Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(frizzy @ 2011 01 19, 16:41)
Sveiki, turiu bilieta vasario 14d, kaunas-london stansted, bet neskrisiu, pasikeite planai, jei noreciau kitam zmogui perrasyti, kiek tai kainuotu? O yra tokia galimybe, savo vardu kita data pasirinkti?

gali buti pakeistas ir vardas ir kita data, priklausomai ar tam skrydy yra laisvu vietu...vardo pakeitimas kainuoja 100eur., o siek tiek sudetingiau, su krydzio datos keitimu smile.gif cia visos taisykles skyriuje FLIGHT AND NAME CHANGES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackdreamer: 19 sausio 2011 - 18:20
QUOTE(simpa @ 2011 01 19, 17:43)
Kortele EEA National ID card
Taip, duomenis reik tiksliai supildyt..

Ačiū 4u.gif Sau sužymėjau Card, o vaikam passport, nes jų vaikiški pasai smile.gif
Atsakyti
O rankinį bagažą skaičiuoja tik vieną lagaminą/rankinę?Jeigu aš pasiimčiau fotoaparatą atskirame krepšy ar iš vis ant kaklo/rankoj laikyčiau? Papildomo bagažo neėmiau, o fotiką taip noriu pasiimt, tik kad daug sveria žaltys, tai galvoju kaip čia prasisukt dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brass @ 2011 01 19, 19:03)
O rankinį bagažą skaičiuoja tik vieną lagaminą/rankinę?Jeigu aš pasiimčiau fotoaparatą atskirame krepšy ar iš vis ant kaklo/rankoj laikyčiau? Papildomo bagažo neėmiau, o fotiką taip noriu pasiimt, tik kad daug sveria žaltys, tai galvoju kaip čia prasisukt dabar  ax.gif

aiskiai parasyta: viskas turi buti viename nesulyje (kameros, kompiuteriai, etc)

1 CABIN BAG ONLY 55 X 40 X 20 CM (MAX 10 KG)
HANDBAG, BRIEFCASE, LAPTOP, SHOP PURCHASES, CAMERAS ETC. MUST BE CARRIED WITHIN YOUR 1 CABIN BAG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 19 sausio 2011 - 19:12
Sveikos mamos,

noreciau paklausti tu kurios tikrai zino ir yra tai dariusios.

Mes su seimyna ruosiames grizti i Lietuva is Ispanijos, vaikas yra gimes cia ir turi is ambasados AGP (asmens grizimo pazymejimas).

Bet su ryanair, darant online check-in tarp pasirenkamu dokumentu nera tokio dokumento pasirinkimo.

Ka man zymeti ir ka daryti?
Atsakyti
Užsisakiau bilietus,poto pagalvojau kad reiks atgalinio bagažo, dabar jį užsisakiau per manage my booking, dar nesichekinau. Pinigus nuskaičiavo, statusas confirmed bet vistiek rašo 0 Checked Bag? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki.Kita savaite man reikia isvykti i uk su vaiku,bet kaina abiem i abi puses iseina 800lt.su mokesciais ir vienu bagazu.Skrydis i bristoli,nes kaip suprantu i birminghema jau neskrenda.Gal kas uzmate pigesniu skrydziu kad ir po dvieju savaiciu? g.gif
Atsakyti
O jum nesvarbu i kuri miesta? ir vienpusis bilietas turi buti ar zinot grizimo data? ir kokio amziaus vaikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo techno: 20 sausio 2011 - 11:35
Ir dar noriu pasitikslint, jei tada kai darau check in, tuo metu neturiu galimybės atsispauzdint bilietų tai išsisaugo kažkos ale failas kompe tu bilietų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 01 20, 18:18)
Ir dar noriu pasitikslint, jei tada kai darau check in, tuo metu neturiu galimybės atsispauzdint bilietų tai išsisaugo kažkos ale failas kompe tu bilietų?  g.gif

kiek pamenu galima issisaugoti pdf faila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 01 20, 12:32)
O jum nesvarbu i kuri miesta? ir vienpusis bilietas turi buti ar zinot grizimo data? ir kokio amziaus vaikas?

Na man geriausia i Bristoli,vaikui 4metai,bilietas vienpusis.Isskristi reikia sausio 27 arba 30d.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2011 01 20, 22:00)
Na man geriausia i Bristoli,vaikui 4metai,bilietas vienpusis.Isskristi reikia sausio 27 arba 30d.

tik ka paziurejau ryanair, tai abiem sausio 30 i viena puse 280 Lt 4u.gif Jei griztumet, pvz vasario 17, tai pirmyn atgal 500 Lt biggrin.gif
Atsakyti