QUOTE(RiMami @ 2010 11 03, 23:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai

jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus

nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar

Nzn ką daugiau patart
kitą kartą reiks vėl kada bandyt, dabar jau tiksliai žinosiu (atrodo

). Kaip keista, jeigu būtų cukrus

kai plakiau ir buvo pilna putų, tai to cukraus nei matėsi, nei jautėsi

šiandien visą dieną džiovinu, gal kas nors gausis

apačia tokia lipni liko, tai nuėmiau nuo popieriaus, apverčiau ir dabar apačią džiovinu
gerai, kad tortas saviems, tai gal nepyks, o jei ir bus kas ne taip, tai nežinos kaip iš tikro turėjo būt