Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Nulika @ 2011 01 17, 13:48)
butent kad spaudziu purchase, ir tuomet rodo la langa su lektuviukais tipo 45 sek. o po to is krat sesija pasibaige,,

Man lygiai lygiai taip pat būdavo... bet kaip minėjau netiko kortelė, o jūsų atrodo kreditinė, turėtų tikt g.gif g.gif g.gif Kantrybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Niu va. bilietus jau turiu thumbup.gif
Dar klausimų. Kiek laiko prieš skrydį reikia būt?? Ar 1 val. kaip visur. Čia tas on line check in, tai gal sakau mažiau reikia laiko. Kada įleidinėja į lėktuvą?
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 01 17, 14:48)
butent kad spaudziu purchase, ir tuomet rodo la langa su lektuviukais tipo 45 sek. o po to is krat sesija pasibaige,,,jau bandziau skambinti i kauna, ten nuolat uzimta... cry.gif  cry.gif

Pasitikrinkite saskaitos likuti, gal ten jau rezervuoti pinigai...
Buvo ir pas mane lygiai tokia pat situacija. Viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 15, 17:02)
Susiduriau su ta pacia beda, pazistamai uzsakinejau a/b kaunas-london-kaunas, kaina buvo 315lt, atsiustoje isklotineje kaina 315lt, o banko israsuose matau kad nuskaiciuota 336.28 lt.
Noriu patikslinti rasete pretenzija paciame banke, el.pastu ar siuntet reg. laisku?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Jokios pretenzijos nepadės. Pasirinkote mokėjimą USD ar kita valiuta, ir Ryanair pridėjo 6% konvertavimo mokesčio, dar bankas kažkiek paskaičiavo už mokėjimą kita valiuta, va taip ir išaugo suma.
Atsakyti
O gal zinote kada atsiras bileitai i Milana balandzio men. ?
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2011 01 17, 16:11)
Jokios pretenzijos nepadės. Pasirinkote mokėjimą USD ar kita valiuta, ir Ryanair pridėjo 6% konvertavimo mokesčio, dar bankas kažkiek paskaičiavo už mokėjimą kita valiuta, va taip ir išaugo suma.

Atsiprašau už "blondinišką" klausimą, bet kur tą valiūtą pasirinkti? Jeigu man galutinę kainą parašė litais ir korteles sąskaita yra litais.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 17, 20:54)
Atsiprašau už "blondinišką" klausimą, bet kur tą valiūtą pasirinkti? Jeigu man galutinę kainą parašė litais ir korteles sąskaita yra litais.

Tai vat butent, as irgi nesu maciusi, kad butu kur galima pasirinkti valiuta smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Kaip jus sugebat rasti tokiu pigiu bilietu i Londona , kaip ne kurie raset ?As pigiausius balandzio men randu uz 818 lt 2 zmonem . Buciau dekinga uz jusu gerus patarimus .
Atsakyti
pvz čia http://www.ryanair.c...-norway-flights
bet tik tam tikrom dienom
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 17, 19:54)

Aš irgi jokios valiutos nesirinkau, bilietų kaina buvo litais, kortelė taip pat litinė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 17, 20:54)

QUOTE(radviliux @ 2011 01 17, 21:07)
Tai vat butent, as irgi nesu maciusi, kad butu kur galima pasirinkti valiuta  smile.gif

Ryanair automatiškai pasiūlo, nes neteisingai atpažįsta jūsų kortelę - galvoja, kad jūsų valiuta USD. Pasiūlo mažomis raidėlėmis, bet jeigu nenorite, reikia atžymėti. (Logiškai mąstant turėtų būti atvirkščiai, bet yra kaip yra.)
Kitą kartą būkitės atidesnės arba bendradarbius nusiųskite pas tuos, kas tuo užsiima ir staigmenų nebus.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2011 01 18, 11:37)
Ryanair automatiškai pasiūlo, nes neteisingai atpažįsta jūsų kortelę - galvoja, kad jūsų valiuta USD. Pasiūlo mažomis raidėlėmis, bet jeigu nenorite, reikia atžymėti. (Logiškai mąstant turėtų būti atvirkščiai, bet yra kaip yra.)
Kitą kartą būkitės atidesnės arba bendradarbius nusiųskite pas tuos, kas tuo užsiima ir staigmenų nebus.

Gerb. Minadaugas,
Gal galėtumete mums - neišmanelėms(atsiprašau jeigu kažką ižeidžiau) parodyti arba paaiškinti kur vis dėl to reikia atsižymėti tą valiūtą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti