Aš kepiau Ferrero rocher tortą, tačiau pati neragavau, atsiliepimai geri, tik kiek atsimenu, kremas nelabai tvirtos konsistencijos, nors tortas puikiausiai nukeliavo į Šiaulius. Ačiū už receptuką
aš kai netingiu ir kai reikia tai kepuosi Asseni šokoladinio torto su karamelės sluoksniu biskvitą nuo to torto, o šiaip dažniausiai juodojo miško biskvitą, kai reikia iš rudų, su baltu biskvitu tailandietiško nebandžiau
Tundros klausimas: kokios konsistencijos gaunasi masė iš Asseni pastiliažo lipdymui?
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 28, 12:56)
Tundros klausimas: kokios konsistencijos gaunasi masė iš Asseni pastiliažo lipdymui?
plastelino
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 12:57)
plastelino
tadum kažką ne taip padariau, nes man išėjo toks labai skystas plastilinas
Papildyta:
o gal tada receptas netikslus? nes įdėjau tikrai daugiau nei 250g pudros, o išėjo skystas, lipdyt tikrai ne itin tinkamas?
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 28, 13:08)
tadum kažką ne taip padariau, nes man išėjo toks labai skystas plastilinas
Papildyta:
o gal tada receptas netikslus? nes įdėjau tikrai daugiau nei 250g pudros, o išėjo skystas, lipdyt tikrai ne itin tinkamas?
Papildyta:
o gal tada receptas netikslus? nes įdėjau tikrai daugiau nei 250g pudros, o išėjo skystas, lipdyt tikrai ne itin tinkamas?
aš į jį visada pilu tik 4 šaukštus vandens, tada gaunasi gerai, dabar tiesiog dadėk cukraus pudros, visoms jis skystas gaunasi na išskirtinius atvejus kai stebuklingai gaunasi pagal nurodytas normas
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 14:02)
aš į jį visada pilu tik 4 šaukštus vandens, tada gaunasi gerai, dabar tiesiog dadėk cukraus pudros, visoms jis skystas gaunasi na išskirtinius atvejus kai stebuklingai gaunasi pagal nurodytas normas
VIskas aišku, aš db saviveikla užsiėmiau: ir aliejum teptom rankom minkiau, ir bele kiek pudros įminkiau, kažkas gavos... ta proga dukrai šunėką nulipdžiau, db raižo ratus aplnk jį, laukia, kada galės valgyt
nu mergaitės padėkit
penktadienį kepsiu biskvietus ir juos tepsiu po savaitės. kaip galvojat, užteks jei padėsiu į šaldą, ar dėt juos į kamerą??? n
penktadienį kepsiu biskvietus ir juos tepsiu po savaitės. kaip galvojat, užteks jei padėsiu į šaldą, ar dėt juos į kamerą??? n
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 30, 14:37)
Sveikutės, gal patarsit kokį tortuką daryti, kad į sudėtį įeitų alkoholis, uogienė, gerai būtų, kad būtų šokoladinis , nes iš pavadinimų nelabai suprasi iš ko torčiukas, ačiū, jei rasit laiko parašyti
čia juodo miško receptas, aš jį kiek kitaip dariau sulaisčiau žagarės likeriu ir vietoj vyšnių naudojau juodųjų serbentų uogienę
gal tiks
QUOTE(-Radė @ 2010 11 30, 18:44)
čia juodo miško receptas, aš jį kiek kitaip dariau sulaisčiau žagarės likeriu ir vietoj vyšnių naudojau juodųjų serbentų uogienę
gal tiks
gal tiks
ačiukas,buvo pas mane tokia mintis, bet, kad juodąjį mišką esu kepusi ne vieną kartą, tai jau kaip ir pabodo
yra gi šampano tortas, paskui pasigėrusi Šarlotė ar kaip jinai ten galų gale, žinant ko norit, imkit ir tepkit, dėękit mėgiamą biskvitą, dėkit norimą kremą, sulaistykit norimu alkoholiu ir bus Jums norimas tortas