QUOTE(Elentari @ 2010 11 09, 16:33)
O, gerai, kad apie virimą kalbat. Man toks klausimas, ar saugu virti kondensuotą, kur būna tuose indeliuose, kur patraukus tokią "rankenėlę" atsidaro, žodžiu, kur nereikia atidarytuvo? Nes man taip baisu, kad nenulėktų tas dangtelis, dar kam į veidą toks aštrus...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 16:57)
Va man toks klausimas irgi kiles buvo... man lygiai tokia mintis kilo...
As tik tokius ir verdu , nes kitokiu nera kur gyvenu ,tik indelis yra po 750gr. Tai turiu toki auksta puoda , sudedu keturis indelius ir verdu. Verdu apie 2-2.5 val. vis dapilu vandens i puoda ,kad butu apsemti ,bet kad ir neapsemti ,nera dar nei karto issove . Tfu, tfu , tfu
Yra indeliu ir po 1 kg ,bet tokiu dar neviriau,