QUOTE(mildama @ 2010 11 09, 16:24)
sveikutes
snikerso biskvito recepte parasyta "virtas kondensuotas pienas". niekur neradau parasyta, kaip ji virt, su visu indeliu, ar isemus puodelyje maisant?
aciu uz ats
Virt reikia neatidaryta, praktsikai apsemta vandens, kokias 2 val. Bet paprasciau nusipirkt Rududu... nes gali per issiblaskyma but bum... ir tada daaaaug darbo virtuvej... nes nugaruojant vandeniui, reik vis ipilt jo..
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2010 11 09, 13:51)
o kaip žinot, kad kiaušiniai gerai išplakti
Man atrodo, kad gerai, o ni velnio neišsikelia
Man išvis biskvitai vargas, vien`ą kartą tik gavosi gerai, o daugiau...
Aš tai orkaitę kaltinu savo, nes daugiau nebėr ką
As ar daug isplaku kiausus, ar mazai, tas pats praktiskai rezultatas... kiausai isplakti gerai, skaitosi tada, kai jie tokie pabale net buna.. purus, daug.. tada atsargiai imaisyt miltu, kepimo milteliu misini. Na ziurint kloks receptas.. det i ikaitinta orkaite. Dazniausiai vidutinej temperaturoj, 180 laipsniu.