Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Reiskias "sventines"dienos nieko labai nesiskyria nuo kitu dienu.
Paskaiciau pora psl,ten apie bagaza ir kt.temas,tai patingejau daugiau
skaityti blush2.gif

Palauksiu dar rytdienos,jei nepasikeis,reiks pirkt,tikiuos kaina neuzsoks iki
300 Lt,nes reikia bilietu 3 asmenim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2010 11 16, 10:47)
Turiu klausima ryanair asams,ar apsimoka dar belaukti ir tiketis pigesnio
bilieto sausio 2 d.Ar manot kad dar daugiau pabrangs?
Durna galva laukiau savaite ir is 100 Lt,gavos 200 Lt  lotuliukas.gif  doh.gif

na cia jau kaip ryanair sugalvos, bet is savo patirties galiu pasakyt, kad geriau jau nelaukt. nes kiek palaukdavau, taip ir sokteldavo kainos. aisku as nesu dar daug skraidzius, bet kazkaip man visada pasitvirtindavo sitas dalykas. na bet jums spresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2010 11 16, 12:17)

Palauksiu dar rytdienos,jei nepasikeis,reiks pirkt,tikiuos kaina neuzsoks iki
300 Lt,nes reikia bilietu 3 asmenim  biggrin.gif

Nesupratau, kodel nepirkote kai kaina 100 lt buvo, ar neiperkate?
Abejoju, kad sausio 2 d. dar rasite tokia maza kaina, taciau tikiu, kad gali ir nukristi zemiau 200 Lt. Belieka rizikuoti - kasdien sedeti, ir bandyti pagauti ta nelemta akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nuo kovo mėnesio iš Kauno oro uosto vėl ketina skraidyti į Birmingemą (Didžioji Britanija) ir netoli Barselonos esančią Gironą (Ispanija). Atnaujintą skrydžių tvarkaraštį aviakompanija jau skelbia savo internetiniame puslapyje.
Skrydžiai iš Kauno į Gironą yra numatyti antradieniais ir šeštadieniais, o į Birmingemą – trečiadieniais ir sekmadieniais.
Į studentų mėgstamą Birmingemą ir poilsiautojų vertinamą Gironą„Ryanair“ skraidė iki lapkričio. Iki šio mėnesio buvo skraidoma ir į Brėmeną (Vokietija).
Šiuo metu „Ryanair“ iš Kauno skraido į 18 krypčių, iš jų – net į tris prie Londono esančius oro uostus.

Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti, kaip elgtis tokiu atveju: nusipirkau bilieta 20 d.lapkričio iš Frankfurto į Kauną ir žinoma iškarto padariau chek-in, tačiau doh.gif , per neatsargumą neišsaugojau tų bilietų. Na tai savaime suprantama, kaip ir neturėdama rankose bilietų, pradejau antrą kartą chekinti - tačiau nepavyko, neduoda, raso kad užčekinta. Na tai kur man dabar tuos bilietėlius rasti? Anglų kalba tikrai ne mano mėgstamoji, schmoll.gif sunku man išsiaiškinti. Gal kas susidūrę buvote su tuo. AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 11 16, 23:34)
Sveiki, gal galite patarti, kaip elgtis tokiu atveju: nusipirkau bilieta 20 d.lapkričio iš Frankfurto į Kauną ir žinoma iškarto padariau chek-in, tačiau  doh.gif , per neatsargumą neišsaugojau tų bilietų. Na tai savaime suprantama, kaip ir neturėdama rankose bilietų, pradejau antrą kartą chekinti - tačiau nepavyko, neduoda, raso kad užčekinta. Na tai kur man dabar tuos bilietėlius rasti? Anglų kalba tikrai ne mano mėgstamoji,  schmoll.gif sunku man išsiaiškinti. Gal kas susidūrę buvote su tuo. AČIŪ smile.gif

Spauskit REPRINT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 11 16, 19:41)
Nesupratau, kodel nepirkote kai kaina 100 lt buvo, ar neiperkate?
Abejoju, kad sausio 2 d. dar rasite tokia maza kaina, taciau tikiu, kad gali ir nukristi zemiau 200 Lt. Belieka rizikuoti - kasdien sedeti, ir bandyti pagauti ta nelemta akcija  mirksiukas.gif

Tai va,kol susiderino kiekvienas su darboviete,tai per ta laika ir soktelejo ax.gif
Vienas delse,kitas vaziuos nevaziuos doh.gif

Dabartine bendra suma 1 300 Lt,as kaip moketoja,tai manau cia nera taip jau mazai,bet palyginus su lufthansa,cia kapeikos biggrin.gif

Nu viskas blietai jau uzsakyti,kaina nepasikete,sveciu sulauksiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aschenputtel: 17 lapkričio 2010 - 11:33
Sveiki visi,
Dabar as su klausimu.. blush2.gif Užsakiau bilietus i Norvegija, bet įrašiau tik vieną vardą, o pasirodo žmogus turi du. Neprisiskambinu jiems, negi teks damoketi uz klaidas?
Atsakyti
Sveiki, man nerodo skrydžių tvarkaraščio į Gironą ax.gif ir iš jos į Kauną. Gal galit padėt? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nebeturiu laiko visos temos skaityti.. pasakykit, jei keliauju su kūdikiu iki 1 m., ką galiu jam imti į rankinį bagažą? Ar jam priklauso atskiras bagažas? Nes blt pirkti reikia. Kaip su vežimu, jei neimam bagažo? Ar galima imti? Ar reikia papildomai mokėti? Ačiū už operatyvius ats.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 11 17, 20:13)
Sveiki, nebeturiu laiko visos temos skaityti.. pasakykit, jei keliauju su kūdikiu iki 1 m., ką galiu jam imti į rankinį bagažą? Ar jam priklauso atskiras bagažas? Nes blt pirkti reikia. Kaip su vežimu, jei neimam bagažo? Ar galima imti? Ar reikia papildomai mokėti? Ačiū už operatyvius ats.

Kudikiui bagazas nepriklauso, tik vezimelis (nemokamai) 4u.gif Mes kudikiui nesemes rankiniam bagaze pieno 200 ml, jogurtu, kosiu (virs 100 ml ir nesupakuotu) ir leido, bet cia manau priklauso nuo geranoriskumo. Kitur gali ir nepraleist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 17 lapkričio 2010 - 20:15
QUOTE(Laaila @ 2010 11 17, 20:11)
Kudikiui bagazas nepriklauso, tik vezimelis (nemokamai) 4u.gif  Mes kudikiui nesemes rankiniam bagaze pieno 200 ml, jogurtu, kosiu (virs 100 ml ir nesupakuotu) ir leido, bet cia manau priklauso nuo geranoriskumo. Kitur gali ir nepraleist 4u.gif

QUOTE(Liberty_83 @ 2010 11 13, 23:34)
Vezimeliams nera jokiu apribojimu iki 2 metu.

o kur priparkuojamas vėžimas? salone? jei mes su lopšiniu norim g.gif
Atsakyti