Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

QUOTE(brashke77 @ 2010 11 16, 15:54)
user posted image dekinga  4u.gif

Beje, radau daug pas ka ir blog'uose. Bet labiausiai pasitikiu Daividija  biggrin.gif

Na keliaklupsciaut nereikia biggrin.gif o siaip tai ten turi but 1 st.cukraus, ir 2 st.miltu.
Atsakyti
o šiaip tai prašau Daividijos įnešti kokį tai paaiškinimą, nes mane jis užkniso juodai, šiandien plakiau 8 minutes iki Rudud įdėjimo, cukrus ištirpęs pilnai, kiaušiniai vienos putos, kepiau 24 skersmeny, nu biskvito ne kalnai doh.gif neuprantu ką darau ne taip, bet 26 skersmeny man ragų sistema jį iškepti iš normos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 16, 19:02)
o šiaip tai prašau Daividijos įnešti kokį tai paaiškinimą, nes mane jis užkniso juodai, šiandien plakiau 8 minutes iki Rudud įdėjimo, cukrus ištirpęs pilnai, kiaušiniai vienos putos, kepiau 24 skersmeny, nu biskvito ne kalnai  doh.gif  neuprantu ką darau ne taip, bet 26 skersmeny man ragų sistema jį iškepti iš normos  blush2.gif

O gal tau jis normalus gaunasi, tik tu nori storesnio biskvito, tai uztai ir atrodo gal plonas... nes man nepatinka, kai daug bulkos buna torte...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 16, 18:05)
Na keliaklupsciaut nereikia biggrin.gif o siaip tai ten turi but 1 st.cukraus, ir 2 st.miltu.

biggrin.gif Taip, jau paskaičiau. Ryt kepsiu, o šeštadienį skanausim wub.gif
Atsakyti
labas vakaras,

o sakykit jei pries mase dengiant aptepciau ne Sarlote o sviestu su kondensuotu pienu (sanytkis 2:1), gal butu taspats? wink.gif nesigauna man ta Sarlote jau kelinta karta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 16, 20:02)
o šiaip tai prašau Daividijos įnešti kokį tai paaiškinimą, nes mane jis užkniso juodai, šiandien plakiau 8 minutes iki Rudud įdėjimo, cukrus ištirpęs pilnai, kiaušiniai vienos putos, kepiau 24 skersmeny, nu biskvito ne kalnai  doh.gif  neuprantu ką darau ne taip, bet 26 skersmeny man ragų sistema jį iškepti iš normos  blush2.gif

Kaip idomiai g.gif As tai visada darau 26 cm. Tiesa naudoju kaimiskus kiausinius tai jie gerokai didesni. Gal del to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 11 16, 20:48)
o sakykit jei pries mase dengiant aptepciau ne Sarlote o sviestu su kondensuotu pienu (sanytkis 2:1), gal butu taspats? wink.gif nesigauna man ta Sarlote jau kelinta karta blush2.gif

Tikrai tinka, aš visąlaik tokiu dengiu. Tik dar medučio trupinių dedu, kad geresnis špaklius būtų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
isbanziau as Rafaelo torta thumbup.gif Tik man kokosai skoni truputi gadino, bet visiem ragavusiems nemaise. Biskvitas tikrai super: lengvas, purus. Kepiau per 2 kartus, tai antras kai kepe truputi buvo puslytem, bet vestant issiligino. Biskvitas tikrai vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 11 17, 10:30)
Sveiki,
isbanziau as Rafaelo torta  thumbup.gif Tik man kokosai skoni truputi gadino, bet visiem ragavusiems nemaise. Biskvitas tikrai super: lengvas, purus. Kepiau per 2 kartus, tai antras kai kepe truputi buvo puslytem, bet vestant issiligino. Biskvitas tikrai vertas demesio  4u.gif

Rafaello tortui maise kokosai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 14:54)
Rafaello tortui maise kokosai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai nedėsiu kokosų, kai kepsiu, nemėgstu jų schmoll.gif Ir nuo Rafaelo saldainių nukrapštau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 13:57)
Aš tai nedėsiu kokosų, kai kepsiu, nemėgstu jų  schmoll.gif Ir nuo Rafaelo saldainių nukrapštau  lotuliukas.gif

Duodu 80 % , kad tortas bus ne jusu skonio... jei jau nemesgtat Rafaello saldainiu, kokosu... tai bus ir per saldus tortas, ir nepatiks, garantuoju..
Atsakyti
susigundžiau išbandyti tailandietiškų bananų tortą. Biskvitus ėmiau Asseni šokoladinio su karamele ir vyšniomis (?), kažkas panašaus. išvados - valgomas, bet man, kaip tokio torto, gali visai nebūti biggrin.gif Vyrui patiko, sakė puikus tortas. Vaišinkitės ir jūs 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 14:57)
Aš tai nedėsiu kokosų, kai kepsiu, nemėgstu jų  schmoll.gif Ir nuo Rafaelo saldainių nukrapštau  lotuliukas.gif

gal jūs jo visai nekepkite, tada... ax.gif
Atsakyti