Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

QUOTE(Elentari @ 2010 11 09, 13:04)
Nors man biskvitai puikūs ir su vienais, ir su kitais, bet gal kokiems kitiems kepiniams gal ir turi įtakos, jei taip rašo  g.gif

o aš kad ir viską taip pat darau, bet su karališkais man geriau iškelia. Nežinau ar sutapimas, ar iš tikrųjų skirtumas vis gi yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 09, 13:05)
o aš kad ir viską taip pat darau, bet su karališkais man geriau iškelia. Nežinau ar sutapimas, ar iš tikrųjų skirtumas vis gi yra g.gif

ne vien nuo miltų priklauso 4u.gif man miltai įtakos neturi schmoll.gif man svarbiau, kad kiaušiniai (arba baltymai) būtų gerai išplakti. jei tik kiaušiniai ne iki purumo išplakti, iškarto blogiau keliasi biskvitas 4u.gif
Atsakyti
As pritariu rugiagelei 4u.gif
Jei gerai isplakti kiausiniai ir issijoti miltai, pakankamas kiekis kepimo milteliu- jokio skirtumo kokie miltai.


Tik vienam biskvitui man karaliski visai netinka- tai ananasiniam, kur per puse su krakmolu maisosi miltai.... bira trupa, pats biskvitas man jau nebekoks gaunasi
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 09, 13:07)
ne vien nuo miltų priklauso 4u.gif man miltai įtakos neturi schmoll.gif man svarbiau, kad kiaušiniai (arba baltymai) būtų gerai išplakti. jei tik kiaušiniai ne iki purumo išplakti, iškarto blogiau keliasi biskvitas 4u.gif

o kaip žinot, kad kiaušiniai gerai išplakti g.gif Man atrodo, kad gerai, o ni velnio neišsikelia schmoll.gif Man išvis biskvitai vargas, vien`ą kartą tik gavosi gerai, o daugiau... doh.gif irnesakyk.gif Aš tai orkaitę kaltinu savo, nes daugiau nebėr ką unsure.gif
Atsakyti
sveikutes

snikerso biskvito recepte parasyta "virtas kondensuotas pienas". niekur neradau parasyta, kaip ji virt, su visu indeliu, ar isemus puodelyje maisant? g.gif

aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 11 09, 16:24)
sveikutes

snikerso biskvito recepte parasyta "virtas kondensuotas pienas". niekur neradau parasyta, kaip ji virt, su visu indeliu, ar isemus puodelyje maisant?  g.gif

aciu uz ats 4u.gif


Virt reikia neatidaryta, praktsikai apsemta vandens, kokias 2 val. Bet paprasciau nusipirkt Rududu... nes gali per issiblaskyma but bum... ir tada daaaaug darbo virtuvej... nes nugaruojant vandeniui, reik vis ipilt jo..
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2010 11 09, 13:51)
o kaip žinot, kad kiaušiniai gerai išplakti g.gif Man atrodo, kad gerai, o ni velnio neišsikelia schmoll.gif Man išvis biskvitai vargas, vien`ą kartą tik gavosi gerai, o daugiau... doh.gif  irnesakyk.gif Aš tai orkaitę kaltinu savo, nes daugiau nebėr ką unsure.gif


As ar daug isplaku kiausus, ar mazai, tas pats praktiskai rezultatas... kiausai isplakti gerai, skaitosi tada, kai jie tokie pabale net buna.. purus, daug.. tada atsargiai imaisyt miltu, kepimo milteliu misini. Na ziurint kloks receptas.. det i ikaitinta orkaite. Dazniausiai vidutinej temperaturoj, 180 laipsniu.
Atsakyti
o ar virtas nebuna skystesnis nei rududu? bijau del biskvito, kad tik iskiltu....

mama sake virdavo apie valanda... ir kaip zinot kada jis jau isvires?
o butina ji kambario temperaturos pradet virt, ar galima ir is saldytuvo?

bandysiu ir as virt, nesinori nukrypt nuo recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 11 09, 16:29)
o ar virtas nebuna skystesnis nei rududu? bijau del biskvito, kad tik iskiltu....

mama sake virdavo apie valanda... ir kaip zinot kada jis jau isvires?
o butina ji kambario temperaturos  pradet virt, ar galima ir is saldytuvo?

bandysiu ir as virt, nesinori nukrypt nuo recepto  blush2.gif


Cia turbut visos, bent dauguma deda Rududu biggrin.gif jis buna tirstesnis gal, bet as nerizikuoju.. vienakart viriau, tai nedaviriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 11 09, 16:29)
o ar virtas nebuna skystesnis nei rududu? bijau del biskvito, kad tik iskiltu....

mama sake virdavo apie valanda... ir kaip zinot kada jis jau isvires?
o butina ji kambario temperaturos  pradet virt, ar galima ir is saldytuvo?

bandysiu ir as virt, nesinori nukrypt nuo recepto  blush2.gif

sveika, pasitikek cia esanciom kepejelem, jos tikrai ismano, ka tau pataria ir tiesiog dek i snikersa rududu ir viskas bus gerai.
isbandyta ne vienos mergaites, as ir bandziau, nors esu tik pradedancioji, kepusi dar tik pora tortuku 4u.gif
Atsakyti
aciukas, isgasdinai, nebevirsiu doh.gif varau pirktis rududu ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif kad skyret laiko mano klausimams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 09 lapkričio 2010 - 16:33
O, gerai, kad apie virimą kalbat. Man toks klausimas, ar saugu virti kondensuotą, kur būna tuose indeliuose, kur patraukus tokią "rankenėlę" atsidaro, žodžiu, kur nereikia atidarytuvo? Nes man taip baisu, kad nenulėktų tas dangtelis, dar kam į veidą toks aštrus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 09, 16:33)
O, gerai, kad apie virimą kalbat. Man toks klausimas, ar saugu virti kondensuotą, kur būna tuose indeliuose, kur patraukus tokią "rankenėlę" atsidaro, žodžiu, kur nereikia atidarytuvo? Nes man taip baisu, kad nenulėktų tas dangtelis, dar kam į veidą toks aštrus...  g.gif


Va man toks klausimas irgi kiles buvo... man lygiai tokia mintis kilo...
Atsakyti