kartais būna, kad reikia tik keliais cm. pamažint/padidint Pavyzdžiui, jei nusprendžiu daryti du aukštus, tai vienas iš jų (apatinis) bus 24 cm. skersmens ir čia viskas su kiekiais aišku, o antras - pavyzdžiui, 10 cm. skersmens... Tai čia taip maždaug iš trečdalio porcijos ar...?
Antra auksta vertetu daryt 14 cm... graziau ziuretusi mano galva tada antra auksta mazdaug is puses normytes daryciau. O va ta 10, tai daryciau is trecdalio. As tiesiog ziuriu, kad man geriau dalintusi produktai o siaip issiskaiciuot zinoma galima. As tokiam tiksli pasitelkiu proporcijas.
Jei 24 cm reikia 1 normos
Tai 10 cm reiks x
24x = 10
x=0,24
Tai ir gaunasi apie 1/3 normos nu as cia taip smulkinuosi daznai su tortu kepimu
Noriu jusu paklaust. Zinau, kad buvo ne karta kalbeta, bet gal kas nepatinges atsakyt dar karta
Noriu kaledoms issikept tortuka. Torto niekad gyvenime nesukepus Veztis ji reiktu virs 200km, tai masinoj apie 3 valandas gali jam reikt praleist...
Koki torta rinktis? kad butu nesudetingas padarymas, nebutu labai riebus, bet sauso irgi nemegstam ir svarbiausia pakeltu transportavima
dar... medaus torto ar kazko panasaus nenoriu - visada megau, bet dabar kazkaip nesinori
ir dar - kada man ji kept? is vakaro? Ar geriau prie 2 dienas? Galvoju, kad gal geriau viena diena kept, kita sutepdinet kremu? Ar as neteisi?
Labai labai buciau dekinga uz atsakyma
Noriu kaledoms issikept tortuka. Torto niekad gyvenime nesukepus Veztis ji reiktu virs 200km, tai masinoj apie 3 valandas gali jam reikt praleist...
Koki torta rinktis? kad butu nesudetingas padarymas, nebutu labai riebus, bet sauso irgi nemegstam ir svarbiausia pakeltu transportavima
dar... medaus torto ar kazko panasaus nenoriu - visada megau, bet dabar kazkaip nesinori
ir dar - kada man ji kept? is vakaro? Ar geriau prie 2 dienas? Galvoju, kad gal geriau viena diena kept, kita sutepdinet kremu? Ar as neteisi?
Labai labai buciau dekinga uz atsakyma