Jeigu tortui naudoju konservuotas braškes, tepu ketvirtadienį, aš šeštadienį nesurūgusios jos bus? lyg ir ne vasara, bet...
tiesa, matėt (aišku, kad matėt), jog MAXIMOJ Outkerio želei nuolaida? 1.39.
RiMami, kada tu tiem morengam duris atidarai?!? Ar pradžioj kepimo, ar prieš tas dvi valandas, ar jau po dviejų valandų
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi
as dar del Rafaelo pertepimo noreciau pasikonsultuot
kokia grietinele geriausia plakti? lyg neradau niekur uzsiminta... ar tinka 35% plakamoji? ar butina zemaitijos 36%
p.s. issikepiau biskvitus, tai viskas iskilo super, lyguteliai,gelsvi, kepimo milteliu nesijaucia...
tiesa,sunkiai pjovesi su siulu
tik beda kepiau 26 cm skardoj, tai ploniukai gavos ir tik 3sluoksniai
bet uzteks tiek, kiek turiu...
kokia grietinele geriausia plakti? lyg neradau niekur uzsiminta... ar tinka 35% plakamoji? ar butina zemaitijos 36%
p.s. issikepiau biskvitus, tai viskas iskilo super, lyguteliai,gelsvi, kepimo milteliu nesijaucia...
tiesa,sunkiai pjovesi su siulu
tik beda kepiau 26 cm skardoj, tai ploniukai gavos ir tik 3sluoksniai
bet uzteks tiek, kiek turiu...
QUOTE(Cosette @ 2010 11 03, 22:03)
RiMami, kada tu tiem morengam duris atidarai?!? Ar pradžioj kepimo, ar prieš tas dvi valandas, ar jau po dviejų valandų
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar Nzn ką daugiau patart
mildama, taip taip tinka 35 proc. grietinėlė o biskvitas 24 cm formoj geriausiai gaunas
su graikiniais riesutais kazkokia mistika. visa ana savaite vazinejau po parduotuves ju ieskodama. tai pakeiciau kariju riesutais. lyg Prismoj buvo, bet kai as buvau tai butent graikiniu riesutu stovas buvo tuscias...
Naujo derliaus dar neisluksteno O senas jau, matyt, pasibaige
jei rafaela valgysim sestadieni vakare tai kada geriau ji kept siandien ar rytoj?
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 10:08)
jei rafaela valgysim sestadieni vakare tai kada geriau ji kept siandien ar rytoj?
jokio skirtumo gali tiek šiandien tiek rytoj, jam subręst nereikia
aš jį visada tepuosi prieš 2dienas. tai šiandien tikrai tepčiau
kas zinot, snikers torta reikia sutepti butinai formoje, ar galima paprastai, kaip meduti pvz?
QUOTE(kukuska007 @ 2010 11 04, 10:50)
kas zinot, snikers torta reikia sutepti butinai formoje, ar galima paprastai, kaip meduti pvz?
as tepu ne formoj
akvilyte, aciu, liux tada