Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Limeta @ 2010 11 12, 13:01)
Gerai pamenu, kad vasaros pabaigoje buvo bilietu is Charleroi uz normalia kaina. Taciau tuomet nezinojau tikslios grizimo datos. Teko pirkti praeita savaite i Kauna ir atgal uz 600 Lt be bagazo. Dabar taip gailiuosi, nes neturesiu kur lauktuves sutalpinti. Man atrodo, kad galima uz bagaza atskirai moketi? T.y. su tuo uzsakymo numeriu susimoketi uz bagaza?

As tai pasimokiau nepirkdama bagazo su bilietais, maniau nereikes man, bet kai pradejau kraut lauktuves niekas netilpo, tad teko oro uoste nusipirkt bagaza (pateiki bilieta ir sumoki pinigus), beje atgal taip pat pirkau, kaina gavosi dviguba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2010 11 12, 20:07)
As tai pasimokiau nepirkdama bagazo su bilietais, maniau nereikes man, bet kai pradejau kraut lauktuves niekas netilpo, tad teko oro uoste nusipirkt bagaza (pateiki bilieta ir sumoki pinigus), beje atgal taip pat pirkau, kaina gavosi dviguba  doh.gif

Bagaza nebutinai reikia kartu su bilietais pirkti - galima ir veliau per "manage my booking".. Svarbu tik tai padaryti iki check-in.. Tada kaina ta pati - net jokiu papildomu korteles mokesciu nera.. Tiesiog is tos pacios saskaitos nuraso uz bagaza iprasta kaina...
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2010 11 12, 20:17)
Bagaza nebutinai reikia kartu su bilietais pirkti - galima ir veliau per "manage my booking".. Svarbu tik tai padaryti iki check-in.. Tada kaina ta pati - net jokiu papildomu korteles mokesciu nera.. Tiesiog is tos pacios saskaitos nuraso uz bagaza iprasta kaina...

na tai galima ir veliau, o kaina daba berods 105 lt, bet jei perki kartu su bilietais tai gaunasi ir pirmyn ir atgal, bet kai as skridau ir dasipirkinejau tai ir i prieki 105 ir dar atgal tiek pat (prisipirkau visko neplanuotai), taip kad kaina dviguba gavosi. daba reikia nereikia iskarto perku su bagazu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kuri nors supermama ( ar supertėtis) yra pakliuvęs į panašią situaciją ir galėtų man padėti ?
Skrendu Raynair'u į Londoną ir atgal į Kauną. Registruotą bagažą vešiu tik iš Londono, į - užteks rankinio. Bet, perkant bilietus, bagažo tik į vieną pusę užsakyti neleidžia. Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(cdaiva @ 2010 11 13, 19:10)
Labas vakaras,
gal kuri nors supermama ( ar supertėtis) yra pakliuvęs į panašią situaciją ir galėtų man padėti ?
Skrendu Raynair'u į Londoną ir atgal į Kauną. Registruotą bagažą vešiu tik iš Londono, į - užteks rankinio. Bet, perkant bilietus, bagažo tik į vieną pusę užsakyti neleidžia. Ką daryti?

pirkit vistiek, nes kaina ta pati gaunasi ar i viena puse ar i abi, i registruota bagaza galit tuscia lagamina priduot kai skrisit i prieki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(anafi @ 2010 11 13, 12:48)
gal kas galite man padeti nusipirkt bilietus raynair, nes mano kortele netinka, o is pazistamu kiek klausiau niekas kreditines neturi. labai reikia bilietu !

As pirkau su paprasta snoro visa electron ir viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cdaiva @ 2010 11 13, 19:10)
Labas vakaras,

As siulyciau nusipirkti bilietus, o tik po to per "manage my booking" pirkti bagaza, tada leidzia atskirai pasirinkti - i prieki, ir atgal...
Papildyta:
QUOTE(asera @ 2010 11 13, 19:39)
pirkit vistiek, nes  kaina ta pati gaunasi ar i viena puse ar i abi, i registruota bagaza galit tuscia lagamina priduot kai skrisit i prieki  smile.gif
Papildyta:

Nu kad ne g.gif Kai as pirkau bagaza, buvo suskirstyta, ir kaina buvo iprastine...Na, ta prasme, galima buvo pasirinkti tik i prieki ir kainavo 50 su kazkiek lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amadina: 13 lapkričio 2010 - 20:50
Vezimeliams nera jokiu apribojimu iki 2 metu.
Atsakyti
Ačiū visoms, padėjusioms išspęsti bagažo "registruoto reikia tik grįžtant" klausimą.
O buvo taip: nuėjau į "manage my booking" ir tikrai leido užsisakyti tik į vieną pusę (52 lt). Dabar ramu, dėkui.
Atsakyti
Sveiki, as paskaiciau cia apie sia kompanija - na pagal kainas tai tikrai thumbup.gif va noriu zinovu paprasyti tokios pagalbos - is ju psl. jeigu perki bilietus, tarkim 4 bilietai (2 suauge, 1 vaikas+1 lelius iki 2 m.), bagazas tarkim 2 lagaminai po 20 kg - kiek butu tie visi feesai? nes norejau primesti ir susisuko galva blink.gif skrydis butu i Norvegija ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 11 15, 10:12)
Sveiki, as paskaiciau cia apie sia kompanija - na pagal kainas tai tikrai  thumbup.gif va noriu zinovu paprasyti tokios pagalbos - is ju psl. jeigu perki bilietus, tarkim 4 bilietai (2 suauge, 1 vaikas+1 lelius iki 2 m.), bagazas tarkim 2 lagaminai po 20 kg - kiek butu tie visi feesai? nes norejau primesti ir susisuko galva  blink.gif skrydis butu i Norvegija ziema  biggrin.gif

Atsidarot www.ryanair.com, pasirenkat datas, viska suvedat ir ziurit, jau paskutiniam puslapyje pasirinke mokejimo kortele. Tada bus su visas mokesciais, galutine suma.
Atsakyti
Turiu klausima ryanair asams,ar apsimoka dar belaukti ir tiketis pigesnio
bilieto sausio 2 d.Ar manot kad dar daugiau pabrangs?
Durna galva laukiau savaite ir is 100 Lt,gavos 200 Lt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2010 11 16, 10:47)
Turiu klausima ryanair asams,ar apsimoka dar belaukti ir tiketis pigesnio
bilieto sausio 2 d.Ar manot kad dar daugiau pabrangs?
Durna galva laukiau savaite ir is 100 Lt,gavos 200 Lt  lotuliukas.gif  doh.gif

Asai bilietų kainų neapsprendžia... Čia jau buvo "N" kartų diskutuota... Yra trys variantai: "pabrangs", "atpigs", "kainuos tiek pat".
Atsakyti