Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

aciu Dievui, nors viena atsirado g.gif , o likusioms nacionaline paieska maz skelbti reikes
Atsakyti
Sveikos, mergaites, ateinu prašyti pagalbos - kepiau tortą pagal daividijos receptą "Snikersas su karameliniu ganasu". Viskas gavosi, o štai ganasas neišsiplakė.. Išviriau cukrų su vandeniu, į dar šiltą masę pyliau grietinėlę, po to laikiau šaldytuve. Po to plakiau plakiau.. o kaip buvo skystis, taip ir liko.. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi, ką padariau ne taip. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korra @ 2010 11 03, 13:18)
Sveikos, mergaites, ateinu prašyti pagalbos - kepiau tortą pagal daividijos receptą "Snikersas su karameliniu ganasu". Viskas gavosi, o štai ganasas neišsiplakė.. Išviriau cukrų su vandeniu, į dar šiltą masę pyliau grietinėlę, po to laikiau šaldytuve. Po to plakiau plakiau.. o kaip buvo skystis, taip ir liko.. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi, ką padariau ne taip. Ačiū 4u.gif

As ir ji viena karta dariau.
Tik is vakaro isviriau grietinele, poto padejau ja i saldytuva, o poto kita ryta plakiau. ir vis tiek ganasas nesigavo, nors kai supyliau ji ant torto ir pastovejo pusdieni saldytuve jis sustingo, nors vis tiek nemanau,kad gavosi toks,koks turejo schmoll.gif
dar labai lauksiu atsakymu i mano klausimukus, tikiuosi kuri kepejele pasidalins savo patirtimi blush2.gif
Atsakyti
Tam recepte ganašas daug kam nesigauna. Darykit papratai. Užvirinti grietinėlę, joje ištripinti šokoladą arba rududu padėti atšaldyti (aš palieku per naktį) ir ryte kuo puikiausiai išsiplaka. Kiekis grietinėlės: šokolado (rududu)- 1:1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korra @ 2010 11 03, 13:18)
Sveikos, mergaites, ateinu prašyti pagalbos - kepiau tortą pagal daividijos receptą "Snikersas su karameliniu ganasu". Viskas gavosi, o štai ganasas neišsiplakė.. Išviriau cukrų su vandeniu, į dar šiltą masę pyliau grietinėlę, po to laikiau šaldytuve. Po to plakiau plakiau.. o kaip buvo skystis, taip ir liko.. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi, ką padariau ne taip. Ačiū 4u.gif

vis dėl to gerai, kad pagal šį receptą aš jo nedariau doh.gif biggrin.gif
o dariau taip:

karamelinis ganašas

užvirinau 420 g grietinėlės, nukėliau nuo ugnies, įdėjau gerus tris šaukštus Rududu, išmaišiau kol ištirpo. Dar paplakiau blenderiu, kad geriau ištirptu "rududu". Atšaldžiau (lauke atvėsinau, tada dėjau į šaldiklį ir vis stebėjau, kad nesuledįtų biggrin.gif ) išplakiau mikseriu kuo puikiausiai 4u.gif Pabandyk 4u.gif
Atsakyti
dar dėl visą ko gali įdėti grietinėlės standiklio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 11 03, 16:54)
dar dėl visą ko gali įdėti grietinėlės standiklio  mirksiukas.gif

jeigu grietinėlė buvo gerai užvirinta ir paskui viskas ataušinta, standiklio neprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirmąkart dariau ganašą, buvau nusiteikusi, kad neišeis, bet pavyko thumbup.gif Atvėsintą masę įdėjau geram pusvalandžiui į šaldiklį, paskui dar porai valandų į šaldytuvą ir viskas kuo puikiausiai išsiplakė.
Atsakyti
Įdomu, morengų ir kavos kremo tortui, vėl šitam pačiam 4u.gif tiktų ne graikiški riešutai, bet migdolai? Apėjau kelias parduotuves ir neradau graikiškų riešutų doh.gif tai keisiu, tikiuosi, skonis nenukentės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 03 lapkričio 2010 - 17:49
QUOTE(Cosette @ 2010 11 03, 17:49)
Įdomu, morengų ir kavos kremo tortui, vėl  šitam pačiam   4u.gif  tiktų ne graikiški riešutai, bet migdolai? Apėjau kelias parduotuves ir neradau graikiškų riešutų  doh.gif  tai keisiu, tikiuosi, skonis nenukentės...

drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus! 4u.gif Būtinai išbandysiu ganašą pagal jūsų receptukus, nes tortas labai visiems patiko, tai tikrai dar jį darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 03, 17:00)
jeigu grietinėlė buvo gerai užvirinta ir paskui viskas ataušinta, standiklio neprireiks  mirksiukas.gif

na dėl visą ko...būna, kad tikrai tik jis tepadeda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti