Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

QUOTE(kristen @ 2010 11 20, 15:01)
Klaipedoj senajam turgui ir Vyturio prekybos cento turgely maciau. kg kaina apie 11,5 lt, deda i mazus ir didelius indelius. ten dar ir pilstomos grietineles 35% maciau.

nu tai ar čia pigiau g.gif
Atsakyti
nezinau g.gif . as skaiciavau, kad pigiau rududu pirkt sufasuota (kg apie 10,30 lt gaunas). gal simisimi84 zino, kur dar pigiau gaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 20 lapkričio 2010 - 16:14
Na bet tos spirales ant torto kaip fainiai žiurisi...... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristen @ 2010 11 19, 22:17)
cia gerai ideja, nes man visad biski kreivi ir nelygus tortai iseina  thumbup.gif . tik norejau paklaust, o tortas is formos graziai ir lengvai issiima ar reikia apipjaut?

su peiliu šonus apipjaunu ir tada lengvai išsiima....

QUOTE(rekaliuke @ 2010 11 19, 23:57)
Užvirinti indelį grietinėlės, įdėti kelis šaukštus rududu, gerai išmaišyti ir padėti atšalti, kai gerai atšals, gali ir per naktį,  išplakti.

man neišsiplake...... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 11 20, 16:13)
nezinau  g.gif . as skaiciavau, kad pigiau rududu pirkt sufasuota (kg apie 10,30 lt gaunas). gal simisimi84 zino, kur dar pigiau gaut?

pigiau nusipirkt kondensuoto per kokią akciją ir vienu metu kokias keturias skardines išsivirt... o man ir skanesnis gaunas.. nes paskutiniu metu rududu labai pagedęs schmoll.gif susicukruoja jei pastovi atidarytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2010 11 20, 13:40)
o kur tokio yra pirkti sveriamo rududdu?

rududu aptikau mažoje parduotuvėje prie namų. Aibė vadinasi. kilogramas 7,99. truputį paragavau, tai praktiškai toks, koks skardinėse būna. Bet man jis nelabai, kad ir iš skardinėse... skaniausias kai kondensuotą pats išsiverdi...
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 20, 17:45)
pigiau nusipirkt kondensuoto per kokią akciją  ir vienu metu kokias keturias skardines išsivirt... o man ir skanesnis gaunas.. nes paskutiniu metu rududu labai pagedęs  schmoll.gif  susicukruoja jei pastovi atidarytas  g.gif

va, būtent.. bet paskutiniu metu žiūriu nereik ir atidaryto laikyti - tik atidarius jau susicukravęs.. be to, jau mačiau RUDUDU skardinė ar ne 5,20 kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 20, 16:45)
pigiau nusipirkt kondensuoto per kokią akciją  ir vienu metu kokias keturias skardines išsivirt... o man ir skanesnis gaunas.. nes paskutiniu metu rududu labai pagedęs  schmoll.gif  susicukruoja jei pastovi atidarytas  g.gif

Ir kondensuotas atidarytas susicukruoja. Reikia pridenti kuom nors visada!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 20, 17:14)
Ir kondensuotas atidarytas susicukruoja. Reikia pridenti kuom nors visada!

virtas kondensuotas stovi atidarytas jau savaitė... nei pėdsako susicukravimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 20, 16:44)
Na bet tos spirales ant torto kaip fainiai žiurisi...... thumbup.gif
Papildyta:

su peiliu šonus apipjaunu ir tada lengvai išsiima....
man neišsiplake...... g.gif  schmoll.gif

man irgi jos patinka, tik kol ranka igudo kaip daryti, tai privargau biggrin.gif

O ko tau neissiplake?
As tai va kur db dariau snickersa is pusantrines normos, tai tam kremui dariau taip: i puoda ipyliau pusantro indelio giretineles ( viena dideli 450 ir kito puse), idejau visa kambario temp. rududu ir pastaciau ant silpnos ugnies nuolat maisydama, kai uzvire isjungiau ir per sieteli perpyliau o likusius gumuliukus su saukstu per sieteli sutryniau, idejau i saldytuva nakciai. Tai jis toks tirstas gavosi ir issiplake lb gerai be jokiu standikliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 20, 17:52)
bet paskutiniu metu žiūriu nereik ir atidaryto laikyti - tik atidarius jau susicukravęs..

Ir aš šitą pastebėjau, jau kelintą skardinę atidarau, iš karto būna tokių susicukravusių granulyčių jame g.gif Ir galiojimas geras, nesuprantu. Į kepinius dar nedėjau, tai nežinau, ar ištirptų tos susicukravę granulytės...
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 11 20, 19:09)

O ko tau neissiplake?

na nežinau...dariau viska taip kaip tu...ir atšaldžiau gerai,o plakiau plakiau ir niekai......skystas liko ir viskas.....bijau antra syk ir bandyt..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 20, 18:14)
Ir aš šitą pastebėjau, jau kelintą skardinę atidarau, iš karto būna tokių susicukravusių granulyčių jame  g.gif Ir galiojimas geras, nesuprantu. Į kepinius dar nedėjau, tai nežinau, ar ištirptų tos susicukravę granulytės...

Issiplaka kuo puikiausiai kepiniams..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 20, 19:34)
Issiplaka kuo puikiausiai kepiniams..

Tada ramu thumbup.gif
Atsakyti