Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(micefee @ 2011 01 24, 02:35)
O bilietai gali būti atspausdinti nespalvotai? Jokio skirtumo, ane?

Taip.
Atsakyti
Gal aš kartosiuos , o gal ir kvailai pasirodysiu, Bet labai prašau pasakykit kaip reikai CHECKINti bilietus? Jis jau rezervuotas. Belieka paskutinis žingsnis ir atsispausdinti. Baisu ka netaip padaryti doh.gif
Atsakyti
Oi tas RYANAIR kai tik ilgai laukusi nusiperku kokius bilietelius, tai jie butinai turi atpigti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 01 25, 09:30)
Oi tas RYANAIR kai tik ilgai laukusi nusiperku kokius bilietelius, tai jie butinai turi atpigti  bash.gif

nu va kaip kam, maniskiai i girona pabrango nuo 800 iki 1600, tikiuosi ir neatpigs rolleyes.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad kiekvienais metais po Nauju buna pakankamai pigus bilietai biggrin.gif Gal uzmatete kada dar jie zymiai atpinga? Gal ,tarkim rudeni? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 01 25, 10:02)
Gal aš kartosiuos , o gal ir kvailai pasirodysiu, Bet labai prašau pasakykit kaip reikai CHECKINti bilietus? Jis jau rezervuotas. Belieka paskutinis žingsnis ir atsispausdinti. Baisu ka netaip padaryti  doh.gif

viskas paprasta, uzsicheckinsi bilietukus interneto puslapyje ir atsispauzdinsi smile.gif nera ten kur suklysti 4u.gif viskas bus gerai
Atsakyti
o as turbut nemoku ieskoti pigiu bilietuku, man akyse kainos pakyla doh.gif o reikai kaunas stansted kaunas
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2011 01 25, 23:15)
o as turbut nemoku ieskoti pigiu bilietuku, man akyse kainos pakyla doh.gif o reikai kaunas stansted kaunas

gali buti kad greitai bilietus isgraibsto pigius, nes populiarus marsrutas smile.gif bet nepraraskite vilties, kazka prienamo tikrai rasite, tik nenuleiskite ranku ir po akciju paskelbimo tikrinkite kainas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 01 25, 10:02)
Gal aš kartosiuos , o gal ir kvailai pasirodysiu, Bet labai prašau pasakykit kaip reikai CHECKINti bilietus? Jis jau rezervuotas. Belieka paskutinis žingsnis ir atsispausdinti. Baisu ka netaip padaryti  doh.gif

eikite i savo emeila kur turite,ir rainyras turi buti jums atsiuntes zinute kad darytumet cekina,ji rainyras atsiuncia iki skrydzio likus 3dienom kazkur.o jai emeile nieko nera,tai palaukite kol atsius.o jai jau yra atsiunte,tai ziurekite zinuteja kur parasyta dazniausiai melynom raidelem cekin,ir ten paspauskite ir atsivers lentele kur ir bus parasyta print,ir atsiprintinsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
nebutina to emeilo laukt. eikit i ryanair.com, tada manage my booking ir ten pasirinkit patogiausia jums prisijungimo buda. Pamatysit savo skrydzius ir pamatysit kur registruot galit.
Atsakyti
O kaip/kada daromas Chek-in atbuliniam skrydžiui?
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2011 01 26, 15:27)
O kaip/kada daromas Chek-in atbuliniam skrydžiui?

jeigu tarp skrydziu nera 14 dienu tarpo, tai darykite iskart 4u.gif juk namuose lengviau atsispausdinti, nei svetur kazkur blaskytis doh.gif as pasidarau visus chekinus pries isskrisdama 4u.gif
Atsakyti