Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:00)
Duodu 80 % , kad tortas bus ne jusu skonio... jei jau nemesgtat Rafaello saldainiu, kokosu... tai bus ir per saldus tortas, ir nepatiks, garantuoju..
Saldainius Rafaelo tai aš labai mėgstu Tik kokosus nukrapštau nuo jų
Na, pažiūrėjus į receptą, kremas saldus, bet kaip tu ir sakei kada, tortas ir turi būti saldus Žodžiu, kokį kartą tikrai paragausiu ir paaiškės . Dabar šaldytuve kitoks tortas, pagal Olestą, su Rafaelo biskvitais, bet plombyrinės varškės kremu su kons. persikais, šiandien ragausim, tikiuosi, ne per daug sulaisčiau...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:36)
Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu
Sakai... o man tas biskvitas tai gal vienintelis dalykas, kas skanu buvo )
Man tai asmeniskai tikras tortas toks, kaip Snickeris saldus, riebus ir kurio tik gabaleli prie kavos tesuvalgyt galima ir vaikstau kaip saka
Papildyta:
Tik nesokoladinis
Papildyta:
Tik nesokoladinis
nerandu pasakos torto recepto gal galite padeti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 17, 15:20)
gal jūs jo visai nekepkite, tada...
O kodėl nekepti? Juk daugelį receptų daug kas pasikoreguoja pagal save, ką deda, ko nededa. Nu tokie pasakymai tai keisti...
Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas
Bet jau bus ne rafaello svajone, pakoreguoti tortai igauna nauja pavadinima, ir aisku butu smagu kad su nauju varduku imestumet pakoreguota recepta
QUOTE(kirbe @ 2010 11 17, 15:22)
Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas
Man atrodo, kad Olesta deda ir kokosus ir dar + migdolų Aš dabar visada taip darau - skonis dieeeeviškas labai migdolai pataiso "reikalą", kokosų dedu bemaž dvigubai daugiau negu parašyta, o migdolus (didelę saują dedu ant normos) pakepinu ir sumalu mėsmale - jų kaipo riešutų net nesijaučia torte, bet skonį užtat kaip papildo ir pagerina mmm
simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas
QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 15:55)
O kodėl nekepti? Juk daugelį receptų daug kas pasikoreguoja pagal save, ką deda, ko nededa. Nu tokie pasakymai tai keisti...
nieko keisto nematau mano pasakyme. Bet jei rafaello be drožlių, tai ne rafaelo.. Ai, darykite kaip norite, man jokio skirtumo, tiesiog taip pagalvojau, perskaičiusi jūsų postą
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 17, 16:37)
simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas
ne aš jų nemėgstu
sveikos mamytes, norejau jusu patarimo arteja mano sunelio gimtadienis ir sumasciau padaryti jam torta ežiuka. gal kuri galit patarti kaip ji padaryti na kad butu su snukuciu ir pan. niekada nesu nieko panasaus dariusi visad kepdavau apvalius tortus tik virsu papuosdavau, tad cia man tikras issukis. is anksto dekui 4u.gif
Man asmeniškai pavadinimas "Rafaelo" visiškai nekelia asociacijų su kokosiais, kaip pvz. Bounty, tai iškart kokosas, nes kokosinis skonis, o Rafaelo saldainiai tik papuošti kokoso drožlėmis
Jei kažką smarkiau keisti, nei tik kad nedėti kokosų, tai visai sutinku, Rugiagele, kad galima suteikti naują pavadinimą ir su visom dalintis naujovišku receptu
Jei kažką smarkiau keisti, nei tik kad nedėti kokosų, tai visai sutinku, Rugiagele, kad galima suteikti naują pavadinimą ir su visom dalintis naujovišku receptu