QUOTE(surmute @ 2010 11 24, 17:28)
Sveikutes,reikalinga jusu skubi pagalba,kur gyvenu nera pirkti grietineles,zadejo parvesti pamirso,ka daryti ar galima naudoti grietine liesesne.zadejau kepti rafaelini torta,nei standiklio nebeturiu,o gal galite patarti gal koki kita torta issikepti
tikrai gali ir nebūtina liesesnė grietinė, tinka ir 30 %, dabar taip, pasidedi kambario temperatūroje grietinę, pasigamini bet kokio skonio (labiausiai tinka citrininė) želė Oetkerio būtų gerai firmos jeigu turi (pakelis želė + 250 vandens ir ištirpinusi atvėsini iki kambario temperatūros). Grietinę paplaki truputį, supili atvėsusią želė, įsipjaustai vaisių ir supili tarp biskvitų... pasiragauk skonį dėl saldumo kremui kaip nori, o biskvitą bet kurio torto baltą pasiimk...
čia jei iš gaivesnių kažko reikia...
kitas variantas - sviestiniai, plikyti kremai, kad ir iš snikerio vidurinis kremas, bet jau vis tiek norėtųsi ir gaivesnio sluoknsio... jogurtinį dar galėtum pasigaminti pamaišius su grietine ir su želatina... nu čia žiūrint, ko norisi