Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(don't worry @ 2010 11 18, 21:52)
Einate i Ryanair psl. Randate manage my booking, pasirenkate 3 option, ivedate skrydzio datas, el. pasta kuri vedete rezervacijoj ir is kur - kur skrendate. Jeigu rezervacija buvo padaryta jus ja pamatysite.

Bandziau, raso "did not match" tai kaip suprantu as ju nenusipirkau g.gif
Atsakyti

Negali, turi buti lydintis asmuo, berods galima uzsakyti Ryanair'o lydinti asistenta
[/quote]
O tai tas lydintis asmuo kokius dokumentus turi turet, ar tiesiog nuperki du bilietus ir skrendi su vaiku? Cia tiesiog mano dukterecia, ar as galiu su ja skryst? pavardes tai skirtingos..
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2010 11 19, 00:14)
Bandziau, raso "did not match" tai kaip suprantu as ju nenusipirkau  g.gif

o pinigelius nuskaiciavo?
Atsakyti
[quote=tana75,2010 11 19, 07:43]
Negali, turi buti lydintis asmuo, berods galima uzsakyti Ryanair'o lydinti asistenta
[/quote]
O tai tas lydintis asmuo kokius dokumentus turi turet, ar tiesiog nuperki du bilietus ir skrendi su vaiku? Cia tiesiog mano dukterecia, ar as galiu su ja skryst? pavardes tai skirtingos..
[/quote]
Tevai turi parasyti sutikima ir notariskai patvirtinti, sutikime nurodyti kas bus lydintis asmuo.

[quote=Bretane,2010 11 18, 23:14]Bandziau, raso "did not match" tai kaip suprantu as ju nenusipirkau  g.gif
[/quote]

Tikriausiai nenusipirkote. Patikrinkite ar pinigai nuskaiciuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo don't worry: 19 lapkričio 2010 - 10:47
QUOTE(saule08 @ 2010 11 19, 09:08)
o pinigelius nuskaiciavo?

nenuskaičiuoti, nepavyko nusipirkt doh.gif

Ačiū don't worry 4u.gif

Kovo mėn.dabar yra bilietų į Girona, įdomu ar bus vėliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 11 17, 23:18)
o kur priparkuojamas vėžimas? salone? jei mes su lopšiniu norim  g.gif

Su vezimu vaziuojat iki lektuvo trapo ir paliekat smile.gif O vezimelis neturi virsyti tam tikro svorio, jei neklystu 15 kg.
Kai pridavinesit bagaza, tegul uzdeda juostele ant vezimelio, nes kitaip nepraleis pro muitine ir reikia pasakyti i kiek daliu vezimelis issilanksto (na, dazniausia jie patys paklausia) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 19 lapkričio 2010 - 19:56

Kovo mėn.dabar yra bilietų į Girona, įdomu ar bus vėliau g.gif
[/quote]
na, niekaip nematau skrydžių tvarkaraščio į Gironą ax.gif O gal jo ir nėra, tik datas reik nurodyt perkant ir tada sužinosiu ar yra?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 20, 11:04)
na, niekaip nematau skrydžių tvarkaraščio į Gironą ax.gif O gal jo ir nėra, tik datas reik nurodyt perkant ir tada sužinosiu ar yra?

Ryanair is Kauno i Girona pradeda skraidyt nuo kovo 1 d. Skrydziai kolkas antradieniais, sestadieniais
Atsakyti
Labas, smile.gif
sakykit prašau ar vaikišką vežimėlį reikia pirkti atskiroje skiltyje perkant bilietą,vaikui dabar 2,5 metų? g.gif ar galima vežtis nemokamai?
Jeigu aš užsisakysiu bagažą į abi puses ir pirksiu iš karto pirmyn-atgal,tai kaina bus dviguba ar kaip?Nes į priekį mums tas registruotas bagažas nereikalingas,tik atgal ax.gif
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Gal galite pagelbėti kaip pasinaudoti Ryanair siūlomomis akcijomis 4u.gif

Pvz. šį savaitgalį užsisakant iš Kauno į kai kuriuos miestus tam tikram periodui taikoma akcija, bet man išsirinkus datą, tokių kainų toli gražu nerodo g.gif g.gif
Gal kas galit pagelbėti? 4u.gif
Atsakyti
laba vakara. turiu klausimeli dazniau skraidantiems.
del rankinio bagazo. raso kad jis neturi virsyti 10kg ir matmenys 55x40x20, pas mane lagaminas 60x40x20 ir jis nevirsija 10kg. ar priims mane su tokiu bagazu? ar reikes papildomai moketi? ar ji reikes registruoti?
prasom paaiskinti.
is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2010 11 21, 20:41)
laba vakara. turiu klausimeli dazniau skraidantiems.
del rankinio bagazo. raso kad jis neturi virsyti 10kg ir matmenys 55x40x20, pas mane lagaminas 60x40x20 ir jis nevirsija 10kg. ar priims mane su tokiu bagazu? ar reikes papildomai moketi? ar ji reikes registruoti?
prasom paaiskinti.
is anksto dekoju

jei nelieps matuoti lagamino,tai turetu priimti,nes nezymus skirtumas.bet jei reiks deti i dezute matavimo ar lentele kartonine des,tada vargu,ar suspausite lagamina. smile.gif
Atsakyti