Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:00)
Duodu 80 % , kad tortas bus ne jusu skonio... jei jau nemesgtat Rafaello saldainiu, kokosu... tai bus ir per saldus tortas, ir nepatiks, garantuoju..

Saldainius Rafaelo tai aš labai mėgstu biggrin.gif Tik kokosus nukrapštau nuo jų lotuliukas.gif
Na, pažiūrėjus į receptą, kremas saldus, bet kaip tu ir sakei kada, tortas ir turi būti saldus biggrin.gif Žodžiu, kokį kartą tikrai paragausiu ir paaiškės bigsmile.gif . Dabar šaldytuve kitoks tortas, pagal Olestą, su Rafaelo biskvitais, bet plombyrinės varškės kremu su kons. persikais, šiandien ragausim, tikiuosi, ne per daug sulaisčiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:36)
Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu  rolleyes.gif

Sakai... o man tas biskvitas tai gal vienintelis dalykas, kas skanu buvo smile.gif)
Atsakyti
Man tai asmeniskai tikras tortas toks, kaip Snickeris biggrin.gif saldus, riebus ir kurio tik gabaleli prie kavos tesuvalgyt galima lotuliukas.gif ir vaikstau kaip saka biggrin.gif
Papildyta:
Tik nesokoladinis biggrin.gif
Atsakyti
nerandu pasakos torto recepto cry.gif gal galite padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 17, 15:20)
gal jūs jo visai nekepkite, tada...  ax.gif

O kodėl nekepti? blink.gif g.gif Juk daugelį receptų daug kas pasikoreguoja pagal save, ką deda, ko nededa. Nu tokie pasakymai tai keisti... g.gif
Atsakyti
Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 17 lapkričio 2010 - 15:23
Bet jau bus ne rafaello svajone, pakoreguoti tortai igauna nauja pavadinima, ir aisku butu smagu kad su nauju varduku imestumet pakoreguota recepta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 17, 15:22)
Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas

Man atrodo, kad Olesta deda ir kokosus ir dar + migdolų mirksiukas.gif Aš dabar visada taip darau - skonis dieeeeviškas wub.gif labai migdolai pataiso "reikalą", kokosų dedu bemaž dvigubai daugiau negu parašyta, o migdolus (didelę saują dedu ant normos) pakepinu ir sumalu mėsmale - jų kaipo riešutų net nesijaučia torte, bet skonį užtat kaip papildo ir pagerina wub.gif mmm wub.gif

simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 15:55)
O kodėl nekepti?  blink.gif  g.gif Juk daugelį receptų daug kas pasikoreguoja pagal save, ką deda, ko nededa. Nu tokie pasakymai tai keisti...  g.gif

nieko keisto nematau mano pasakyme. Bet jei rafaello be drožlių, tai ne rafaelo.. smile.gif Ai, darykite kaip norite, man jokio skirtumo, tiesiog taip pagalvojau, perskaičiusi jūsų postą tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 17, 16:37)

simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas schmoll.gif  lotuliukas.gif

ne aš jų nemėgstu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, norejau jusu patarimo arteja mano sunelio gimtadienis ir sumasciau padaryti jam torta ežiuka. gal kuri galit patarti kaip ji padaryti na kad butu su snukuciu ir pan. niekada nesu nieko panasaus dariusi visad kepdavau apvalius tortus tik virsu papuosdavau, tad cia man tikras issukis. is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai pavadinimas "Rafaelo" visiškai nekelia asociacijų su kokosiais, kaip pvz. Bounty, tai iškart kokosas, nes kokosinis skonis, o Rafaelo saldainiai tik papuošti kokoso drožlėmis tongue.gif
Jei kažką smarkiau keisti, nei tik kad nedėti kokosų, tai visai sutinku, Rugiagele, kad galima suteikti naują pavadinimą ir su visom dalintis naujovišku receptu drinks_cheers.gif
Atsakyti