Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 18, 19:58)
Nagi isduokit kur ta stebuklinga vieta kur reikia pazymeti (ar nuimti kokia nors varnele, kryzeli)... bigsmile.gif

Beje tas puslapis kur paspaudus Purshase now jau kaip paskutinis yra. Paspaudus Purchase now jau kaip ir laikoma kad bilieteliai nupirkti... Ar ne.. g.gif  Na zinot taip suabejojau, na net nebeprisimenu.  blush2.gif  Atrodo kai perki tai viska automatiskai atlieki, ir vat si detale neisimine... doh.gif

Įkeliu nuotrauką, tikiuosi bus matyt rolleyes.gif

user posted image

Paspaudus, atsidaro naujas langas, kur reikia nuimti varnelę, bent jau aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 18, 22:27)
Įkeliu nuotrauką, tikiuosi bus matyt  rolleyes.gif

user posted image

Paspaudus, atsidaro naujas langas, kur reikia nuimti varnelę, bent jau aš taip supratau.

taip taip, cia...ale, kad anksciau kas butu pasake apie sita bajeri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 18, 23:27)
Įkeliu nuotrauką, tikiuosi bus matyt  rolleyes.gif

user posted image

Aciu uz paaiskinima. 4u.gif

Na taip, kai pirkau bilietelius, kuriu kaina buvo nurodyta LTL tai maciau ta perspejima del valiutos, na kad nuimti ar nenuimti varneles (visgi rekomenduoja nenuimti biggrin.gif ), bet kazkaip sudvejojau ir nenuemiau. Paskaiciavo daugiau nei turejo. Na idomu kiek butu paskaiciave jei buciau nuemus varnele. smile.gif
Nes man pradzioje rezervuota suma buvo tokia kokia ir turejau moketi, taciau po keliu dienu nurasyta suma buvo didesne.
Na sakykim kad su LTL tas varneles nuemimas 'suveiktu', t.y. normaliai paskaiciuotu. Bet vat jei suma ir kaina bilieto yra EUR, tai tada nieko gero, jokio uzraso nebera, jokiu ten varneliu nebesiulo nei nuimti nei palikti, skaiciuoja kaip jiems patinka-kosminiu kursu. blink.gif Idomi cia pas juos taktika ir sistema. g.gif
Atsakyti
Gal kas žino,ar taip tik ryanairas nuskaičiuoja,ar ir mokant už viešbučius? g.gif
Atsakyti
kada bus paskelbti skrydziai is Kauno?
beje, gal yra naujienu ar ryanair skraidys is vilniaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 19 sausio 2011 - 10:44
O nesiojama kompiuteri galima imtis i rankini bagaza?
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2011 01 19, 10:51)
O nesiojama kompiuteri galima imtis i rankini bagaza?

galima 4u.gif
Atsakyti
Darausi Chek in - iškilo klausimėlių blush2.gif

Boarding card - reikia viską tiksliai supildyt apie kiekvieną keleivį?
Asmens tapatybės kortelė skaitosi Passport ar EEA National ID card?
Atsakyti
Sveiki, turiu bilieta vasario 14d, kaunas-london stansted, bet neskrisiu, pasikeite planai, jei noreciau kitam zmogui perrasyti, kiek tai kainuotu? O yra tokia galimybe, savo vardu kita data pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(frizzy @ 2011 01 19, 17:41)
Sveiki, turiu bilieta vasario 14d, kaunas-london stansted, bet neskrisiu, pasikeite planai, jei noreciau kitam zmogui perrasyti, kiek tai kainuotu? O yra tokia galimybe, savo vardu kita data pasirinkti?

Sveika, jei neklystu pries metus man panasi situacija buvo tai jei perrasyti kito zmogaus vardu kainavo 100lt o data ar galima pasikeisti nezanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2011 01 19, 17:30)
Sveika, jei neklystu pries metus man panasi situacija buvo tai jei perrasyti kito zmogaus vardu kainavo 100lt o data ar galima pasikeisti nezanau g.gif

Meja, turbut supainiojai, ne 100 Lt, o 100 EUR 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 01 19, 14:38)
Darausi Chek in - iškilo klausimėlių  blush2.gif

Boarding card - reikia viską tiksliai supildyt apie kiekvieną keleivį?
Asmens tapatybės kortelė skaitosi Passport ar EEA National ID card?

Kortele EEA National ID card
Taip, duomenis reik tiksliai supildyt..
Atsakyti